בידור יומי

dolytush

New member
בידור יומי../images/Emo69.gif

מאלדר: סקאלי? סקאלי: אה? מאלדר: מה יותר גרוע...להיות במצב כזה או....להתנשק צרפתית עם המעשן? סקאלי: תאמת? אף פעם לא חשבתי על זה...אבל ברור שלהיות במצב כזה כאילו דההההההההההה המעשן? אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו אחד? וגם אתה לא רוצה שינשק אותך עם סיגריה בפה...מה הוא יגאל שילון? שימו לב: שמתם לב איך אני חורשת על הפרק הזה?("מלחמתם של אוכלי הגללים") זה בגלל שראיתי אותו לפני כמה ימים חחח בפעם ה.....כן נכון העשירית..בכל זאת אני מודה שבזמן האחרון החוש הומור שלי לא משהו אז...אל תסתכלו על ההודעה כאילו היא ההודעה הכי מטופשת בעולם..

muldercrushed

New member
הנה שלי:

דייויד לג'יליאן: "נראה לי שטיה תשלח אותי לישון על הספה היום..."

dolytush

New member
וואי אופק בא לך אולי לעבוד אצלי?

את מדהימה אין את יש לך יציאות מדהימות לתמונות שלי! מה אכפת לך אולי אפילו נפתח עסק ביחד..מה דעתך? חח נקרא לזה "פינת הבידור של תיקים(באפלה)" או שנעשה אתר מגניב

dolytush

New member
סבבה נלך על אתר

אבל...יותר קל לדבר באיסי... יש לך איסי? ככה גם נוכל להציע רעיונות כי אני לא תמיד זמינה בפורום... וגם...תמיד נוכל לדבר על תיקים חח
אם יש לך איסי וזה לא חסוי את יכולה לפרסם תמס'? או שאת רוצה באימייל יותר קל לך? [email protected]

Gilliana

New member
והנה שלי, בהשראת אופק:

סקאלי: מאלדר, בפעם הבאה שטיה שואלת אותך אם אתה עדיין אוהב אותה... תגיד לה כן!!!

dolytush

New member
יואו איזה כבוד!!!

פעם ראשונה שהמנהלת עונה לשירשורים שלי זה באמת כבוד גדול חחחח סתם אבל זה באמת מחמיא אבל הלו שכחתם את יגאל שילון? חחח ישר כולם קפצו על טיה חח ואגב כבוד המנהלת לא כל כך הבנתי על מה דיברת אפשר הסבר?

אמנם אהבתי את הכינוי המנהלת

אבל אני אוהב יותר אם תקראי לי עינת... ואני שמחה על המחמאה אבל אין הבדל ביני לבין שאר חברי הפורום (מלבד גודל הטירוף הכללי ואם כבר היום גיליתי 4 הפרעות חדשות שיש לי וזה רק משיעור אחד בפסיכולוגיה) התכוונתי לכך שבעקבות הריח שנדף ממאלדר ומה שאמר באותה סצינה הוא יישן לבד הלילה...

למעלה