בידור יומי 2

dolytush

New member
בידור יומי 2../images/Emo47.gif

סקינר:שיט שכחתי לשים מי פה! סקאלי:וואי אני הולכת לחסל את הכריס קרטר הזה יש לסקינר ריח של קיפוד מת!!

muldercrushed

New member
אמאלה!! מה היא עושה איתו לעזאזל?!?!

איך הם הגיעו למצב הזה!!?!?!! (ולא,לא אכפת לי ספויילרים..) אוקיי, אחרי שחזרתי לתפקד (לא באופן מלא כמובן אבל חפיף) הנה חוש ההומור המחריד שלי מכה שנית: סקינר:"וואו!! סקאלי!! מגיע לך קידום!!!"

o n o f f

New member
או קיי אז הינה ההסבר...

והוא הרבה פחות נורא ממה שאת מדמיינת..... אוקיי אז מדובר בפרק tringle....או איך שלא כותבים את זה מהעונה ה6.... מאלדר הלך לאיבוד באיזושהי אוניה queen.... ובעצם הלך אחורה בזמן,משהו כזה, בכל אופן סקאלי ניסתה להפוך את העולם כדי להשיג מידע על איה בדיוק נימצאת האוניה (כמובן שהיא איפשהו על משולש ברמודה) בהתחלה פנתה לסקינר שהודיע לה שהוא לא מתכוון להסתבך בזה....וקצת לפני שהיא התחילה להתייאש הוא החליט לעזור לו....כל כך הוקל שככה היא הודתה לו...זה היה תמים לחלוטין.... ואם כבר ספויילרים, זה פרק נהדר! בסוף מאלדר מנשק את סקאלי (סקאלי מהעבר) ובכלל הפרק מצולם בשוט אחד (סטייל ה"חלון האחורי" של הצ'קוק) פרק נהדר!

muldercrushed

New member
אוקיי!!!!! הבנתי... הוקל לי...

אבל התמונה הזאת עכשיו לא תצא לי מהראש למשך הרבה מאוד זמן...

anatxf

New member
תמונה לרפואתה של אופק... ../images/Emo58.gif

עדיף שזה יהיה לך בראש. ענת :eek:)

muldercrushed

New member
*נאנחת בקול*

אח אח!!!! תודה רבה לענת!!! כפרעליהם!!!!! עכשיו נרגעתי...

anatxf

New member
DBA זה...

DadaBase Administrator או בעברית: מנהל(ת) בסיסי נתונים. וזה המקצוע שלי. ממש כיף. באמת.
ו...מאיר, לא היה פה מקום לציניות. היה מדובר במצב של חיים ומוות. נו טוב, אני אשתדל להבא. ענת :eek:)

Gilliana

New member
טוב, זה עושה אותנו שלושה...

פחות או יותר מאותו הכפר. אני אמנם לא DBA, אבל גם את זה כבר עשיתי.

dolytush

New member
תאמת?הבנתי אבל עדין...

אני חושבת שזה כאילו הדברים המסובכים האלה של "המבוגרים" לא מעליבה תצעירים אבל מבחינתי?כולם גדולים אךךך איך זה כיף זה לשבת בבית לבד בחושך לקחת 2 בקבוקי קולה ושוקולד וכמובן להתענג בצפית אקס פיילז! טוב זה חיי כצעירה... סתם אבל איך אתם רואים תיקים באפלה? אני סתם מסתפקת ב17 פרקים שהקלטתי מהעונה ה-3 למרות שראיתי כל אחד מהם בערך איזה 10 פעם אבל תמיד נחמד לראות שוב
חח במיוחד שיודעים תתסריט בע"פ

anatxf

New member
הפעם האחרונה שראיתי פרק

של תיקים באפלה, היתה במאי 2002. כשהפרק האחרון שודר בארה"ב. בעצם, זה לא נכון. עד מרץ 2003 עוד עשיתי מרתון שבועי (ימי ראשון) של הסדרה, עם בת דודה שלי. אבל זהו. אח"כ כבר לא. ענת :eek:)

Gilliana

New member
ואני "במקרה"...

רק אתמול ראיתי את הפרק "לנרד בטס" - אחד הפרקים היותר דוחים ומזעזעים של הסדרה כולה. אני זוכרת שבזמנו, בשידור הראשון שלו לפני כמה וכמה שנים טובות הפרק הזה זעזע אותי קשות, בפרט מכיוון שאני מאאד רגישה לכל נושא עריפת הראשים. אתמול, בפעם השניה שראיתי אותו זה כבר היה פחות גרוע והצלחתי להפתיע אפילו את עצמי עם יכולת הסיבולת שלי (נו טוב, בסוף מתרגלים) אבל אני עדיין מחשיבה את הפרק הזה כאחד מ-5 הפרקים המזעזעים והדוחים ביותר של הסדרה. אגב, את השחקן פול מק'קריין שגילם את דמותו של בטס (דיברנו עליו בשרשור השחקנים שהופיעו בתיקים) אני לא יכולה לסבול עד עצם היום הזה, בשום תפקיד.

Gilliana

New member
לא זכרתי, אז בדקתי ו...

את צודקת במאה אחוז! ואני עדיין לא סובלת אותו

אני אישית

כשאני רוצה לראות פרק לוקח לי שעה בערך להחליט איזה פרק, אחרי שהחלטתי אני מתכרבלת במיטה ושוקעת כולי בפרק בלי שום הסחות של אוכל, טלפונים או כל דבר אחר... מה שקורה הוא שתוך כדי הפרק אני מקבלת מוזה לעוד 6 פרקים מה שיוצר בסופו של דבר מרתון ארוך אל תוך הלילה....

למעלה