ביג מאמא ........

• פותח הנושא sid2
  • פורסם בתאריך

sid2

New member
ביג מאמא ........../images/Emo7.gif

הי תוכוני האהבה הרגו את הגוזל שלהם , האמת שהכלבה שלנו עמדה מיתחת לכלוב ערב אחד וממש לא זזה ממנו לא הבנתי מה היא מחפשת שם ובבוקר למחרת מצאנו אתו בקופסא מת ניקרו את עיניו וכו.. זוועות אחרות איך מונעים מצב כזה הם מתחילים לקנן שוב ,האמת שיש לי כלוב קטן בנוסף אבל פחדתי שאולי הוא עדין לא יצליח לאכול לבן הוא היה בן 8 שבועות בערך . תודה אשמח לתשובתך .

big mama 2

New member
חשבתי שהפרדת אותו...

הזהרתי אותך בנושא..... בד"כ צריך להפריד לאחר שהגוזלים אוכלים לבד ועפים... אני נורא נורא מצטערת....
הדינוזאור הקטן שלנו
ציפורי אהבה הן ציפורים מרושעות למדיי....אצלנו בלהקה קורים מידי פעם דברים כאלו... וכשמגיעה ציפור חדשה - לא תמיד מקבלים אותה.... זה מאד עצוב......

sid2

New member
הי

נכון שהזהרת אותי אבל את יודעת בכל זאת....חשבתי ריחמתי ...ממש כאב הלב טיפטות והוא היה כזה חמוד. סיפר לי בחור ערבי שמגדל תוכים שבפעם הבאה כדי לסים להם ארגז הטלה נוסף ואז הם עוברים דירה? ידוע לך משהוא על העינין? או מתי בדיוך אפשר להפריד אצל כלבים וחתולים העינין די ברור .שבת שלום . והמון תודה .

big mama 2

New member
אין לי מושג ....

לא שמעתי אף פעם על לשים תא הטלה אחר... אצלי כל זוג נשאר עם תא ההטלה שלו כבר שנים. לגבי ההפרדה - כשהגוזלון יכול לאכול לבדו - זה הזמן להפריד... וכמובן שצריך לבדוק כל הזמן את הגוזלים. אתה מוזמן לשלוח לי מסרים...

למעלה