ביג בראדר 516

בוביץ

New member
ביג בראדר 516 ../images/Emo58.gif

וואל גס סוף סוף עף. אדריה זכתה HOH האמת התחרות ההוה היתה מותחת אני מזה נמתחתי וקיויתי שמרווין ומייקל לא יזכו. הקטע שהולי באה במיוחד לגס סתם טיפשי היה נחמד להסתכל על BB4 למרות שלא ראיתי את ביבי4 היה פרק בסדר ואני מנחש שמרווין ומייקל יועמדו בתור מועפים. ומה זה ששבוע הבא יהיה את הJURY? מה זה אומר?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 516

היה פרק חביב. היה נחמד לראות את החבר'ס מביבי 4 מה קורה איתם היום. ההעפה של ג'ייס הייתה די צפויה אבל עדיין היה נחמד לראות את זה קורה. הכוונה ב-JURY הוא שהחל מהשבוע הבא כל המועפים יבודדו בבית בלי שתהיה להם אפשרות לצפות בסדרה והם יהוו את המושבעים שיצביעו בסוף לאחד מ-2 הפיינאליסטים. עכשיו המשחק נהיה מעניין. מייקל די בטוח יהיה מועמד וכנראה גם מרווין. אבל מענין לראות איך הבית יתחלק והאם שוב ישתמשו בשיטת 6 האצבעות ולמנוע מהמטרה להציל את עצמו בויטו.

בוביץ

New member
אני לא חושבש ../images/Emo58.gif 516

שהם ישתמשו שוב בשיטת ה האצבעות הם התשמשו בה כדי להידח את גס שידוע כחזק בתחרויות לא משנה להם מי עף מרווין או ממיקל ז ה לא משנה להם כל כך שיסתכנו בשיטה הזו. בעוד שבועיים יהיה עמניין ברגע שמארווין ומייקל יעופו הולך להיות מעניין

Boran

New member
../images/Emo58.gif516

היה מצחיק שדיאן אמרה לג'ייס- "אתה לא אנושי, השאר כן"
מייקל נראה הרבה הרבה יותר טוב מגולח.
היה נחמד לראות שוב את האנשים מבי.בי 4, למרות שגם ככה לא אכפת לי מרובם. דוקא את האנשים המעניינים לא הראו- שכחו את דייויד ומישל ואת אמנדה וסקוט, ואת ג'ק המלך
ודיינה המלכה
. אני מניח שהדברים לא הסתדרו בסוף בינה לבין ג'סטין, אחרת היו אומרים את זה.
קאובוי- צעד מטופש שהצביע לג'ייס. עכשיו זה יצר חלוקה בולטת של 6-1. הוא היה צריך כמו דרו להצביע יחד עם הרוב, וככה להראות להם שכאילו הוא איתם. אני במקומו הייתי מבקש מג'ייס שיתן לי להצביע נגדו (כי בכל זאת לקאובוי אכפת מג'ייס מאיזושהי סיבה), ואני לא חושב שג'ייס היה אומר לקאובוי אחרת.
מה אתם חושבים על בי.בי אולסטאר? יכול להיות נהדר. שיחזירו את האנשים מבי.בי 3, את רוברט וג'ק, ואת מייק ולורי.
למה בהודעת פרידה בעונה הזו יורדים על אנשים? תמיד בהודעת הפרידה אנשים היו נחמדים, אפילו אם הם היו יריבים של מי שעף, ואפילו אם מי שעף היה מעצבן. תמיד אמרו לו רק דברים טובים. עכשיו פתאום כולם "אני שמח שעפת, אני שונא אותך, אתה בנאדם מגעיל" בלה בלה בלה.
שיט, דיאן היתה כ"כ קרובה
. היה כזה סבבה אם היא היתה זוכה. למרות שבאמת רציתי שוויל או קארן יזכו. למרות שבתכלס ההו"ה שבאמת חשוב לוויל וקארן הוא עוד שבועיים- אחרי שמרווין ומייקל יעופו, וישארו רק הברית הגדולה.
טוב שג'ייסקוט לא מושבעים, וגם הולי לא. נהדר ממש.
אחרון- אדריה הו"ה? אני מאוד מקווה שהיא תשים את מייקל ומרווין להעפה, כי איתה ממש אי אפשר לדעת. היא יכולה גם לעשות משהו שיכול להיות חכם מצידה, להקדים את המאוחר (מבחינתה), ולשים לאביקשן את קארן וויל, מתוך הנחה שהיא מפרקת תת-ברית שתהיה יריבה להם אחרי שמרוין ומייקל יעופו, וגם ככה ההו"ה הבא רוב הסיכויים יהיה מהברית ויעיף את מייקל או מרווין, אז היא יכולה כבר לנצל את זה שהיא בעמדת הכוח. אני מקווה שהיא לא תעשה כזה דבר אלא תשים את מרווין ומייקל.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif516

אין שום סיבה שהיא לא תשים את מרווין ומייקל להדחה. לא נרהא לי שיהיה לה את האוצץ כבר ךשים את וויל וקארן ותפרק בינתיים את הברית הגדולה של הבנות וויל ודרו. אנחנו גם לא יודעים אם האחיות דיאן ודרו יודעים על הבירת של וויל וקארן. אנחנו א גם לא יודעים עם מי נקומיס. לדעתי מוקדם מדי לעשות את זה ולא נרהא לי שהן יעיפו את וויל או קארן. הן ישימו את מרווין ומייקל.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

היה יכול להיות מאוד מעניין אם אדריה היתה זוכה בהו"ה לפני שגם נטלי נכנסה לבית

למעלה