../images/Emo58.gif516
היה מצחיק שדיאן אמרה לג'ייס- "אתה לא אנושי, השאר כן"
מייקל נראה הרבה הרבה יותר טוב מגולח.
היה נחמד לראות שוב את האנשים מבי.בי 4, למרות שגם ככה לא אכפת לי מרובם. דוקא את האנשים המעניינים לא הראו- שכחו את דייויד ומישל ואת אמנדה וסקוט, ואת ג'ק המלך
ודיינה המלכה
. אני מניח שהדברים לא הסתדרו בסוף בינה לבין ג'סטין, אחרת היו אומרים את זה.
קאובוי- צעד מטופש שהצביע לג'ייס. עכשיו זה יצר חלוקה בולטת של 6-1. הוא היה צריך כמו דרו להצביע יחד עם הרוב, וככה להראות להם שכאילו הוא איתם. אני במקומו הייתי מבקש מג'ייס שיתן לי להצביע נגדו (כי בכל זאת לקאובוי אכפת מג'ייס מאיזושהי סיבה), ואני לא חושב שג'ייס היה אומר לקאובוי אחרת.
מה אתם חושבים על בי.בי אולסטאר? יכול להיות נהדר. שיחזירו את האנשים מבי.בי 3, את רוברט וג'ק, ואת מייק ולורי.
למה בהודעת פרידה בעונה הזו יורדים על אנשים? תמיד בהודעת הפרידה אנשים היו נחמדים, אפילו אם הם היו יריבים של מי שעף, ואפילו אם מי שעף היה מעצבן. תמיד אמרו לו רק דברים טובים. עכשיו פתאום כולם "אני שמח שעפת, אני שונא אותך, אתה בנאדם מגעיל" בלה בלה בלה.
שיט, דיאן היתה כ"כ קרובה
. היה כזה סבבה אם היא היתה זוכה. למרות שבאמת רציתי שוויל או קארן יזכו. למרות שבתכלס ההו"ה שבאמת חשוב לוויל וקארן הוא עוד שבועיים- אחרי שמרווין ומייקל יעופו, וישארו רק הברית הגדולה.
טוב שג'ייסקוט לא מושבעים, וגם הולי לא. נהדר ממש.
אחרון- אדריה הו"ה? אני מאוד מקווה שהיא תשים את מייקל ומרווין להעפה, כי איתה ממש אי אפשר לדעת. היא יכולה גם לעשות משהו שיכול להיות חכם מצידה, להקדים את המאוחר (מבחינתה), ולשים לאביקשן את קארן וויל, מתוך הנחה שהיא מפרקת תת-ברית שתהיה יריבה להם אחרי שמרוין ומייקל יעופו, וגם ככה ההו"ה הבא רוב הסיכויים יהיה מהברית ויעיף את מייקל או מרווין, אז היא יכולה כבר לנצל את זה שהיא בעמדת הכוח. אני מקווה שהיא לא תעשה כזה דבר אלא תשים את מרווין ומייקל.