ביגוד!

hgvrycuihnhuyb

New member
ביגוד!

ידוע לכן (רוב מוחץ של בנות אז...) אם יש שם חולצות וכל מיני הדפסים לבחירה . ? כי נמאס לי החנות היחידה תומר בדיזינגוף ועוד אחת כבר מיציתי אותן ואין עוד הדפסות! ואני רוצה עם הדפס של הדלתות ולד זפלין יש גם בשוק הכרמל בפינה ליד תחנת המשטרה אבל גם שם כבר אין! ואז סיפרו לי על החנות הזאת בקינג גורג 99 אבל אני לא בטוחה כי אני יודעת שיש שם חנות של דלתות (ממש דלתות) מישהו יודע אולי? אה והיום גיליתי חנות גותית גם בקינג גורג' קוראים לה morning star והדלת של החנות כזו עם ציור להבה משהו מגניב ממליצה! (הברזתי מהצבא אז היה לי זמן לשטויות)... הקיצר אם אתם יודעים על החנות או חנויות הדפסה אחרות תהיו נחמדים ותגידו לי כי כן גם לי יש פאקים ואחד מהם זה אוסף חולצות טי שירט קרועות עם להקות שרובן מתות!!

stone cold jane

New member
אמממ

נראה לי החנות שעליה את מדברת היא פונגו, בדיזנגוף 98 נדמה לי, עשו לי משם שני הדפסים על חולצות, של פרל ג'אם חוץ מזה אין עוד הרבה, במטאל שופ בפרישמן פינת דיזנגוף, נראה לי יש שם כמה חולצות אבל גראנג' לא תמצאי שם האפשרות הכי טובה ששלך זה האינטרנט, אני מזמינה עכשיו (בתקווה שהכל יסתדר) כמה חולצות של פרל ג'אם, את הסינגל החדש ועוד כל מיניי

E GirL

New member
morning star

יש שם חולצות ממש יפות! חברה שלי קנתה שם חולצה מדהימה של קורט קוביין...

Janes Addiction

New member
בפונגו אפשר גם להביא תמונות מהבית

אם אתם לא מוצאים שם הדפסים שווים.. זה מה שאני עשיתי.. (חולצה של סאונדגארדן) יצא דווקא מגניב

InPHo

New member
יש משהו קטן גם בראשון

לא זוכר איך קוראים לזה... יש חולצות נחמדות ופאצ'ים וסיכות וניטים :)

למעלה