ביגוד

CarTManDan

New member
ביגוד

שלום

השאלה שלי יותר קשורה לביגוד לחורף ופחות לסקי/סנובורד, אבל אני מאמין שכאן אוכל למצוא תשובה לשאלה שלי.
באמצע פברואר אני מתכוון לטוס לשוויץ, אזור ז'נבה. בדקתי וממוצע המעלות שם סובב סביב ה-0.
יש לי שאלה לגבי מגפיים/נעליים.
יש לי אפשרות לקנות נעליים כאלה http://www.google.co.il/imgres?um=1...0&ndsp=34&ved=1t:429,r:2,s:0,i:89&tx=37&ty=86
אבל בגדול הסיכוי שאני אלבש אותן גם בארץ נמוך מאוד, לכן זה יהיה כסף די מבוזבז.

האפשרות השניה היא לקנות משהו בסגנון הזה
http://www.google.co.il/imgres?um=1...w=184&start=0&ndsp=27&ved=1t:429,r:1,s:0,i:84
הן מעור וגבוהות, וזה יותר הסגנון שלי ואותן אני כן אלבש גם בארץ.

אפשר להסתדר עם השניות+גרביים עבות בשלג/גשם או שעדיף את הראשונות?
תודה על העזרה :)

בלנסטון ודומיו זה מחמם בכלל.

קנה את מה שיהיה לך נוח. בהנחה שאתה לא מתכנן טראקים אז הזוג השני ישמש אותך היטב במעבר ממקום ממוזג אחד למישנהו. אם צפוי גשם אז מומלץ להשקיע בזוג נגד גשם. באופן אישי אני לוקחת לטיולים עירוניים גשומים נעלי טיולים. גם נגד גשם, גם נוח וגם מנדף.

CarTManDan

New member
...

זה לא טיול אינטנסיבי עם הרבה הליכות.
רוב הזמן נהיה במקום סגור, ואני מאמין שאם נלך בחוץ ויתחיל גשם חזק אז ניכנס למקום סגור.
חשוב לי האטימות מפני שלוליות/שלג על הריצפה, שאני לא אסיים את היום עם גרביים רטובות.

2 איזי

New member
איזו נעל אתה לובש בחורף בארץ?

אם לא מדובר באיזה צורך מיוחד כמו טראקים בשלג וכל המטרה היא לטייל בערים ובעיירות, כל נעל חורף תעשה את העבודה. הגשם שם לא רטוב יותר מהגשם בארץ

לא הייתי הולך עם אולסטאר, אבל באמת, כל נעל שמתאימה לחורף הישראלי תתאים. כניראה שהקור יהיה המשפיע העיקרי אז פשוט תקנה גרביים טובות וזה כניראה יספיק.

בלי קשר, הנעל הראשונה (הנעל האוסטרלית) לא מחממת, לא מבודדת ולא כלום. היא נוחה מאוד ועמידה בטירוף, אבל פה זה מתחיל ופה זה נגמר. תאמין לי, אני הולך עם נעליים כאלה כבר שנים...

natyh

New member
צודק לחלוטין

ולעניין עצמו לפותח השירשור ואולי אפתיע אותך איזי ...
דוקא בנעל אני מאמין בלהשקיע .
אני בעיקרון הולך באזורים הללו בנעלי סנו בורד כך שזו לא דוגמא ,אך ממליץ על נעל טיולים מהרמות הגבוהות והיקרות .

סקרפה ודומותיה .

להסתובב בשלג בנעליים לא מתאימות זה כיף קטן מאד וסיכוי טוב למחלה מהירה עד דלקת ריאות .

שלושה דברים חשובים במיוחד כובע גרב או צמר משובח , ראש האיבר החשב בגוף
נעליים טובות זה הבסיס , ומעיל משובח .

זהו כל היתר הם מותרות , תשקיע בעיקר .

למעלה