'כן בטח מאמינים לך'
H Hypnotic Poi§on New member 26/3/06 #33 תתחיל לזיין באמת במקום לזיין ת'שכל ותעזוב ת'ילדה החמודה בשקט חרמן קשיש
F Funky Giraffe New member 26/3/06 #35 אאוץ' הכאבת לג'ינג'י אבל דוגרי, סתכלי על עצמך 3 שנים יותר ולא במצב יותר טוב
F Funky Giraffe New member 26/3/06 #38 נכון בסטטיסטיקה שלומי שר ש90% מהגברים צודקים ובגדול כשהם חושבים שהזה שלהם לא מספיק גדול? אז אני מה10% האחרים
נכון בסטטיסטיקה שלומי שר ש90% מהגברים צודקים ובגדול כשהם חושבים שהזה שלהם לא מספיק גדול? אז אני מה10% האחרים
H Hypnotic Poi§on New member 26/3/06 #42 בוא נגיד ששברנו כורסאות יחד ../images/Emo8.gif וזה ממממשששש לא מה שאתה חושב! נכון עידו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... אני נזכרת בזה ))))))))
בוא נגיד ששברנו כורסאות יחד ../images/Emo8.gif וזה ממממשששש לא מה שאתה חושב! נכון עידו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... אני נזכרת בזה ))))))))
F Funky Giraffe New member 26/3/06 #44 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif "שששששששששב אמרתי$#!@$!#"
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif "שששששששששב אמרתי$#!@$!#"
F Funky Giraffe New member 26/3/06 #41 LOL שנינו הגבנו עם שורות מבעזרת הג'אם תראה מה THC עושה לאנשים, שוכחים מאיפה הם באים הולכים חותמים בNMC...
LOL שנינו הגבנו עם שורות מבעזרת הג'אם תראה מה THC עושה לאנשים, שוכחים מאיפה הם באים הולכים חותמים בNMC...
א אסי סרחנה בנשמה New member 26/3/06 #21 איתי את מדברת על זה?!../images/Emo2.gif../images/Emo194.gif חחחחחחחחח אני וידיד יש לנו מילון מושגים לכל השטיות האלה כוסון אש מגיל שש
איתי את מדברת על זה?!../images/Emo2.gif../images/Emo194.gif חחחחחחחחח אני וידיד יש לנו מילון מושגים לכל השטיות האלה כוסון אש מגיל שש