ביגוד ושאר ירקות...

פגפגית

New member
ביגוד ושאר ירקות...

שלום לכולם, אני אמא לפגית חמודה בת חודש ויום שנולדה במשקל 1.253 וכיום היא כבר 1.875. הייתי רוצה לדעת היכן מוצאים בגדים קטנטנים והאם יש עוד דברים שכדאי לרכוש שיקלו על הטיפול בה?

קרן משם

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ואך קוראים לילדה? ובנוגע לביגוד חשוב לדעת מאיפה את בארץ? אני מצאתי בצפון מקום נהדר אבל זה לא רשת חנויות.. ואני מאמינה שחבריי הפורום יוסיפו תגובות ואפשרויות לבקשתך... ומה מצבה כעת? באיזה שבוע ילדת?

בוקר טוב, ברוכה הבאה ו- ../images/Emo49.gif

עם בגדים- קנינו פשוט בגדי NB וקיפלנו את הקצוות. תדעי שבכלל תקניית בגדים לתינוקות הינה דבר "מגוחך". את קונה משהו ולא בטוח שהתינוק בכלל יספיק ללבוש אותו. זה מדהים- כל שלושה חודשים (מכסימום) צריך גרדרובה חדשה!!!! ספרי קצת על הפגית החמודה....ועל עצמך....

נִירִית

New member
לשילב יש בגדים במידת NB

שמתאימים לפגים. כשהבת שלי היתה פגית (לפני 4 שנים) חנות mother care היתה קיימת והיו שם המון בגשים יפים לפגים. בינתיים הם נסגרו, אבל מצאתי שבחלק מחנויות זארה יש מחלקת ילדים ובה הבגדים במידה הקטנה ביותר יכולים להתאים לפגים. לגבי בגדי יום-יום (גופיות, אוברולים, פיג'מות וכד') לחברת "אביגדור" יש בגדים שהמידה הקטנה ביותר בהם מתאימה מאוד לפגים (אלה הבגדים הכי קטנים שמצאתי כשחיפשתי בגדי-פגים). אבל כמו שאורן כתב לך - לא שווה להשקיע הרבה בבגדי פגים - הם גדלים מהר, והבגדים האלה לא מתאימים לילד השני

../images/Emo65.gifNB בשילב,

שם אני קניתי את הבגדים למאור. אומנם הם לא שימשו לי עם הילד הבא ( וטוב שכך ) כי הוא נולד במועד במשקל של 3,600 ק"ג, אבל מאור ניצל אותם מאוד. אומנם הפגים גדלים מהר ( יחסית ) אבל אצלי מאור עד היום רזון ו"מנצל" כל בגד עד תום. אז כך היה גם עם בגדי הפגים הקטנטנים , הם קצת יקרים בשילב , אבל לא ראיתי ברירה אחרת. לא הסכמתי להלביש אותו ב"שקים" רק בגלל שהוא קטנטן, הגיע לו להראות כמו
.

ההמלצה שלי היא

מנשא , יש את תינוקיס שמתאים מאוד לשים את הבת שלך בתנוחה עוברית או את המנשא האינדיאני- היא הרי כול כך קלה וקטנה והמנשא לא יהיה לך כבד. כמו כן לאחר שבדקתי את הנושא עם פיזיוטרפית המנשא מצויין לפגים כדי לשחרר להם מתחים בגוף ע"י התנועה שלך וגם המגע והנשימות שלך יעשו את העבודה , מומלץ בחום , הייתי אומרת שבשלב הזה העגלות למניהן ממש מיותרות .

למעלה