ביבי מ-פ-ח-ד

ביבי מ-פ-ח-ד

הוא מ-פ-ח-ד הסקרים לא מחמיאים? לבנימין נתניהו יש נוסחה פשוטה וידועה. כשנתניהו מפחד, ביבי מנסה להפחיד אותנו קצרה היריעה מלהכיל ביקורת על כל תעמולת הבחירות, שמציפה אותנו בימים אלה ולכן אתמקד בקמפיין העלוב ביותר, זה של "הליכוד" בראשות בנימין נתניהו. מי שהוגדר בעבר כ"קוסם" של המערכת הפוליטית הישראלית, מוכיח שהקסם, מסתבר, פג. קמפיין "הליכוד" בבחירות הנוכחיות מזכיר לכם את בחירות 96'? לא פלא!אפילו תמונתנו של ביבי נלקחה מהקמפיין ההוא. כאילו שיערו לא האפיר, כאילו לא העלה כמה וכמה קילוגרמים. מה עוד דומה? מה עוד מזכיר לכם קמפיין הליכוד מודל 2006? כאשר ביבי בלחץ, הוא מתחיל להפחיד אותנו. מנסה, בכל אופן. לפני עשור, זה הצליח לו. הנסיבות היום דומות, גם אם לא זהות לגמרי. ב - 95' יצחק רבין נרצח ונראה היה שהקמפיין של ביבי השתבש. אבל אז הגיע גל הטרור החמאסי וחילץ, את מה שנראה אבוד לחלוטין. "פרס יחלק את ירושלים" - זעקו שלטי התעמולה המפחידים - "נתניהו טוב ליהודים". נו, אם הוא טוב ליהודים ולא לערבים, אז נצביע לו, לא? והיום? מנהיג מוערך נוסף, אריק שרון, ירד במפתיע מהבמה הציבורית, אך מפלגתו שומרת על כוחה. ביבי בלחץ כמובן. מה עושה הביבי כאשר הוא בלחץ? נכון ! חוזר לתבנית הישנה והמוכרת ומעלה את קמפיין האימה שלו. תעמולת הפחד. בשבועות האחרונים, הוא מאיים עלינו ב - "קדימה לגבולות 67". כאשר הבחין, שהציבור לא ממהר להיכנס למקלטים והמנדטים לא מקפצים להם לעברו, העלה הביבי הילוך. "חזק מול חמאס. רק הליכוד.נתניהו". וואו ! ממש פחד אלוהים. אילו הייתי מעורב בתעמולת הבחירות של "קדימה", יריבתם העיקרית של נתניהו ומפלגתו,הייתי משיב בסטיקר אחד ויחיד - "מי שיחרר את השייח יאסין ?" ומצרף כמובן את תמונתו של נתניהו. אני עוד מתלבט בין התמונה ההיא מ - 1996, או תמונה עדכנית ומלאה קצת יותר. הקמפיין של "הליכוד" משקף את אופיו של נתניהו: תזזיתי, היסטרי ומטיל אימה. נראה שהחלטתו היא להמשיך ולהטריד את שלוות נפשנו (היחסית גם כך), עד יום הבחירות, באמצעות קסאמים על רמת אביב ג' ובפיגועי חמאס המוניים. זו דרכו והוא לא השתנה. מי שאינו מסוגל לתפקד במצבי לחץ, ממש כמו בחיסול הלא מוצלח ההוא של חאלד משעל בירדן, ממשיך לירות לכל הכיוונים ורק לאחר מכן חושב על התוצאות. הוא פועל ללא שום צו מצפוני, מלבד הסקר היומי והפינקלשטיינים המקיפים אותו. הוא איש ללא עקרונות והיה ומחר יונח על שולחנו סקר, אשר יראה לו נתונים על תמיכה גורפת של הציבור הישראלי בדיאלוג עם החמאס, אין ספק שבאישון לילה יוחלף (שוב) הקמפיין. את מקומו תחליף סיסמא בסגנון - "מו"מ קשוח עם החמאס.רק נתניהו". תמיד אומרים לנו שאנשים לא משתנים. בנימין נתניהו מוכיח את התיזה הזו כמעט מדי יום. לאחר תבוסתו לאהוד ברק, בבחירות 99', ניסה להראות לציבור הישראלי, כי משהו השתנה בביבי הישן. "המודל החדש" נחמד יותר, רגיש יותר, סבלני וקשוב יותר. שינוי עלאק. מישהו מאמין?

ryngs

New member
נתניהו טוב ליהודים

היה שלט שמומן והיה יוזמה של חב"ד ובעיקר יוסף גוטניק החב"דניק האוסטרלי, זה לא היה קשור לביבי והוא אפילו לא נשאל על זה. הסקרים היו די צמודים ולא זה מה שהכריע את הבחירות. אוסלו והטרור הכריעו אז את הבחירות. גם היום אגב הטרור יכריע את הבחירות, אנשים מצביעים לקדימה שלך בגלל רצון להתנתק מהפלשתינים ולא למפלגת עבודה שרוצה מו"מ עם החמאס.

מאמר של עודד אברהם- מערכת חוצפה.

משה כחלון סופר סטאר בנימין נתניהו גייס את כל יכולות השיווק שלו, כדי להחמיא לרשימת הליכוד לבחירות. בינתיים, פורז ולפיד החליטו לוותר על הדמוקרטיה. מסקנות בעקבות הפריימריז ב"ליכוד" וב"שינוי" הליכוד בחר רשימה. בנימין נתניהו עלה לבמה בתום ההצבעה והפליג בשבחיו של כל אחד מהנבחרים. האחד הגיע משכונת עוני, האחר הצטיין בועדות הכנסת והשלישי יודע לנגב חומוס בדוך ולא בסיבוב. ככל שהמשיך ופרט, כך הלכה והתעצמה ההבעה שעל פניו – "אמאל'ה, מי אלה בכלל????". נתניהו אשף תקשורתי, אי אפשר לקחת את זה ממנו, אבל גם לו יש גבול בשיווק המוצר שקיבל לידיו. בניגוד לרוב הפרשנים, אני מעדיף שלא להתרכז, באם הרשימה ימנית יותר, צעירה יותר, לעומתית או תומכת. יש בה, לדעתי, מאפיין אחד חשוב – היא פשוט משעממת! אין בה שום חידוש מרענן ומסעיר. רוב השמות, אומנם כיהנו בתפקידים שונים, אבל איפה הם ואיפה חברי רשימת "קדימה", או המתמודדים בפריימריז של "מפלגת העבודה" ? מרכז "הליכוד" הוכיח (שוב) שאין כמותו ביכולת לפגוע במפלגתו. הגוף הקטנטן ומלא האינטרסים האישיים והצרים הזה, בחר רשימה, שכל כולה מדד פופולאריות והשתתפות בבר מצוות/חתונות/ בריתות/ השקת אגף חדש במוסך השכונתי, לסוגיהם. ביבי היקר (ואוי, כמה היית לי יקר השנה. בהזדמנות אני אשלח לך את תלוש המשכורת שלי) – מי בדיוק יאמין לקריאתך, שזו רשימה שמסמלת את כל שדרות העם? מנחם בגין דאג בזמנו לאפיין את "הליכוד" כמפלגת יוצאי עדות המזרח והמעמד הנמוך. סורי, אבל הדבר המזרחי היחידי אצל סער, נווה, ריבלין, איתן, שטייניץ ודומיהם הוא החומוס במקרר החדיש שלהם וגם הוא ארוז יפה בקופסא תעשייתית. נקודה שנייה – איפה הנשים של הליכוד, איפה? שלוש נשים בעשרים מקומות, הנחשבים "ריאליים", זה סוג של בדיחה לא מוצלחת. אגב, בנקודה הזו, ביבי הנכבד, שמת לב שמישהי הייתה חסרה על הבמה ביום חמישי בלילה? קוראים לה לימור לבנת והיא כ-ו-ע-ס-ת וכשלימור כועסת, לבנת מתנקמת. ביג טיים מתנקמת. היא נדחקה לסוף העשירייה הראשונה והיא יודעת בדיוק למה זה קרה. אתה זוכר איפה השארת את השכפ"ץ המפורסם שלך?

נתניwho?

אתה מדבר על האדם הלחוץ הזה? לא, לא נראה לי. העם החליט מתגעגים לשרון בוחרים באהוד.

אמורוסו

New member
חס וחלילה אל תצביעו אולמרט

אולי שרון היה עדיף מביבי, אבל אולמרט ??? אולמרט הוא פשוט גרסה יותר גרועה של נתניהו. אולמרט הוא אדם ללא שום חוט שדרה, אולמרט הוא רמאי. אולמרט הסתבך בשחיתות הרבה יותר מביבי, אולמרט שיקר במצח נחושה לכל ציבור הבוחרים שלו בירושלים, אולמרט אדם ללא עקרונות, אולמרט אדם שבקושי שירת בצבא, אולמרט לא יודע לדבר בכלל. אל תצביעו אולמרט

ryngs

New member
חברי כנסת צריכים להיות

נציגי ציבור ולא נציגי האקדמיה והצבא. חייבים להיות משולבים פשוטי-עם עם אנשי האקדמיה הצבא וכד'. רשימה שיש בה נציגים לאקדמיה ולצבא לא בהכרח תהיה רשימה מצליחה, ראה רשימת שינוי שהיו בה 12 עורכי דין אקדמאים ואף אחד מהם לא התבלט.

למעלה