ביבי לא מתאים!

ביבי לא מתאים!

שר החוץ בנימין נתניהו חצה היום את כל הקווים האדומים האפשריים. הוא מספק חומר למפלגת העבודה, מאיפה היציאה המטומטמת הזאת "אין הבדל בין מצנע לשרון". מה הוא מטומטם?????????? הוא לא שולט על עצמו. הוא מסכן את הליכוד! אם עד עכשיו ההתמודדות היתה לגיטימית היא מתחילה להיות מכוערת מצד נתניהו. הוא פשוט מתחיל להילחץ ולעשות שטויות-רואים את זה עליו. זו שעת המבחן למנהיגות - ראש הממשלה מוביל מירוץ שקול ועינייני נתניהו מוביל מתקפה חזיתית חסרת מעצורים. הבן אדם הזה לא מתאים. ודבר אחרון לסיום... בהמשך ליציאות שלו הוא גם טען כי הליכוד בראשות שרון מקים את המדינה הפלסטינאית. אז קבלו תזכורת קצרה... "יתנו-יקבלו לא יתנו-לא יקבלו" -אני שואל את עצמי את השאלה יקבלו מה??? ביבי- זה שמסר את חברון וזה שלחץ את ידו של ערפאת. ביבי - מניפלטור.

eviv

New member
שרון אבל הזכיר כמה פעמים

שיתן מדינה פלסטינים באם יבוצא מה שירצה... לא שאני מעדיף אחד על שני מהם אבל עובדות אלו עובדות לא יודע מה הדעה שלו עכשיו עקב ההחלטה של המרכז שלכם שלא תהיה מדינה פלסטינית

Zack DA

New member
נתניהו צודק בחלק מדבריו

גם נתניהו עשה טעויות (למשל - הסכם חברון) אבל אני חושב שאתה מוציא דבריו מהקשרם ומזלזל בו. בבקשה לא לזלזל בנתניהו...

שרון ביזה את הליכוד-את הימין!

אנשי שרון מגבים אותו-בלי להבין כלל את המורכבות והעומק של השסע האידיאולוגי בתוך הליכוד=רק בגלל שרון וההודעה המטומטמת שלו על מדינה פלשתינאית. בניגוד לחוקת הליכוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שרון זקן ומונהג על ידי עומרי השמאלן.

למעלה