ביביסיטר

osita

New member
ביביסיטר

מעוניית לעשות ביביסיטר+המלצות 0546461462

Keren Roziner

New member
אם אני לא טועה

ואני גם פונה לגברת שכתבה את ההודעה למטה. יש איסור פרסום בתפוז. מדוע שלא תפנו אל לוח הפורום ותפרסמו שם כאוות נפשכם? הרבה יותר נעים לחברי הפורום, הרבה יותר מקצועי בעיני ה"מעסיק הפוטנציאלי"... בהצלחה!

למה לא?

היא לא איזה חברת ענק שעושה פרסומת לעצמה על גבם של הגולשים. סתם נערה צעירה שמעוניינת לעשות ביביסיטר...מה רע בזה? לא נראה לי כל כך נורא. גם ככה הפורום הזה די יבש...אז קצת הודעות, שלכאורה הן מפרסמות,לא עושות נזק לאף אחד.לא כן?

Keren Roziner

New member
וד"א רק עכשיו ראיתי

את ההודעה על הפוסטרים... אני חושבת שצריך לשנות את שם הפורום הזה ללוח מודעות לחברי תפוז.

Keren Roziner

New member
לי חשוב

שהפורום של מודיעין יהיה לוח נעים ולא לוח מודעות, אבל ראיתי את דעות חברי הפורום, שזה לא מפריע להם ואף להיפך ולכן שתקתי וקיבלתי את דעתם . נדמה שחשוב לך לקטול אותי, הפרעתי לך במשהו?...

Neta558

New member
אין כל רע בקצת ביקורת ענינית

אפילו אם היא על נושא שנראה לכם לא חשוב. ואם כל מה שיש לכם לענות בתגובה זו ביקורת שכלל אינה ענינית ובפירוש יש בה רע, עדיף שתתאפקו ולא תגיבו.

שלגיה ו7

New member
קרן, גם את

מפרסמת את מס' הפלאפון שלך.
מה גם את מחפשת...עבודה?

Keren Roziner

New member
לא

אני דווקא עובדת ונהנית מכל רגע :) אני מפרסמת אותו בשביל מי שרוצה לפנות אליי, אלה פרטי האישיים, אף אחד אפילו לא יודע מזה, אני מכירה רבים שבחתימותיהם יש את פרטיהם, אתר הבית שלהם וכו'... זה שונה במהותו מפרסום בהודעה חדשה

Keren Roziner

New member
פרסום של מה?

טלפון? מייל.. הממ.. מישהו רוצה שאני אמכור לו את מספר הטלפון שלי ??

Neta558

New member
אני רואה הבדל

בין גופים שעושים שימוש במערכת תפוז בשביל פרסום ומציפים את הפורומים השונים, לבין תושבי האיזור שנעזרים בפורום הספציפי הזה לצורך מציאת עבודה, דירה וכו'. נכון שזה נותן לפורום מראה של לוח הודעות, אך זה בעיקר כי אין לצד ההודעות הללו כמעט דיונים בנושאים אחרים. אם יש רצון בכך, אני אאחד הודעות בנושאים דומים יחד על מנת לאפשר מקום לדיונים אחרים (במקרה שיתפתחו כאלה). מחפשי העבודה וכו' מוזמנים בכל מקרה להשתמש בלוחות, שכן שם ההודעה תשאר זמן רב יותר ותהיה נגישה גם למי שיכנס לפורום שלא בסמוך למועד פרסום ההודעה.

בהמון פורומים של תפוז

יש מגוון הודעות מהסוג הזה. ואני לא רואה שום פסול בזה. בפורום של "אופנים" או "טיולי אפנים" יש גם הודעות על מכירת אופנים או ציוד נלווה.מה רע? אני למשל אף פעם לא נכנסת ללוח...אם אני בפורום "הורים לתינוקות" ויש לי הצעה למכירת עגלה או מנשא לתינוק, אני שואלת מי מעונינית. מקסימום אני שמה לפני ההודעה"
. זה לא שההודעות האלה גוררות אחריהן כל כך הרבה הודעות משנה שגורמות לפורום להיות שוק קח-תן. לי ממש לא אכפת לקרוא פה, על מכירות של תכולת בית,או פתיחות מענינות של עסקים או חנויות פה באזור, או אפילו נערה שמציעה את עצמה בתור ביביסיטר.

Keren Roziner

New member
מתנצלת שפתחתי את הפה ../images/Emo122.gif

אני יכולה להיעלם אם תרצו..... פוףףףף

עד שיש פה אקשן את נעלמת?

לא יפה...
. וברצינות....מותר לך להביע את דעותיך{ואני אוהבת לקרוא אותן...}.וכמו כן מותר לי ולכל אחד אחר פה להביע את דעותיו בלי העלבויות ובלי איומי היעלמות... מקווה שתמשיכי לכתוב....

Keren Roziner

New member
אפילו הענקת לי שם חדש! ../images/Emo151.gif

קרו! אני חושבת שאאמץ אותו אל לבי
טנקס..

למעלה