ביביהו?

בקשר לטפילים, אתה צודק, אבל עובדה היא

שהוא ביטל את זכויות הנכים, שמתקשים לפרנס את עצמם, ביטל את זכויות הגמלאים, ומה עוד? כן, הוא ממש נתן תמריצים. לכן יש כל כך הרבה מובטלים, שאני אישית, יודעת שהם כן רוצים לעבוד, אבל אין להם איפה.

ברS

New member
אנחנו רבים על אותה הדעה

אני בשום פנים ואופן לא בעד ביבי, ולצערי הסיבה הזאת היא חלק עיקרי במצע של ליברמן. שניהם לא תורמים דבר להחזקת השכבות החלשות, והם רק יגדילו את הפערים וחוסר הנגישות לנכים. אני אישית בעד מרצ, כי לדעתי הם מייצגים אידיאולוגיה רחבה, שבבסיסה שוויון ערך האדם.

רק ליברמן ידאג שנוכל לחיות פה בשקט, ואז גם..

יהיה פה יותר טוב, ויהיו יותר מקומות עבודה. תאמין לי, אם גנדי היה חי, הלוואי, הייתי בוחרת בו. צריך לטהר את המדינה מכל האנשים המיותרים.

בדר"כ אני נגד הסטריאוטיפ על הליכודניק

יש סטריאוטיפ על ליכונדיניקים שמצביעים מהבטן לעומת השמאלנים הנאורים שחושבים לכאורה מהראש. אני נגד הסטריאוטיפים שמוציאים את הליכודניקים כטיפשים לעומת מצביעי השמאל, כי באותה מידה יש כאלה שלא משנה מה יקרה יצביעו תמיד לעבודה. אבל דווקא פה ולמרות שאני נגד סטריאויפים, מצביעת ליברמן מדגימה את הסטריאוטיפ של ההוא שכמה שדופקים אותו מאמין שאם ידפקו את הערבים הכל אצלו יהיה בסדר.

השמאלנים חושבים מהראש? מאיזה ראש?

אני באמת מאמינה שאם נדפוק את הערבים, הכל ידפוק בסדר אצלנו. סריאוטיפ של מטומטמת? טוב. עדיף מטומטמתת חיה מאשר חכמה מתה.

למעלה