ביאץ' אחי....

AdShEaTaKoRe

New member
ביאץ' אחי....

אם אנחנו רוצים שהמסיבה ב25, 26 או 27 תצא לפועל... חובה לתקתק :))))))) תשאל את דין... אני אכין פלייליסט... נארגן שתיה וחטיפים ככה או שנעשה על האש לא יודע... ואנשים צריך לדבר עם החבר'ה שבוע שבועיים לפני... וגם החבר'ה מהפורום מי שרוצה... :) נו אתה יחצ"ן לא? אבל אל תשכח בלי שכונה ורק החבר'ה שלנו

אחי לא כדי לכם את דין..

במסיבה ההיא שעשינו הוא לקח מאיתנו כסף!! שתבין אנחנו עשינו מסיבה והיו לנו בקושי רווחים.. והוא לקח לנו את כל הרווחים! ואפילו לא שילם אגורה על לקנות אוכל ודברים.. אם יש לכם ציוד הגברה סתומרת רמקולים וזה.. תקחו כבר את אור.. יש לו ציוד די ג'י (הוא אפילו עשה כמה בתל אביב) והוא אשכרה יודע מה הוא עושה!

Sonata Arctica1

New member
חחח תודה אחי..

דוגרי הכי טוב.. תשכירו ציוד סביר.. רק רמקולים ומגברים וזה.. אני יכול להביא פלטה. יצא לכם אולי 800 שקל הכל כולל כמעט

AdShEaTaKoRe

New member
אחי שמע... אם היה לנו כסף אז כבר

היינו מזמינים די ג'י די ג'י אבל אין לנו כסף בשיט... ואנחנו לא צריכים די ג'י כאילו - עם כל הכבוד... סתם נראה לי מיותר... פשוט אנחנו רוצים לעשות מסיבת חברה אבל עם מוסיקה באיכות נורמאלית שיהיה אפשר לרקוד והכל... ואין לנו אפילו גרושים לגרד... בגלל זה אנחנו פונים לחברים... אין לי בעיות אפילו לחבר את זה למחשב שלי - כמובן שצריך שנאי חחח רק שיהיה רמקולים טובים ומגבר אם צריך... השאלה למי יש...

ו בסדר..

שאומרים די ג'י לא תמיד מתכוונים להוא עם הטראנסים.. מתכוונים להוא שמארגן את המוזיקה אם רק תתן לו רמקולים.. ואני אומר כדי לך לקחת את אור כי הוא לא יקח לך כסף על זה כמו אנשים אחרים אהם דין אהם

נצלש!!

כולם להגיד לי מזל טוב כי בדיוק בעוד 5 10 דקות אני וחברה שלי אסנת שנה!!! ווהווו!!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif מייזל טוף!!!

וואו...שנה זה המוןןןןןןןןןן איך היא מסוגלת לסבול אותך כ"כ הרבה זמן??? חחחחחחחחחחחחחחח סתם אחשלי בכיף שיהיה לך!

למעלה