ביאוס מושלם - לא נאה

חתולית

New member
ביאוס מושלם - לא נאה

היום בשעה 16:30 יצאתי את ביתי בשירה ובמחול בדרכי לקנות בגדים - ושאר סידורים. אני נמוכה לגילי ומפאת כך מחליפה מלתחה כמו בכיתה ב`, פעם בעונה. הלכתי לקופת חולים לעשות צילום - הלכתי לספריה לקחת ספר של דבורה עומר - ואז יצאתי אל הקניון עם אחותי (סתם כי היא מותק). 4 שעות הסתובבתי בקניון! ובכל השעות האלה רק חיפשתי בגדים... חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי וחיפשתי וחיפ......... ומה מצאתי? שלושה זוגות מכנסיים מסכנים! ביאוס של החיים. אני שונאת את הגוף שלי. שונאת שונאת שונאת. אני לא שמנה, רזה אבל לא בטירוף, יש לי שיער חלק ובריא, שרירים בלי עין הרע, ואני לא יודעת מה יש איתי. אולי כי אני נמוכה. לא בטירוף, אבל נמוכה. 1,55. מה יש איתי? לא מוצאת בגדים. 4 שעות, 3 מכנסיים, איכס. ביאוס מושלם.

goldy

New member
את שרירית?

בת כמה את? יכול להיות שפיתוח גוף לא נכון פגע לך בהתפתחות. חשבת על זה?

Black Star

New member
יש לך תגובות די עלובות לפעמים.

עם כל הכבוד, קשה לי להאמין שכשחתולית אמרה שיש לה שרירים היא התכוונה שהיא מרת עולם, ועשתה כל החיים שלה בודי בילדינג... אני מניחה שהיא התכוונה שהיא לא איזה סקיני, אלא עם גוף בריא ושרירי. למה תמיד כשבנות אומרות שיש להן שרירים מתייחסים לזה כאילו הן כבר מנופחות לגמרי משרירים? לא נראה לי שהיא התכוונה למשהו שחורג מאיזושהי פרופורציה.

חתולית

New member
חוצפן בן חוצפן

גולדי, חשבת על זה שהתגובות שלך ``קצת`` לא במקום? המון לא במקום. אתה חושב שזה מצחיק? תקרא את ``טוב לשמוע`` ותשמע מה אמר הרופא. חוצמזה, אני מתעמלת בחדר כושר או עם קלטת וידאו, בחדר כושר עם תכנית שקבעה לי המאמנת ובוידאו לפי זאתי שבקלטת. הייתי שנתיים בהתעמלות קרקע (כיתות ו`, ז`) מה שתרם למראה שלי עד היום. אתה מגזים.

goldy

New member
סליחה. אם היית כותבת את הפרטים

האלה מקודם לא הייתי מגיב כך, וסליחה אם פגעתי בך.

Funeral Drum

New member
סתם ספקולציה

אולי פיתוח גוף לא נכון פגע לך בהתפתחות? בטח לא חשבת על זה, הא? חבוב

בלאונט

New member
שמיל המפלץ מלוך-נס

שלום. אני כאן. כן, כאן. המממ, קוראים לי שמיל. שלום, אני שמיל. שמיל. קיבוצניק? לא, אני שמיל, הבחור העירוני. החלום שלי הוא להיות בצק. תראו, זה נראה נחמד. ואני רוצה להיות בצק. אבל אני לא ממש בונה על זה, פשוט חתמתי על חוזה עם ה``גברים בשחור`` לעשר שנים. שמי שמיל, מגן העולם. שמיל, הגבר בשחור. בכל מקרה, אני באתי לכאן כי יש לי מה להגיד. לא תמיד, לפעמים. עכשיו לדוגמה. אני לא אוהב לדבר עם בנות, זה עושה לי גירודים בבית-שחי, אז אני אדבר על משהו אחר. אני רוצה לדבר איתכם על הבעיה שלי. נולדתי עם שלוש פטמות. היי, זה לא מצחיק. זה נראה לכם משעשע, אבל תחשבו מה זה להסתובב עם שלוש פטמות? כולם צוחקים עלי: ``לשמיל שלי שלוש פינות, שלוש פינות לשמיל שלי``. הם קוראים טריפל-שמיל, ועוד כל מיני בדיחות מעליבות. אבל הם חברים שלי, הם קנו לי סממית ליום הולדת, אז אני אוהב אותם. אני אוהב את החברים שלי. אני מוטנט עכשיו. אני מפלצת. אני מווווווזר. יש לי שלוש פטמות. לשמיל יש שלוש פטמות. מתי יש דארמה וגרג?

N0

New member
שלוש ?

לאחת הידידות הכי טובות של N0 יש שלוש פיטמות זה די מגניב האמתי למרות שהפיטמה השלישית ממש לא נראית כמו פיטמה. הקיצר מה זה משנה מוטנטים הם מגניבים ואל תיתן לאף אחד להגיד לך אחרת זה סבבה והכיף של החיים שלוש פיטמות והיא גם נראית טוב אז מה זה בכלל משנה עו פיטמ פחות פטמה.

Black Star

New member
אני לגמרי יודעת על מה את מדברת! :)

למרות שאני בהחלט לא בעלת מבנה גוף כמו שלך- אני יחסית גבוהה, ומה לעשות= מבנה גופי לא כשל סיגריה. יש לי מותניים רזות, ואגן וחזה יותר רחבים. אולי חייתי באשליות שזה גוף שנחשב נורמלי, אבל מעצבי הבגדים לא חושבים ככה כנראה- והכל מעוצב בגזרה ישרה לגמרי. ככה שעל הבטן שלי הכל מרחף בעוד שמידה קטנה יותר כבר לא תעלה עליי. ככה שאני מכירה את התסכול בללכת ולחפש בגדים ולא למצוא משהו מתאים לך. קודם כל- זו לא את, זה הם :) תזכרי את זה. ודבר שני, אני בטוחה שתמצאי במקום כלשהו בגדים שמתאימים לך ולגזרה שלך. אגב, לחברה טובה שלי יש בעיה דומה לשלך- היא גם קטנה ונמוכה. אז או שהיא הולכת לחנויות בלתי הגיוניות כמו זארה ולוקחת שם את המידה הכי קטנה- ואז זה מתאים (לפעמים). אבל לפעמים היא גם הולכת לחנויות של ``בגדי ילדים ונוער``- כי סה``כ, היום אופנת ילדים זהה לאופנת מבוגרים, רק במידות קטנות יותר, ושם אפשר למצוא דברים טובים. והעיקר, תזכרי תמיד שיש מלא בנות שהיו מתות להתחלף איתך, ואל תיכנסי לעצבים בגלל שאת לא מוצאת משהו שאת אוהבת. בהצלחה :) יעלי.

חתולית

New member
טוב לשמוע

באמת. טוב לדעת שיש מישהו שמבין אותי. התפדחתי להגיד אבל אם כבר העלית את הנושא אני אודה, אני הולכת לפעמים לחנויות ילדים. לא לעיתים קרובות, אבל לפעמים. אני אמנם לא נמוכה פחד (1.55) אבל עדיין - נמוכה. אני הולכת למקומות כמו ``סנטר ילדים ונוער``, ותאמיני לי, זה אפילו שווה למבוגרים. יענו, נערים/נערות. למה? כי זה יותר זול. בחנות כמו ``אסקימו`` קניתי ג`ינס ממש דומה לג`ינס של אחותי (LEE) בשבעים שקל, כשאחותי קנתה ב-300. אז נכון, האיכות לא אותה איכות, והמראה לא בול אותו מראה, וגם LEE יש במידה שלי, אבל באסקימו יותר זול ומשתלם. יש עד מידה 20, שזה עולה על אחותי (היא גדולה ממני בשלוש שנים). אחותי לא פיצית כמוני... בכל מקרה, הלכתי לרופא בנוגע לגודל שלי ולהתפתחות (אני גם לא מפותחת) והוא בדק אותי ואמר שעם הגובה והמידת התפתחות שלי אני אגיע לשיא הגובה שלי בסביבות גיל 18. אני רק בת 16.5! הוא אמר שאני אגיע בערך ל-1.65 שזה סביר. נמוך, אבל סביר. ושהמידה שלי תהיה בערך B80, קטן אבל לא נורא. בכל מקרה, יש למה לחכות.

Black Star

New member
הייתי מתחלפת איתך.

באמת, תאמיני לי. אני רוקדת, ולריקוד גוף קטן וקליל ורזה זה רק לטובה. אני מה זה לפעמים מרגישה כמו פיל...

חתולית

New member
אנורקטיה

באמת? הלוואי שזה היה אפשרי. גם אני רוקדת המון וגם אני מרגישה פרה. אני חושבת שבנים שיסתכלו על זה מהצד יחשבו שאנחנו זוג פוסטמות שלא נאה לנו ולא טוב לנו עם המראה וכל אחת חושבת שהיא דבה והולכת להיות אנורקסית. אני מודעת לגמרי לעובדה שככה זה נשמע, אבל זה לא. אני מרגישה (רק מרגישה, אפילו חברות אומרות לי) שכשאני קופצת ורוקדת כל הבטן שלי יוצאת החוצה. זה לא נכון ואני מודעת לכך אבל ככה ההרגשה שלי. הלוואי שהיינו חיים בתקופה של פעם, שאז שמנות היו באופנה... אני רזה לפי אחרים ושמנה לפי דעתי. ביאוס.

אנחנו

New member
זה לא את, זה הם

זה לא את, זה הם, החנויות מה הם מוכרים שם רק זבל, תאמיני ל רק זבל גם אני לפני יומיים- שלושה הלכתי לקניון לקנות חולצות ומה ראיתי שמוכרים - חבל על הזמן איזה גועל נפש רק חולצה אחת, אחת עברה אצלי בסלקציה!!!! מה לעשות, עכשיו אני צריך ללכת לעיר אולי יש חנות אחת שתגאל אותי מייסורי...ואני אמצא חולצות יפות במידה שלי...

סוף סוף!!!!

מישהו יותר נמוך ממני!!! האאא אני מאושרת!!! איזה יופי (אל תעלבי אני פשוט צוהלת כל פעם שיש מישהו יותר נמוך ממני) אבל רגע, פליז תגידי שהפסקת לצמוח? (פליז?)

חתולית

New member
אכלת אותה חייכי למצלמה

לא, לקויה, לא הפסקתי לצמוח... אני אמורה להגיע ל-1.65! אכלת אותה... בינתיים אני נמוכה אבל זה עוד ישתנה. אני לא אהיה גבוהה אבל אהיה בהחלט סבירה. יש לי עוד שנה וחצי להגיע ל-1.65 ועד אז חתול גדול (``אלוהים גדול``)!

נעל

New member
כל הזמן

כלומר, כל כמה זמן. כל כמה זמן צריך להחליף מלתחה? (שאלה טובה, שנעל תדע אם היא נחשבת לנורמלית) נעל ;-)

להחליף מלתחה?

ממתי מחליפים מלתחה? לי אישית מאוד קשה לקנות בגדים, לא רק בגלל שאני בררנית אלא בגלל שמוכרים רק בגדי פרחות מכוערים, אם אני הייתי קונה ביום אחד שלושה זוגות מיכנסיים [לא במכירת חיסול של X-BOY], הייתי רואה בזה את אחד הסימנים לבואו הקרב ובא של המשיח. אבל זאת אני. בכל זאת אני עוד לא שמעתי על המושג להחליף מלתחה במובן של באמת לעשות את זה, כשאני קונה T-shirtr, אני רק מחכה שהיא תפסיק להראות חדשה, אבל זאת שוב אני. אבל למי יש עצבים לחפש בגדים שיחליפו את כל הארון שלו? מה רע בבגדים הישנים? אני בעד הבגדים הנעימים שכבר התרגלת אליהם, קשה להתרגל מחדש לבגדי יום יום חדשים. ולקנות בגדים ליציאה זה לא להחליף מלתחה. אולי אני לא נורמלית.

למעלה