בטרק של .... בטרק של walhalla-tribal machine קורה משהו מאוד יפה ב-05:11 דקות ....
ת תופינים ורקיקים New member 7/11/02 #1 בטרק של .... בטרק של walhalla-tribal machine קורה משהו מאוד יפה ב-05:11 דקות ....
T trancelover New member 7/11/02 #2 WALHALLA אני שונא תהרכב המשעמם הזה, לא מתלהב מטראקים שלו בכלללל, מה מצאת בו ..? טראקים משעממים סוףהדרך, בלי איזה משהו שונה, ייחודי,..
WALHALLA אני שונא תהרכב המשעמם הזה, לא מתלהב מטראקים שלו בכלללל, מה מצאת בו ..? טראקים משעממים סוףהדרך, בלי איזה משהו שונה, ייחודי,..
ת תופינים ורקיקים New member 7/11/02 #3 האמת אני מכירה רק את הטרק הזה מאיזה אוסף שיש לי לא עושה רושם שהם משהו מבטיח במיוחד או משהו שונה שלא שמעתי קודם אבל שמעתי את הטרק הזה במסיבה והקטע שדיברתי עליו נשמע יופי שם.
האמת אני מכירה רק את הטרק הזה מאיזה אוסף שיש לי לא עושה רושם שהם משהו מבטיח במיוחד או משהו שונה שלא שמעתי קודם אבל שמעתי את הטרק הזה במסיבה והקטע שדיברתי עליו נשמע יופי שם.
H HooK New member 7/11/02 #5 אלק... אנשים פה מזלזלים יותר מידיי WALHALLA זאת מוזיקה טובה ואיכותית מאוד מאוד...מאוד! אז בבקשה... אם לא לטעמכם פשוט תחסכו מילים ב-"לא אהבתי" זה מספיק.
אלק... אנשים פה מזלזלים יותר מידיי WALHALLA זאת מוזיקה טובה ואיכותית מאוד מאוד...מאוד! אז בבקשה... אם לא לטעמכם פשוט תחסכו מילים ב-"לא אהבתי" זה מספיק.