בטרייה בd2

ykro

New member
בטרייה בd2

עשיתי ניסוי, והבטרייה ממש לא מגיעה ל52 שעות.. יש בשביל מה להתקשר לתמיכה של באג בשביל זה? (קניתי את הנגן כולה לפני חודש..)

ykro

New member
30 וקצת.. אני יודע שזה מספיק ודי ויותר.. אבל.

זה הבדל משמעותי..

or121210

New member
צפית גם בוידיאו בנגן?

בבדיקות שונות שנעשו הנגן אומנם לא הגיע להצהרת היצרן שהיא 52 שעות, אך הוא הגיע לסביבות ה-40. 52 זה כנראה בתנאי מעבדה. צריך לקחת בחשבון שככל שהבהירות גבוהה יותר, כך צריכת החשמל של הנגן גדולה יותר. לא רואה למה לשלוח לאחריות

ykro

New member
בלי ווידאו.. אני לא אשלח כל כך מהר, זה בטוח..

אבל אם זה יהיה הבדל קיצוני (30 שעות) אז אולי כן יש סיבה.. לא?

One Echoe

New member
הנגן שלי עושה לי ממש בעיות,

כשאני מגביר את הווליום מ34, ל35- הוא עושה רעשים נוראיים (באופן קבוע), וגם כשאני מעביר את הוידאו לקטע שאני רוצה...גם כן רעשים. קורה לעוד מישהו?

מושו 21

New member
לא משהו וודאי אבל ......

אני עם אותה שאלה כבר די הרבה זמן - חיפשתי משהו וודאי לסיבה למה יש את ה"פיק" הזה שהנגן עושה בעליה לעוצמה 35.. לגבי רעשים נוראיים - זה פעם ראשונה שאני שומע וזה לא תקין, מה שכן הנגן עושה (לפחוות אצלי) זה מנמיך דרסטית לרבע שניה את העוצמה ומעלה אותה חזרה בשינוי של כמה מאפיינים - מין התאמת סאונד, כדי שגם בעוצמה 50 עדיין תהיה איכות שמיעה קרובה למושלמת (וממבחני סאונד לנגן הוא יוצא כמעט הנגן היחיד שגם בעוצמה הגבוהה ביותר שלו שומר על איכות קרובה למושלמת, מה עוד שעוצמה של 15 בD2 שווה לעוצמה 25 ברוב הנגנים האחרים). דרך אגב, אותה התאמת סאונד ישנה גם בווליום 45 אאל"ט. משמיעה שלי זה מתבטא בעיקר בהפחתת באסים והורדה של הגדרות משתמש (SE, MACH BASS ושאר האופציות). הרי אתה לא יכול להגיע לרמות כאלו של דציבלים עם אותם באסים - רוב האוזניות לא יישרדו את זה. אני הייתי הולך על האחריות - שיבדקו לך אותו בחנות ואם יכולים שיבדקו D2 נוסף עם האוזניות שלך כדי לראות אם הבעיה הזאת מופיעה גם בו. וסתם שאלה - אתה באמת שומע על 34\35 ? ממה שאני זוכר יש לך אוזניות כפתור (JBL220 לא?). גם אם לא, זה מסוכן מאוד - ממליץ בחום (מניסיון רע מאוד בנושא) לרדת מתחת ל-30 ... (אלא אם המוזיקה שאתה שומע היא שקטה יחסית).

One Echoe

New member
תודה על התגובה=]

אני חווה בדיוק את מה שאתה חווה. כשאתה מעלה את הווליום מ34 ל-35, הווליום יורד ועולה באופן פתאומי ודרסטי, מה שיותר מן דיסטורשין שכזה לשבריר השנייה. התקשרתי היום לתמיכה של באג, אמרו לי שם שזה בגלל הגדרות האקולייזר, ביקשו ממני שם להחזיר את האקלוזייר לברירת מחדל (NOR)- החזרתי, וזה באמת הפסיק. אין בעיה, מעולה- אבל מה עכשיו, אני לא אוכל להתאים את הנגן איך שאני רוצה? אני אוהב לשחק עם האקולייזר... אבל נראה לי שאני אחיה עם זה. אתה חושב עדיין שאני צריך ללכת לחנות עצמה? המוזיקה שלי ממש לא שקטה, אני שומע לפעמים על יותר מ35 בגלל שאני משתמש באוזניות הגנריות שקיבלתי עם הנגן... אני מאמין שברגע שאני אקנה אוזניות מפחיתות רעשים חיצוניים אני לא אעבור את ה-30.

מושו 21

New member
כמו שחשבתי

מה שהנגן עושה זה מיישר את האקולייזר, מאפס הגדרות משתמש (כל תוספות הבאסים, הרחבת סראוונד וכו') כדי להמשיך לשדר באיכות טובה ולא צלילים מרוחים או קרועים. לטעמי כמו שאמרתי - אין צורך לעבור את ה-30, ועד 35 אפשר לעבוד עם האקולייזר (גם אני בניתי לי ערכה שאני אוהב מבחינת הגדרות סאונד) - ככה שאם זה כמו שאתה מתאר אין טעם לקחת אותו לחנות - אני מאמין שתקבל את אותה התשובה שקיבלת טלפונית. אלא שוב, אם ה"רעש" הזה הוא מעבר לירידה בעוצמה וחזרה לעוצמה 36 לדוגמא בשינוי של הסאונד.. (אם ממש יש צליל כלשהו מלבד המוזיקה - זה בעייתי).

One Echoe

New member
יש צליל מעבר למוזיקה.

רוצה שאני אקליט ואשלח לך? אני אשמח מאוד לחוות דעת. אני מתלבט פשוט אם לקחת אותו לחנות (למרות שברור שאין לי מה להפסיד)

למעלה