בטריה

the friedmyster

New member
בטריה

אחרי שנה ושבעה-שמונה חודשים בערך הבטריה של האייפוד (דור 3) הייקר שלי, נשמתה תבורך נפשה עכשיו בגן העדן לבטריות... לכן האייפוד שלי ניזקק לניתוך לב פתוח דחוף... הוצאתי אותה... אבל לאייפוד המיסכן שלי עדיין אין לב חדש.. רק בטריה גמורה בחוץ.... הייתי באתרים כמוhttp://ipodbattery.com/ ושם אפשר להזמין את הבטריה. כתוב גם את הייצרינים של הבטריות של דור 1, 2,4, ומיני אבל לדור 3 לא מצויין יצרן בשום מקום, ביקרתי כבר במסיפר חנויות אלקטרוניקה ואין להם בטריה כזו.... האם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת בטריות לאייפוד דור 3? תודה מראש על העזרה

finding nemo AB

New member
שאלה...

נתחיל כך, אני משתתף בצערך, נכווה שתמצא תורם מתאים :) עכשיו לרצינות, מה הכוונה שלסוללות של דור 3 אין שם יצרן? מה זה משנה לך? הרי גם הסוללות של דור1,2,4 ומיני הם לא מקוריות ויש להם שם יצרן אז מה זה משנה שם יצרן? מצטער אבל אני לא מכיר אתר בארץ בשביל סוללה אבל יש לי אתר מחו"ל. האחד: pdasmart השני: gethightech

TheRealDeal

New member
בטריות יש בביי פור לס

www.buy4less.co.il במחיר של כ500 שח אם אני לא טועה (!!!!) מחיר עצום לבטריה שמחזיקה רק 8 שעות...! קראתי בIpodlounge.com סיקור של בטריה לא של אפל, בטריה זולה יותר שמחזיקה יותר שעות... משהו כמו 15 שעות לדור שלישי אם אני זוכר נכון, כדאי לבדוק.

the friedmyster

New member
כן אבל...

הבטריה בבאי פור לס היא בטריה חיצונית במחיר מופרז של בערך פי 2 ממה שהיא עולה (גם מופרז, יש יותר זולות) אני מיתכוון לבטריה הפנימית של האייפוד.... יש אתר ששולח לארץ? אם לא.. מישהוא מכיר חנות אלקטרוניקה הארד קור כזאתי? מן חנות אלקטרוניקה עם קשרים.. אני מתחיל להיתעצבן, אחרי שבועיים בלי אייפוד אני מישתגע.. אני לא יכול לחכות עוד כמה חודשים... ואני ממליץ לכול מי שזה קורה לו להזמין 2 בטריות.. שיייהיה לעוד שלוש שנים+ אם וכאשר אני אדע עוד פרטים אני אכתוב הודעה...

חוץ מזה שמה שקרה לך לא קורה לכולם

הסוללה באיפוד מחזיקה מעמד אפילו יותר משנתיים שלו ויש דיווחים של זה יתכן וטעינה מוגזמת גומרת על החיים של הסוללה והיא שובקת מוקדם מידי בכל אופן פנה ל:חיים 2 שנותן שירות ומחליף סוללה לאיפוד במחיר של כ300 ש"ח (תלוי בסוג הסוללה) mobile 0544455667 work (03) 6200641

LinkTree

New member
טעינה מוגזמת?

אני דווקא קראתי שלהפך פריקה עד הסוף הורסת לא? זה דווקא נראת לי נק' חשובה - כי אני מטעין אותו כל יום - זה מסוכן?!

אכן פריקה עלולה לעשות בעיות

אבל מדובר בזה שמשתמשים במכשיר כל הזמן עד הפריקה ואז לטעון אכן עדיף להטעין כשמגיעים ל30-40 אחוז גם 10-20 אחוז זה לא נורא אבל גם לשים בטעינה כשלא צריך ולהשאיר כל הלילה זה לא בריא או לשים בטעינה ולנגן במערכת... בקיצור תמיד במידה

the friedmyster

New member
אתם צוחקים עליי נכון?

זאת מזימה אחת גדולה, קונספירציה.. נכון? איך לעזאזל הם מוכרים את הבטריה, ד"א הבטריה היא IBM thinkpad 600battery model-e225846 והם מוכרים אותה ב390 ש"ח, במחיר הזה אני אלך לידע הגזלנים ואשלם להם מחיר דומה ואקבל איפוד חדש... אני לא מאמין.. איזו ארץ דפוקה... פשוט החרא הזה לא ניגמר כול יום אני מגלה עוד חרא... הלוואי שייהיה מישהו שיפתח חברה קטנה להחלפת הבטריה, שייבא בטריות מארה"ב ביבוא המוני ושיתלם ביכלל לעשות את כול זה... כרגע אני מתחיל לאבד תיקווה שאני אצא מהסיפור הזה בקרוב.. (אני מכיר מישהו שנוסע לארה"ב, אבל בעוד מיספר חודשים) או לחליפין שאני אשלם סכום לא מבוטל בישביל בטריה חדשה.... (איך הסכום גדל פי 4 אני לא יודע...)

the friedmyster

New member
ועוד דבר קטן...

אם אתם שמים לב... יש שם בטריה לאייפוד דור 4... יש שם למטה בתמונה L-F-L תנסו להיכנס ל www.l-f-l.com או ל ipodbattery.com

the friedmyster

New member
כן אייפוד חדש ב99$

http://www.ipodbatteryfaq.com/#1 אם אתה לא מאמין אז לך לאתר של אפל... אני עצלן מידי

איפוד שאפל לא נחשב

אני מדבר שווה ערך למה שיש לך וזה כבר עומד על 250 דולר ומעלה אז קצת פרופורציות ולא להטעות אחרים...

finding nemo AB

New member
אם הייתה נכנס לאתר שלו...

אם הייתה נכנס לאתר של הזה שלפנך הייתה רואה שכתוב שם שאם אין אתה לוקח את המכשיר לאפל הם מביאיםם לך חדש (נראה לי מחודש) ב99 דולר. גם ידע עושים את זה. תביא להם ipod שלא עובד ותוכל לכבל מחודש ב700 שקל...

איפוד מחודש ב700 ש"ח

זה לא איפוד חדש ב390 ש"ח כמו שהוא טען קודם אני הייתי מעדיף לקנות סוללה ב300 ש"ח אלא אם כן האיפוד אכן שבק חיים וזה גם מה שכתוב שם מחודש במקום הלא תקין לא נראה לי שזה תקף במקרה של סוללה גמורה...

finding nemo AB

New member
מה עם להזמין מחו"ל לארץ?

אתה יכול להשתמש באתר nonstop.co.il אשר נותן לך אפשרות לקבל חפצים מאמריקה, מאתרים ששולחים רק לאמריקה... כנס לשם וברר... בברכה נימו

the friedmyster

New member
נונסטופ זה אתר של פיתרונות איכסון..

היתאכזבתי מהארץ הזו... אני הולך כנראה להזמין את זה מארה"ב דרך מישהו... זה ייהיה הפיתרון הכי פשוט.... או מהאיש שאלרונד נתן לי את הטלפון שלו... תודה רבה על זה. תודה לכולכם... הלכתי לחלום על אייפוד עם 8 שעות ניגון...

finding nemo AB

New member
שמח שעזרתי...

תגיד אם אתה מזמין תגיד איך הלך לך משם. זה אתר שלא ניסיתי ואני מעוניין לדעת איך הוא... בברכה נימו

למעלה