בטריה לנייד DELL

בטריה לנייד DELL

יש לי נייד של דל שקניתי לאוניברסיטה Latitude C400 (יד שנייה, נבדק ע"י איש מחשבים שוידא שאני מקבלת תמורה הולמת לכסף ולא דוחפים לי גרוטאה). בכל מקרה, הבטריה שלו מחזיקה בערך שעה וחצי-שעתיים (כשעובדים עליו ב WORD ודברים בסיסיים, מנסיון עם קורסי הקיץ). האם יש אפשרות לשים לו בטריה חזקה יותר? ואם כן מה מומלץ? ב ZAP הבטריה לניידים הכי זולה שמצאתי היא זו שבקישור, והיא גם של DELL במקרה. איך אני יודעת כמה היא תחזיק? ואיך אני יכולה להחליף לו בטריה? לא ממש יודעת איך זה עובד... תודה לעוזרים

Ixion

New member
הסוללה שמצאת היא של מחשב כף-יד...

אני לא בטוח איזה סוללה כבר יש לך.. צריך לבדוק מאחור את הנפח שלה. 40WHR זה סוללה של 6 תאים, שזה במקרה המקסימום שהמחשב יכול להכיל (אם יש לך פחות, אז כנראה שיש לך סוללה של 4 תאים). יכול להיות שהסוללה ישנה, ובכך שמחליפים אותה אולי ירוויחו לך עוד כמה שעות. הנה הסוללה שאת צריכה: http://accessories.us.dell.com/sna/ProductDetail.aspx?TabPage=techspecs&sku=312-4609&spagenum=&category_id=6275&brandid=56&k=&c=us&l=en&cs=555&mnf=&prst=&prEnd=&mnfsku=&orderby=&searchtype=&pageb4search=&page=productlisting.aspx&instock=&refurbished= הבעיה היא שאני לא בטוח אבל איפה אפשר לקנות אותה בארץ..... סורי. אולי מישהו אחר יוכל לעזור לך כאן..

וופס../images/Emo13.gif באמת לא התעמקתי שם יותר מדי

איך אני יכולה לדעת איזו סוללה כבר יש לי? אני מסתכלת למחשב מהטוסיק ולא רואה שום רמז. (אולי דרך המחשב עצמו יש לי איך לבדוק את זה?)

למעלה