בטריה חיצונית ל IPOD

adida8

New member
בטריה חיצונית ל IPOD

הי , רציתי לדעת אם יש כבר התקן חיצוני לבטריה רגילה ל IPOD ? כמה הוא עולה ? תודה!

urip

New member
אכן קיים

יש לי אחד כזה, אחרי שהחלפתי אותו, הראשון התקלקל וקיצר לי את הIPOD כולל כל המוזיקה, החלפתי גם אותו וגם את הIPOD ועכשיו אני מאוד נזהר עם השני ומשתמש בו רק במקרי חרום, המכשיר עולה בסביבות ה50-60 דולר, תלוי איפה כמובן, מתוצרת בלקין, עובד על ארבע בטריות AA, ולדעתי לא ממש מוצלח, מאוד מסורבל וגדול, וכמו שאמרתי, לא כל כך אמין. לדעתי עדיף לחכות למכשיר יותר מוצלח מזה ולא לבזבז את הכסף... אורי מצורף קישור למכשיר.... http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=&Section_Id=201526&pcount=&Product_Id=148969

adida8

New member
בטריה

הבעיה היא שאני נוסע איתו לדרום אמריקה לתקופה ארוכה , וצריך לקחת בחשבון שאין חשמל כל יום. אין משהו של APPLE? תודה על התגובה אגב...

benler

New member
אולי תשקול מיני-דיסק

יותר זול עובד המון שעות על סוללה רגילה אפשר להקליט דברים חדשים עם חיבור lineIn רגיל אפשר להחליף דיסקים עם מטיילים אחרים בן

oren*

New member
הסירבול של נשיאת הדיסקים או אפילו

הצריבה שלהם טרם הנסיעה, לא שווים את ההשקעה ואת המקום הפיזי שנדרש לעומת נגן MP3. הפתרון צריך להיות נגן עם סוללות אצבע רגילות/נטענות, יש לא מעט כאלה ובוודאי שמתוך הוצאה של טיול אפשר לרכוש נגן פשוט בכמה מאות שקלים בידיעה שכשחוזרים לארץ רוכשים אייפוד (או נגן אחר עם סוללה ייעודית).

adida8

New member
בקיצור ...

אתם לא ממליצים על IPOD לטיול אני מבין ...

benler

New member
אני חולק עליך

1) צריבת דיסקים אינה כה מסובכת ולא לוקחת יותר זמן מביצוע import ל iPod. 2) המיני דיסקים היום צאפשרים הקלטה של מספר דיסקים על מיני-דיסק בודד, כך שאין צורך לסחוב הרבה - בפרט שאפשר להחליף/להקליט חדשים במהלך הטיול 3) אני לא מכיר שום נגן מבוסס דיסק שעולה "כמה מאות שקלים" - המחיר הוא בן ארבע ספרות (בשקלים). בן

oren*

New member
לא דיברתי על נגן מבוסס דיסק אלא על

נגן מבוסס פלאש, כשם שבפורום צילום יש כאלה שטסים למדינות בהן לא בטוח שתהיה אפשרות לטעון מצלמה דיגיטלית עם סוללה יעודית ולכן לוקחים (או רוכשים) מצלמות עם סוללות רגילות/נטענות. אופציה נוספת, נחמדה, זולה ולא כואב הלב אם חלילה קורה לה משהו, היא דיסקמן MP3. 200-400 ש"ח, אפשר לצרוב דיסקים ללא מגבלה, יש בולמי זעזועים, יש שלט עם תצוגה, תוקעים את הדיסקמן בתיק ושוכחים ממנו. המיני דיסקים הזולים ביותר מתחילים בלמעלה מפי-2 מזה וכמות החסרונות שבהם עולה על יתרון הגודל (איכות ווליום, תוכנות מסובכות להעברת שירים, בחלקם אין חיבור שלט, תפעול לא נוח בזמן תנועה ועוד...).

benler

New member
ושוב - אני לא מסכים

נגן מבוסס פלאש מכיל מעט מאד מוסיקה - זה טוב לטיול של שבוע (בקושי) - אחרי זה יימאס. דיסקמן mp3 מהווה פתרון חלקי בלבד, כי הוא לא משמש כצורב ולכן אתה מוגבל ביכולת שינוי ספריית המוסיקה שלך במהלך הטיול. אני לא רואה שום בעיה עם האיכות והווליום במיני דיסקים והתפעול שלהם לא נופל בנוחותו משם נגן מבוסס דיסק או דיסקמן. בסופו של דבר, העובדה היא שזהו הפתרון הנפוץ ביותר בקרב מטיילים באיזורים נידחים ! בן

למעלה