בטעות

קורנית

New member
בטעות

הגעתי אליכם, בגלל הודעה בשער "תפוז" (יודעת שאין טעויות, והכל זה "פוקסים" אבל בכל זאת...) התחלה חדשה... נו, באמת... גירושים לפני שנה נחשבים? כשעוד לא נפתרה כל הסמטוחה הכספית, והכל תלוי באוויר? אבא שנפטר בפתאומיות לפני שלושה שבועות, נחשב? אמא במצב נפשי וקוגניטיבי קשה ש"נחתה" אצלי מי יודע לכמה זמן, נחשב? ואצלכם, כל כך טוב ואופטימי... אולי ידבק בי משהו מזה

גריפון

New member
קודם כל תשבי בנוח ותורידי ת'נעלים

ותרגישי בבית. משהו לשתות?
משהו קטן על יד?
ברוכה הבאה. זה הכל. פשוט מאוד. כל השאר כבר פה. שפכי כשמתאים לך. (וכולנו, בגדול, על אותה הדרך, פלוס מינוס, יום עאסל ויום באסל...)

קורנית

New member
נעלים?

מיו בכלל הולך עם נעלים, בחום הזה? מקסימום סנדלים, וגם זה מועף מהרגלים ברגע שנכנסת הביתה אני, יחפנית אני..... תודה!

skito

New member
../images/Emo8.gif ברוכה הבאה ו..תזיזי ת'...

הויכוח הזה הזקיר לי איזה קליפ מערוץ 24 "תזיזי ת'ישבן ותנענעי ת'תחת.."

Ella Bella

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תנחומי הכנים למות אביך. אם לדבר בשם עצמי לא הכל כל כך טוב ואופטימי כל הזמן אבל אני לא טיפוס ששוקע במרה שחורה אלא מחפשת את הטוב והאופטימיות. ככה אני וזה מזל גדול. תמיד כשנסגרת דלת, נפתח חלון. ואני מאחלת לך חלון גדול ומואר במיוחד.

קורנית

New member
תודה....

גמני לא שוקעת במרה שחורה גם עכשיו לא רק, פשוט, הכל ביחד, וזה גדול עלי..... בינתיים אה. ושכחתי לכתוב... הבן שלי עשה תאונת דרכים ביום ששי בערב. מזל שרק האוטו ניזוק! שוב תודה!

hrabba

New member
על זה אומרים שהצרות באות בצרורות../images/Emo13.gif

אבל כמו שהן באות הן גם הולכות אז תזהרי מהחום בכפות הרגליים - כי זה שורף הלימונדה והבקרדי כבר פה וברוכה הבאה

kisslali

New member
כמו שאמרת - אין פוקסים

מצטרפת לתנחומים על מות אביך. אצלנו לא הכל טוב ואופטימי בכלל אבל בואי אני אגלה לך מה הסוד. לכולם רע, לפעמים, לעיתים יותר קרובות, כרגע, כל הזמן ואז הם באים לפה ומדברים על זה. וכאן, למרבה הפלא צרת רבים היא נחמה. בנוסף שיש כאן לא מעט שותפים לצרות דומות ואז אפשר גם לקבל עיצות מועילות. לסיכום, כתף וחיבוק תמיד יש כאן ולילל עוזר לכווווולם. נשמח לשמוע קצת יותר עליך וגם על הצרות, ברוכה הבאה, ללי

נירה63

New member
כאן זה המקון!!!

מצטרפת לתנחומים על מות אביך...מי יתן ולא תדעי עוד צער. גם אצלי הכל ממש ממש ממש לא תמיד ורוד ואופטימי, רק לראות את התדפיס מהבנק שלי...גורם לי לצלול...רק לחשוב שבשנה הבאה אלמד עד 16:00 37 תלמידים ללא מזגן מוציעה אותי משלוות מנוחתי...תארי לך שיעור חשבון בשעה 14:30 שיא החום.. ובין לבין אני מגדלת לבד את הבן היקר שלי, שאל אותי השבוע למה אבא שלו אינו רוצה לפגוש בו?? קשה לא? שאמשיך? אחותי חולה במחלת סכרת זן נדיר ומאוד קשה לטפל בה...מה אגיד... ויחד עם זאת ולמרות הכל אני מלאת אנרגיות חיוביות...ממשיכה הלאה...כמעט שכחתי לפני שבועיים נפרדתי מהחבר שלי...איך שכחתי אותו?!!!!!חחחחחחח למתוח את עצמינו...להסתכל קדימה..מחר יום חדש השמש תזרח ו... מחכה לכם לביקור בחיפה. ביי נירה.

שיוואנה

New member
את חזקה

כי את רואה את הקשיים שלך ומכירה בהם ולזה דרוש אומץ. לברוח מהקשיים לא מעלים אותם רק מסווה והם גדלים יותר כשהם מתחת לפני השטח, לפחות בתחושה. חיזקי ואימצי!!!!! במיוחד בהצלחה בגידול הילד אני מעריצה נשים כמוך!!!!

noa128

New member
היי קורנית, ושמחים שהצטרפת ../images/Emo175.gif

את מזכירה לי את הודעתי הראשונה בפורום הזה, לפני ההמממווווון זמן, כשבאתי מהתמוטטות מוחלטת של (כמעט)כל מערכות חיי ושאלתי "אבל מה קורה כשהכל מתמוטט ביחד - מהיכן מתחילים מחדש?" ומצאתי כאן בית חם. שתמך, ועודד, וייעץ, ועזר לי להפריד את מרכיבי התבשיל ולשקם אותם אחד אחד, וגם להביט בחיוך ולמצוא את האור. כי הוא שם, רק למצוא אותו... בואי יקירתי ושבי עימנו (אם נוח לך יחף, אחלה, רק לא בחצר איפה שלא רואים את הרגליים - מסוכן בעונה זו של השנה..)... XP הציעה בקרדי, אני בדר"כ בכיוון של מרטיני קר וטוב, אבל גם בירה צוננת מתאימה, לא?

mizi2

New member
נשמע שיש לך מה לתת לאחרים

אני עובדת באתר אינטרנט המצלם אנשים שהתגברו על קושי זה או אחר בחייהם. הסיפורים כמו כאן , נותנים השראה , כוח ותקווה, לאלו אשר נמצאים בשלב קשה כעת, ראיתי כי את שאבת עידוד מאנשי הפורום , ישנם רבים עוד ברחבי הארץ והעולם אשר זקוקים לתקווה, והתחלה חדשה , אולי את מוכנה לחלוק איתם את ההתחלות שלך ובכך לתת להם כוח?

כמו דבק אפוקסי ../images/Emo140.gif

אההה - מאחלת לך שככה תידבק בך הגישה האופטימית. ובגלל שכתבת שאין "פוקסים" נזכרתי שפעם מזמן מזמן קרו לי כל מיני דברים לא טובים בשרשרת. כל אירוע היה קשה מקודמו. אמרתי אז לחבר טוב אחד שיש לי הרגשה שהחיים מכינים אותי בהדרגה ל"מכה". ואז אבי נפטר. בהלוויה אמרתי לו "זו המכה". והיתר היה בענין איסוף השברים ואיחויים וללכת קדימה. לא היה קל אבל לא היה קשה. בעיקר בגלל שאני לא מאמינה ב"פוקסים" ובגלל שאני מאמינה שכל קושי הוא תרגיל לימוד והכשרה לחיים יותר טובים. בכלל, אני חושבת שמי שטוב לו כל הזמן לא יודע להעריך את זה כי הטוב בא לו בקלות. קושי ובעיות עוזרים לקבל פרופורציות להעריך את הטוב. אני במצב רוח מוזר הלילה....יוצאים ממני דברים שלא אמרתי כבר הרבה זמן. הרבה אנשים לא יכולים להתחבר לזה אבל אולי יש כאן מישהו שמבין על מה אני מדמדמת בעייפותי... בכל מקרה, משתתפת בצערך ושמחה שהצטרפת אלינו. אפשר לפרק קושי אחד לחלקים כדי להתמודד ביתר קלות. אשמח אם תתני לנו לתמוך בך באיזשהו מהם.

קורנית

New member
תודה, ושוב תודה

לכל מי שכתב, לא רק לתלתל..... הקושי הכי גדול, כרגע, אני חושבת... זו אמא למי יש נסיון בהתמודדות שכזו? אשמח לקבל עצות! ו... אופטימויות? אולי אחר כך. כרגע קשה זה לוקח זמן, לא?

skito

New member
מצטרף ל ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ו..

את יודעת שגם אני הגעתי לכאן דרך שער תפוז, יש כאן קסם מיוחד שלא מרפה מקווה לראותך עוד ועוד ובהצלחה

למעלה