בטן

amitdd

New member
בטן

יש למישהו עצות פרקטיות איך להסיף משקל לכפיפות בטן? ניסיתי על החזה ולא נח לי ואם אני שם מאחורי הראש כואב לי באמות. ניסיתי להחזיק באנך לגוף והיה יותר מדי לחץ לחזה. למישהו יש אולי איזשהו פטנט(חוץ משיפוע)-הבעיה היא שאני מרים כ20 קילו. תודה מראש עמית

אלי ו.

New member
20 ק"ג מאחורי העורף?

קח משקולת יד "הלבש" אותה על העורף והחזק מהצדדים. אם תשמור את המרפקים לצד הגוף ולא מצביעים לשמיים תוכל להוריד משקל. משקל על העורף יהיו נמוך יותר מאשר על החזה בגלל המנוף הגדול יותר. דרך אגב, למה לא לעבוד בשיפוע?

amitdd

New member
שיפוע..

אני לא עובד בשיפוע די זה לא נוח לי עם הרגליים. חוץ מזה-מה בעצם נותן שיפוע?-מבחינה פיסיקלית מפעיל השריר את אותו הכח. אני אנסה את מה שאמרת לי(כמה צריכה לשקול כל משקולת בערך?) תודה עמית

אלי ו.

New member
כפיפות בטן בשיפוע

כפיפות בשיפוע הן הרבה יותר קשות. אם אתה יכול לעשות 3 סטים של 50 בשיפוע, הוסף 3 ק"ג מאחורי העורף. כשתגיע ל 50 חזרות עלה במשקל. התנועה תתחיל קצת מעל המזרן (גב תחתון כמעט נוגע במזרן) ולעלות כ 30 מעלות. לא יותר. ירידה איטית, עצירה לשניה ועלה שוב.

גלעד ק

New member
מעל ל30 מלות

מעל ל30 מעלות העבודה העיקרית זה של שרירים אחרים ולא שרירי הבטן בעיקר המותן כסל גלעד ק

תוספת

ההגדרה 30 מעלות היא כללית מדי. שרירי הבטן יעבדו עד שלא תהיה תנועה בעמוד השדרה המותני, בד"כ זה מתקרב ל-30 מעלות (תלוי בגמישות בעמוד השדרה). כאשר נגיע למיצוי פוטנציאל הגמישות בעמוד השדרה המותני, שרירי הבטן יעבדו בכיווץ סטטי (ללא תנועה) ועל מנת להמשיך את התנועה יעבדו כפי שגלעד ציין שרירי כופפי הירך.

amitdd

New member
אני יודע שזה קשה יותר

השאלה שלי זה למה? הרי מבחינה פיסיקלית אין יותר קושי.

למעלה