בטן נפוחה

LuNa MaJnUnA

New member
בטן נפוחה

מה יכול להיות הגורם לבטן נפוחה ואיך אפשר להמנע ממנה? הגוף שלי הוא קטן והבטן מאד לא פרופורציונית לשאר הגוף. בהתחלה חשבתי שהבטן גודלת כתוצאה מארוחות גדולות מדי, אבל עכשיו אני תוהה אם יכול להיות לכך הסבר אחר. אשמח לתגובות

בטן נפוחה,

בטן נפוחה יכולה להעיד על גזים פנימיים . האם את סובלת מגזים? אם כן אני ממליצה לך לשנות מעט את התזונה. להתחיל לשתות 2 ליטר מים ביום לפחות, להתחיל בכוס ליום כל יום להוסיף כוס עד שמגיעים ל8 כוסות לפחות. להוסיף ירקות ופירות לתזונה אבל לאט לאט ולא בפעם אחת. עד שמגיעים ל3 פירות ביום ו 5 ירקות שלמים לפחות. להוריד מוצרי חלב לחודש לראות אם ההשפעה היא משם. ובעיקרון להמנע מ: אוכל חריף\ מוגז, מותסס, תעשייתי, מעובד, גאנק פוד לסוגיו. בהצלחה!

LuNa MaJnUnA

New member
תודה רבה!

אני לא סובלת מגזים, אך יכול להיות שאם הייתי סובלת הבטן שלי לא היתה כל כך נפוחה
אני איישם את ההצעה, תודה רבה !

RONA THE1

New member
לעיתים נפיחות בבטן נגרמת מחוסר.....

היי לונה לעיתים נפיחות בבטן נגרמת מחוסר מאניזימי קיבה. מניסיון שלי אישי בתופעה מאז גיל העשרה. פירות אל תאכלי עם האורחה אלא שעה לפני או שעתיים אחרי. תהליך העיכול גורם לתסיסה לא נכונה של המזון יחד עם הפירות וגורם לנפיחות. אך הדבר שהכי הכי עוזר לי (בזמנים שאני מקפידה!) אננס טרי ופפאיה טריה. לעיתים אני מסתפקת בפרילי אננס (הפשוט והטעים של תנובה) תנסי לעשות הפרדה של פירות מהאוכל תוספי את האננס ואשמח לשמוע פידבק אחרי שבועיים. בריאות ואהבה רונה

למעלה