בטן מסיליקון

בונקרית

New member
בטן מסיליקון

שלום! אני סמויה בפורום כבר שנתיים, בדרך לתהליך פונדקאות כ"אם מיועדת" לאחר מחשבות רבות החלטתי עם בעלי לביים הריון.... נא לקבל זאת בהבנה.
בעבר היה שרשור על בטן מסיליקון של אחת בשם נקודה1 אשמח לשוחח איתך ולשמוע מנסיונך. תודה.

בטן

הי
יש לי חברה שאימצה תינוק לפני כמה שנים
היא אמרה לכולם שהיא בהריון ושמה כריות ככה חשבו שהיא בהריון, אני לא כ"כ יודעת איך הלך לה עם העניין כי שהכרתי אותה כבר היה לה את הילד.
לפי דעתי תעשי מה שאת מרגישה ומה שטוב לך.
בכל מקרה בהצלחה

מירבי*

New member
בטן

היי, ראשית מאחלת לך בהצלחה בתהליך.
לגבי הבטן- יש לי מספר זוגות שעושים בזה שימוש.
ניתן לרכוש בטן דרך האינטרנט מאיביי או מאתרים דומים.
הזוגות שאני מכירה משתמשים בשתיים שונות, האחת לחודשים ההריון הראשונים והשניה למתקדמים.
כשנוגעים בבטן מקבלים תחושה של בטן אמיתית, זה עשוי מסיליקון ויש לזה רצועות בגב למתיחה.
אם תרצי פרטים יותר מדיוויקם תדברי איתי ואשמח לסייע לך.

בהצלחה

בונקרית

New member
תודה

תודה, האם הזוגות שאת מלווה מצליחים לשמור על כך בסוד עם הבטן הזו?

מירבי*

New member
בהחלט כן

שניים מהזוגות עשו אצלי 2 תהליכים ובשניהם האם המיועדת היתה עם בטן מסילקון, זה עבר חלק.

מעניין אותי לדעת אם זה משהו

שסיפרת לפונדקאית שלך לפניי... ?
בתור פונדקאית אני לא כל כך יודעת איך אני מרגישה עם זה.
מצד אחד, אני אומרת- סיפור שלך בעיה שלך.
מצד שני- זה גם הסיפור שלי!
אני לא שופטת חלילה, זכותך המלאה ואני לגמריי יכולה להבין גם מאיפה זה בא.
וזה קצת זורק אותי למחשבות הראשונות שלי של "מה אגיד לכולם?" אחרי שראו אותי בהריון שגדל וגדל.. ופתאום אין תינוק!
לספר שהייתי פונדקאית ?
או (חלילה) לספר שהתינוק מת?
האם לביים הריון אצל מיועדת שווה ל-לביים מוות של התינוק אצל הפונדקאית?

אני לא מנסה להקניט אף אחד/ת ובטח שלא לפגוע.
אני מעלה תהיות, ומחשבות ומעניין אותי לשמוע את הצדדים השונים ודעות השונות.

לבסוף עשיתי את הבחירות שלי- וסיפרתי קבל עם ועדה לכולם- בגאווה!
זה העצים אותי ברמות שאני לא יכולה לתאר במילים והפרגון שקיבלתי מהסביבה היה... (אין לי מילים לזה)- מדהים!

MAMALY

New member
אני יכולה להגיד לך בי

שהפונדקאית שלנו אמרה לחברים ומשפחה ש"התינוק מת" מיותר להביע את הזדעזעותי המחרידה כשגיליתי את זה....
אי אפשר לשפוט. המשפחה שלה היתה לוקח לה את כל הכסף לו ידעה..... היא היתה צריכה להגן על עצמה רק חבל שהיא "הרגה את הילד שלי בדרך"...חחח בררר צמרמורת יש לי מזה אבל לא כעסתי עליה.
יש אמהות שהסביבה החברתית ככ לוחצת עליהן או המשפחתית או שהן לא רוצות שידעו לא כי הן מתביישות כי הן לא רוצות לדבר לספר זה קשה להן אני מאלו שהרגשתי כמוך עוצמה לקבל את העובדה שאני לא יכולה ללדת ושיש לי פונדקאית וככה אני בוראת לי משפחה ומי שלא מוצחא חן בעיניו יכול לחפש.... ורוב הפונדקאיות גיאות וטוב שכך יש להן על מה. אבל איאפשר לשפוט כשלא יודעים את מכלול הסיפור.

למעלה