בטן וגמישות

• פותח הנושא dkt
  • פורסם בתאריך

אלי ו.

New member
לרובם כן

תראה, לתחרויות מגיעים עם אחוזי שומן מטורפים, לפעמים נמוכים כמו 3-4 %. במהלך השנה הם עולים, אבל גם ב 10% שומן אצל רוב האנשים יראו את הריבועים.

אלי ו.

New member
זה אחוזים מהמשקל

אם אדם שוקל 100 ק"ג ויש לו 10% שומן, זה אומר שיש עליו 10 ק"ג שומן. השאר זה נוזלים, שריר, עצמות וכו´. החלוקה באדם ממוצע זה בערך ככה: 55% נוזלים 20% חלבון (שריר ואברים פנימיים) 15% שומן 10% מינרלים פחממות וויטמינים

spoild

New member
הברקה- כן או לא ?../images/Emo22.gif

תמיד ששואלים אם אפשר להעלות מסת שריר ובו זמנית להוריד אחוז שומן - מרבים לענות - בלתי אפשרי! מסיבות שונות, אבל שאני חושב על זה, אם מסתכלים על זה בצורה הבאה- אז אפשר נגיד, אני שוקל 100 ק"ג, עם 10 אחוז שומן (=10 ק"ג שומן) אני מתחיל להתאמן ולאכול נכון והכל זז מושלם, אני מעלה 10 (נניח!) ק"ג של שריר נקי בלי שומן, אז אני שוקל - 110 ק"ג אבל, שמרתי על אותם 10 קילו של שומן! שכעת הם רק 9 אחוז שומן, אז הנה זה, - מקווה שהסברתי את עצמי, זאת היתה מחשבה בזמן שניסתי להרדם, אז אין לה "ערבונות" , אבל תביאו תגובות, ביי

dkt

New member
בטן וגמישות

אוקיי רמי ניסיתי את התרגילים שהבאת לי לבטן וזה היה פחות מעייף אבל יותר קשה ואני די מרוצה מזה..אז תודה השאלה לי היא כזאת הממ קצת יותר למטה מישהו שם תמונה של לו פרינגו אני ינסה לעלות אותה בכל מקרה אצלי רואים את כל 6 הריבועים ואני רוצה להשיג יותר חיטוב כמו בתמונה שרואים את הצלעות ממש ליד הריבועים שאלה קצת מתוסבכת חחחחחחח... איך ואיזה דברים צריך לעשות כדי להגיע לרמה כזאת של חיטוב? ועוד שאלה קטנה שקשורה בגמישות..אני עושה גמישות באופן קבוע לאחר 20 דקות של ריצה מהירה כמעט בקצב מקסימלי ואז לאחר מכן פותח שפאגט האם זה בסדר? כי המטרה שלי זה כמה שיותר להיתקדם בגמישות.. ושוב תודה!

amitdd

New member
בלטי אפשרי להעלות רק שריר

אבל!! אם נקח את אותו המקרה נעלה 10 קילו שריר ו1 קילו שומן אז נעלה במסת שריר ונשאר באותו אחוז שומן.. אפשרי?

amitdd

New member
תיקון קטן...

ה´צלעות´ ליד הריבועים בם שרירי האלכסונים.

לו (פרינגו) יהי

כל הכבוד, סוף סוף אתה מבצע בטן כמו שצריך (אני מקווה). כנס למאמר בפורום על שרירי בטן כדי להבין מודע ה"קוביות" התחתונות בולטות פחות. לשאלתך להגיע לרמה כזו של שרירי בטן עיקר העבודה היא אחוזי שומן ולא שירירי הבטן (הערכתי היא שבתמונה אחוזי השומן שלו נמוכים מארבע אחוז). ולכן אכול נכון עבוד על אימונים אירובים ואינארובים ואחרי הכל כנראה שלא תגיע למצב של לו. במידה ותגיע שלח לנו תמונה

אלי ו.

New member
שאפתנות יתר..

לו פרינגו היה מועמד למר אולימפיה בזמנו (ארנולד עבד קשה בשביל התואר אותה שנה) כך שהשאיפות לרמה כזו הן בפירוש גבוהות. גם חבר´ה ברמה הזאת לא נשארים באחוזי שומן מטורפים כאלה כל השנה, במהלך החורף הם עולים בשריר ובשומן, ומתחטבים לקראת התחרויות בקיץ. אף אחד לא נראה כך באמת כל השנה.

למעלה