רוצים עוד סיפור שכזה
אחותי לפני איזה שנה וחצי (שוב נהגת) עשתה רברס לתוך טריבונה ופירקה את הגלגל השמאלי האחורי, המוסכניק החליף את הג´אנט ודפק קצת על המתלה ...כעיקרון זה היה טוטל לוסט כי להחליף בחלקים חדשים היה עולה כמה אלפים והביטוח לא רצה לשלם את התיקון. ויש לי עוד סיפור מכעיס בשבילכם, לפני איזה חדשיים אני מחכה לאוטו שיוצא מחניה כדי להיכנס במקומו , פתאום עוקפת אותי איזה זקנה במיצובישי ובאה להיכנס במקומי, אוטומטית ישר חסמתי לה את החניה כדי שלא תיכנס והיא ישר יוצאת ומתחילה לריב איתי, אז אמרתי לה זה בסדר אני לא זז יש לי זמן...הקיצור עוברת איזה 3 דקות פתאום אני קולט אורות רברס נדלקים ישר הוצאתי ראש מהחלון וצעקתי לה ,אם את נכנסתי בי חבל לך על הזמן אני לא מספיק לסיים את המשפט אני קולט אותה בגז עצבני נכנסת לי בטמבון, טוב מילא זה היה אוטו חדש אני יודע מילא זה היה טנדר ג´יפ משהו אבל הבת **** הזאת דפקה לי תחיפושית ואתם יודעים איך זה שמישהו נוגע לכם בחיפושית שלא לדבר דופק לכם אותה בכוונה!!!!!!! אז יצאתי מהאוטו וקלטתי הטמבון שלי מקופף , עכשיו באמת נהייתי עצבני , כולי אדרנלין ואני לא יודע מה לעשות אני חושב בראש מה אני ירביץ לה מה היא זקנה מה מה מה אני עושה עכשיו הקיצר אני כולי עצבני ניגשתי אליה לחלון אני קולט הוא סגור והיא לא פותחת אותו , אז הלכתי לכיוון האוטו שלי ובדרך ראיתי שהיא יצאה בזול ואין לה נזק אז ישר בלי לחשוב יותר מידי שלכתי לה איזה לווו-קיק מטורפת ישר לבקלית שהחליטה להיות חזקה ובמקום להישבר שכמעט שברה לי תרגל, נכנסתי לאוטו כולי עצבני ואז מכונית אחרת יצאה ונכנסו שנינו לחניות הפנויות , טוב אני יוצא מהאוטו אני קולט אותה כותבת את המספר של הרכב שלי , אז ניגשתי אליה יפה ואמרתי לה את רוצה גם תתעודת זהות שלי בדרך הרי זאת את שנכנסת בי לא אני בך, טוב הלכתי משם ושחזרתי אחרי 20 דקות אני קולט אותה עוד מסתובבת ליד האוטו שלה מפחדת שאני יחזור להכות שוב , מה שכמובן קרה מאוחר יותר שני חברים שלי באו לשם על אופנוע ויש לי חבר שמת על אנשים כמוהה ומרוב אהבה הוא חרט לה כמה דברים על הדלתות וגם לקח לה למזכרת את האנטנה..... שלא תבינו אני לא מתלהב מזה ,יש לי כבוד לאנשים מבוגרים והכל ,אבל לפעמים אנשים פשוט עוברים את הגבול, איזה חוצפה לדפוק לי את רכב בכוונה ועוד שהוא אחרי צבע חדש , אז מה אם זה חיפושית זה לא אומר שצריך להתייחס כמו חרא! טוב אני מקווה שלמדתם את הלקח מהסיפור שלי ולא תתעסקו עם אנשים כשאתם בחיפושית שלכם כי רק עוגמת נפש תצא לכם מזה ובכלל בכביש אל תהיה צודק תהיה חכם!