בטי - עונה 3!!

בטי - עונה 3!!../images/Emo58.gif

זה הגיע!! וראיתי את הפרק!!! ונהניתי מכל רגע
אז הנה מה שקרה, למי שממש מתעניין: עבר חודש מאז אירועי העונה הקודמת. בטי חזרה מטיול שערכה במהלך החודש הזה, ומגלה שאיגנסיו השיג עבודה במסעדת המבורגרים. היא הציגה בפני כולם את התוכנית שלה: להתקדם בעבודה, לא לתת לרומנטיקה להפריע לה בחיים, ולהשיג דירה חדשה, מה שלא הלהיב את הילדה ואיגנסיו. בכל מקרה, היא הלכה לMODE, וגילתה שמאוד השתנה בחודש הזה. ה-כ-ל שחור. אך ורק שחור. כולם לובשים שחור, וכשאמנדה עונה לטלפון היא אומרת "Welcome to the NEW MODE", שזה אומר "ברוכים הבאים למוד החדש". אגב אמנדה, אפילו השולחן הכתום - לבן שלה הפך לשחור - לבן! בכל מקרה, בטי מגיעה ואמנדה קופצת עליה מרוב אושר. בטי לא מבינה כלום, ואמנדה אומרת לה שהיא מחזירה אותה לימים יותר טובים של מוד. ואז מארק מגיע, וגם הוא מצטרף לחגיגה. פתאום נשמעים צעדים. מארק מבין שווילהמינה מגיעה, וצועק "כולם להיראות עסוקים!!!" בטי נכנסת לחדר של דניאל, ומגלה עריסת תינוק בצבע שחור, ומלא צעצועים, שחורים כמובן. פתאום נשמעת דפיקה. ועוד דפיקה. ועוד דפיקה. והקיר מהחדר ליד נהרס! אנחנו מגלים את ווליהמינה, שנשארת אדישה לחזרתה של בטי. היא מיידעת אותה איפה דניאל נמצא כרגע - הוא העורך של מגזין אחר: PLAYER. אתם בטח זוכרים אותו מעונות קודמות, הוא הוזכר מידי פעם. זה המגזין הזה שעוסק בשדיים ומשחקי מחשב. אז דניאל מנהל אותו, והוא נורא שמח שבטי הצטרפה אליו. שאר העובדים לא כל כך - מה שמזכיר טיפה את הגעתה לMODE בעונה 1. קצת לפני זה, בטי ליוותה את איגנסיו לעבודה. מנהלת הסניף שבו איגנסיו עובד רואה את איגנסיו ובטי מעבר לחלון. ומנהלת הסניף היא לא אחרת מאשר קימברלי (בטי קוראת לה קימי), אותה נערה שמיררה את חייה בתיכון. וכשאיגנסיו נכנס, קימי מתחילה למרר את חייו גם כן, רק בגלל שהוא אביה של בטי. אז בטי והילדה מגיעות לראות דירה. בטי מאוד מתלהבת מהדירה, ובדיוק כשהיא עומדת ללכת לסוכנת המכירות ולקנות את הדירה, מגיעה מישהי אחרת וגוזלת ממנה את הדירה. בטי המאוכזבת שומעת מסוכנת המכירות שיש דירה שעוד לא הוצגה בשוק, ושהיא יכולה למכור לה אותה. היא גם אומרת לה שהדירה במצב מצוין, ושיש ממנה "נוף סקסי". כמובן שבטי לוקחת את הדירה בלי לחשוב פעמיים, אבל אז היא מגלה שהדירה במצב נוראי, יש נזילות בכל מקום וה"נוף הסקסי" הוא זוג זקנים עירומים. בינתיים בMODE, אלכסיס חותכת לווילהמינה תקציב שהיה אמור לממן שלט חוצות של MODE, מכיוון שהיא תכננה שזה יהיה שלט חוצות של HOT FLASH, המגזין של קלייר. ווילהמינה ומארק מיד מוציאים לפועל תוכנית: הם קוראים לאלכסיס שתבוא למשרדה של ווילהמינה. מארק אומר לווילהמינה שמנחת תוכנית אירוח פופולארית נמצאת על הקו. ווילהמינה עונה, ואומרים לה שהם רוצים שהיא ואלכסיס יבואו להתארח. הן מסכימות. כשהן מגיעות להתארח, המנחים מתחילים לרדת על המגזין של קלייר. אלכסיס לוקחת החלטה לנסות להוריד את HOT FLASH מהפרק. בטי ודניאל מגיעים לאירוע ההשקה של PLAYER בהנהלתו של דניאל, ומגלים שיש בעיה: אמור להתקיים מיני-מופע של בנות הרוכבות על אופנועים, ועל כל אחת יש אות משם המגזין. הבחורה שעונדת את האות R נעלמה, ובטי לוקחת על עצמה את המשימה. בזמן שהיא מתכוננת לצאת, דניאל ג'וניור (בנו של דניאל אם אתם זוכרים) משפריץ עליה חומר ירוק כזה. היא מתבלבלת, ונוסעת ישר אל תוך גיגית מלאה במים ובנות בבגד ים. וכמובן שמארק ואמנדה היו שם כדי לצפות. אחר כך מגיע הערב, וכל משפחת מיד יושבת לאכול. בדיוק כשאלכסיס רצתה לספר לקלייר שהיא חותכת לה חלק משמעותי מהתקציב, דניאל ג'וניור (בעקבות ריב עם דניאל ליד השולחן) מפיל על אלכסיס עוגת שוקולד. דניאל שולח אותו לחדרו. קלייר מגלה שאלכסיס מנסה "להרוג" לה את המגזין, ואומרת לה שאולי היא חושבת שהיא מקבלת את ההחלטות - אבל בעצם היא משחקת לידיה של ווילהמינה. בטי והילדה מגיעות למסעדה שבה איגנסיו עובד כדי לגלות למה מורידים לו שעות מהעבודה, והיא מגלה שקימי אחראית להכל. מלחמת אוכל גדולה מתחילה, שמסתיימת בליווי משטרתי של בטי והילדה מחוץ למסעדה ובפיטוריו של איגנסיו. יום חדש מגיע, ובטי רואה שכל עובדי PLAYER צופים ונהנים מהווידאו שלה נופלת למים. דניאל מנסה לגרום להם להפסיק, אבל בטי אומרת שזה בסדר ושהם אפילו צריכים להעלות את הסרטון לאינטרנט, כי זה בדיוק מה שקוראי PLAYER אוהבים. עובדי המגזין מתחילים לחבב אותה. בטי מגיעה למסעדה של קימי כדי להתנצל, הן מדברות ואפשר להגיד "משלימות", ואיגנסיו מקבל את עבודתו בחזרה. מארק ו-ווילהמינה נהנים משלט החוצות של MODE בכיכובה של ווילהמינה. בטי חוזרת לדירה המטונפת, ומגלה שמשפחתה בדיוק משפצת לה את הדירה. בערב, מוזיקה שמגיעה מהשכנים מפריעה לבטי. היא מבקשת מהם להפסיק, אבל מגלה שהשכנים זה בעצם שכן חמוד. היא אומרת לו שהוא יכול להמשיך לנגן, ונהנית מהמוזיקה שלו בדירתה.

בעצם סיפרת את כל הפרק ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

אני בטוחה שהמראה החדש של דניאל לא יישאר ככה להרבה זמן ומתישהו הוא יקום יילחם (עם בטי לצידו כמובן). למען האמת נמאס לי מהרומנים של בטי... אני רוצה כבר שתהיה עם דניאל. איכשהו... או שלפחות שיהיו רמיזות כמו בעונה הראשונה. וכמה שהשכן שלה כביכול חמוד והכל אני לא באמת רוצה שהיא שוב תתחיל להסתבך עם בחורים.

abcd80

New member
לגבי דניאל ובטי

השחקן אריק מביוס שמגלם את דניאל אמר שהוא לא מאמין שיהיה משהו בינו לבין בטי.. הוא אומר שאם יקרה משהו ביניהם זה יהרוס את המתח . אז לדעתי כל עוד הסדרה רצה, אין לנו מה לצפות למשהו איתם.. אבל אולי בסוף האמריקאים יעשו חסד וישדכו ביניהם. וגם אני כמוך רוצה שבטי ודניאל יהיו ביחד! זה ברור ששניהם מתים אחד על השני ומוכנים לעשות הרבה אחד בשביל השני. אז אולי בסוף..

gal194

New member
../images/Emo12.gif

טוב הפעם החזקתי את עצמי ולא קראתי את הספוילר,כי אני לא רוצה להרוס לי את הפרק, אבל מאיפה בדיוק השגת את הפרק? עשיתי היום חיפוש מקיף באינטרנט ולא מצאתי. יאללה אני אלך לחפש גם עכשיו. אני כבר מתה לראות את הפרק!!
דרך אגב? מה עם עומר? הוא בכלל נכנס פה לפורום??

Harpush

New member
חיפשתי

והאמת מצאתי אבל זה נראה כזה מלא וירוסים ובע, לא יודעת כמה כדאי

gal194

New member
כן גמאני מצאתי >>

עוד מעט כבר יהיה לי את הפרק ואין מה לדאוג בקשר לזה, זה בלי וירוסים, מניסיון
מעניין מתי זה יגיע לשידור בארץ ..

gal194

New member
פרק יפה ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

אבל מה פתאום דניאל עובד בפלאייר???
ווילהמינה העורכת הראשית של מוד?! (זתומרת את זה כבר ידעו מסוף העונה ה-2, אבל זה עדיין מוזר,היא רוצה את התפקיד הזה עוד מתחילת העונה ה-1 וסופסוף היא קיבלה אותו). אני מקווה שדניאל לא ישאר במגזין המעפן הזה עוד הרבה זמן ויקבל חזרה את מוד מתישהו. וואו איך הסדרה השתנתה
. אני אישית יותר אהבתי את הסגנון שהיה בעונה ה-1. אבל נראה איך זה יתפתח :) מחכה לפרק 2!

כן, באמת שינו את הסגנון של הסדרה..../images/Emo58.gif

גם קראתי על זה כתבה, שהעונה השלישית תתמקד יותר בקריירה של בטי.

דורדור4

New member
../images/Emo7.gifאהאהההאההה../images/Emo7.gif

אני לא מצליחה להורידדדדדדדד ואני מתה לקרוא את מה שכתבתם, אני יוצאת מפה ולא חוזרת עד שאני מורידה ורואה
איזה דרמטית אני

omer719

New member
../images/Emo3.gifחיכיתי לתרגום..

היום יצא והיום בלילה אני רואה את זה, ככה שמחר או יותר מאוחר אני אבוא ואקרא את כול הסיכום

למעלה