בטיחות רבותי בטיחות

shaison

New member
בטיחות רבותי בטיחות

אתמול כתב איתי לנואל בפורום הבטיחות מאמר מאוד חשוב מבחינה בטיחותית עם אזהרות ומידע שיכול לעזור בהקטנת מספר הארועים לתיחקור ובהכוונת אנשים לדעת מה הם רוכשים בצורה יותר בטוחה. לא זכור לי שהוא הזכיר את שם היצרן אלא את המילה מתפרה(בנוגע לאיפה אתה רוכש), כן נכתב עפקו או כל יצרן מסודר אז למה??? למה מותר לחלק אנשים לכתוב מה הם עושים עם האלגרה שלהם ושכל המדידות נעשו על האלגרה שלהם והכתבה לא מוסרת אבל מכתב בטיחות ממדרגה ראשונה מוסר ללא כל הסבר כי אולי הוזכרה המילה עפקו??? חשבתי שזהו פורום בטיחות אבל שוב נוכחנו לדעת שהצנזורה תחליט עבורנו מה בטוח (או אולי כדי לייצר יותר ארועים לתיחקור עבור שמשון). ועם כבר בטיחות מעניין שפינתו האחרונה של איתמר שעוסקת באיך לא להיות בטוח ולתקו מיתרים בשטח ע"י קשירה כן פורסמה(אולי שוב כדי לעזור לשמשון) אז אם אפשר הסברים בבקשה שי נ-ב את מאמרו של איתי אפשר למצוא בפורום של שימי תחת הכותרת"לאברמלה וכל המבולבלים

שי, לך למקום אליו שלח איתמר את סינק

איני דובר רוסית, על כן לא אכתוב להיכן אני שולח אותך. חפש בפורום זה את תגובתו של איתמר לסינק. לייצר עבור שמשון אירועים לתיחקור!!! נראה שאין גבול לרשע, לטימטום, לתינוקיות וליצר ההרס. בושה שכמותך עוסק בספורט תעופתי, מדריך ומנהל בי"ס לרחיפה. מזלנו שבחו"ל, ובצד השני של הכדור. מי יתן ושמשון ביחד שאר החברים התורמים מזמנם וכשרונם לנושא, יהיו מובטלים עד סוף ימיהם ולא יצטרכו עוד לערוך דוחות אירועי בטיחות חריגים. מי יתן ולא תופיע עוד בפורומי האגודה. ואתה מוזמן לתבוע אותי על הכפשה, הוצאת דיבה, לשון הרע, פגיעה בשמך הטוב ומקור פרנסתך. שמשון

אוהד 1מ

New member
את זה בטוח לא יצנזרו

http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/forumsHeb.asp?ForumID=7887&Page=1

shaison

New member
שמשון אני אוהב אותך גם

שמשון קרא שוב ברוגע ובעיון את מה שכתבתי ותיראה שתגובתך לא לעניין המאמר לא מדבר עלייך אלא על הצנזורה "אולי כדי לעזור לשמשון" מופיע בסוגריים כציניות כעקיצה כלפי וועדת הצנזורה לא כהישתלחות בך. לא אני לא הספק לך את העונג ואכתוב בסיגנונך הנמוך אבל שמחתי לראות שחשפת קצת את פרצופך האמיתי .עד היום לא היה לי שום דבר אישי נגדך(לא מכיר אותך מספיק) בסה"כ היתה לי בקורת על עבודתך בוועד (חלקה טובה וחלקה רעה. ידוע לי שאתה שונא את אחי על כך שמעמיד אותך בציבור מול העובדות האמיתיות ואף נאלצת להיתנצל בפניו מעל גבי הפורום דבר שכניראה פגע קשות בגאוותך אבל תלמד להבדיל אנחנו שני אנשים נפרדים. אז שיהייה לך יום כתום וטרמיקות לרוב שי לנואל

למעלה