בטיחות בדרך שבת

ליבנה215

New member
בטיחות בדרך שבת

למרות שכבר דובר על כך מס' פעמים,רוב ההולכים והרצים בדרך שבת, לא משתמשים באביזרי לבוש זוהרים. אנא,עשו 'זאת ונשמרתם לנפשותיכם'.

minigan

New member
גם הכביש עצמו

שלום לכולם. גם הכביש עצמו לא בטיחותי. אין מעקות. סטייה מהכביש תסתיים בנזק כבד מאד. שדה ראייה מאד בעייתי במספר נקודות. באופן קבוע מפוזר על הכביש חצץ שעלול לגרום להחלקה. סעו בזהירות. יוסי בר.

מקומית1

New member
האם "כי האדם עץ השדה" אלו מילותיו של נתן זך?

הרי זה פסוק מפורש מפרשת השבוע שעבר האוסרת השחתת עצים בזמן מצור על עיר "כי האדם עץ השה לבא מפניך במצור"

minigan

New member
כן ולא

הציטוט אכן במקור מספר דברים כ' י"ט. עם משמעות מסויימת. נתן זך משלב את האמור בשירו במשמעות שונה. ואני מצטט את נתן זך... והמשמעויות שלו...והאישיות שלי. אסור? מותר? לשנות? למחוק? זכויות יוצרים? תודה מראש לכל תגובה. יוסי בר.

עבריים

New member
לא נראה לי שמשה רבנו בקטע של תביעות משפטיות

אז תהיה רגוע בקטע של זכויות יוצרים. גם לא נראה לי שהוא גולש כאן בפורום (או שהוא היה עובר ועדת קליטה..) בקיצור תהיה רגוע :)

ק ח ת ן

New member
../images/Emo18.gifבקרוב יום בטיחות בדרכים - 17.9

בתקופה של הימים הנוראים ולקראת פתיחת שנת הלימודים נרכז מאמצים של מחשבה והתנסות בנושא הבטיחות(ולצערינו -הקטל) בדרכים - כאן בכפר אדומים! בבוקר במסגרת בית הספר, בצהריים לילדי הגן, אחה"צ לנוער ובערב למבוגרים-נהגים. רשמו לפניכם - 17.9, אל תלכו לשום מקום, כי בנפשינו היא!

למעלה