בטטות מעוכות

סגליתש

New member
מכירות את המתכון של תפו"א מעוכים?
עשיתי את אותו הדבר עם בטטות קטנות.
בישלתי אותן בקליפתן במים כ- 20 דקות לריכוך. הוצאתי מהמים, הנחתי בתבנית.
מעכתי אותן קלות, שמתי כ- 2 כפות שמן, 2 כפות מייפל, מעט קינמון, אגוז מוסקט ופלפל שחור. אפיתי בחום גבוה (210) כ- 20 דקות נוספות. יצא מעדן! הטעם של הבטטות יוצא מרוכז. (אפילו עבר חימום חוזר לשבת והיה אחלה).
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
מכירות את המתכון של תפו"א מעוכים?
עשיתי את אותו הדבר עם בטטות קטנות.
בישלתי אותן בקליפתן במים כ- 20 דקות לריכוך. הוצאתי מהמים, הנחתי בתבנית.
מעכתי אותן קלות, שמתי כ- 2 כפות שמן, 2 כפות מייפל, מעט קינמון, אגוז מוסקט ופלפל שחור. אפיתי בחום גבוה (210) כ- 20 דקות נוספות. יצא מעדן! הטעם של הבטטות יוצא מרוכז. (אפילו עבר חימום חוזר לשבת והיה אחלה).
רעיון מעולה! לא כולם אוהבים אצלי בטטות אבל אנסה להכין.
תודה!
 
למעלה