בטח שנכנסים לכאן...........

שני 4

New member
איפה אתן? ../images/Emo20.gif

לפעמים אני חושבת פעמיים אם לכתוב משהוא, הרי אף אחד לא נכנס לכאן ביי ביי ענת

שורצמן

New member
בטח שנכנסים לכאן...........

נראה לי שכולם מחפשים בשורות טובות (בגלל המצב), נכנסים לכאן רואים שאין לאף אחד איזו בשורה נחמדה ויוצאים כאילו כלום....... אנחנו מיואשים מהמצב אהה..... נו שנשמע כבר על איזה הריון כאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תחזיקו מעמד באשר אתן/ם!!!! לילה טוב ביי סיגל

שני 4

New member
סיגל אני חושבת שמי שנכנסת לכאן...

ורואה הודעות מלפני ימים והודעות לא חדשות של היום.אז זה קצת לא נותן חשק לכתוב משהוא (כי אף אחד לא כותב) אני חושבת שלא צריך לכתוב בפורום רק עדכונים ובשורות,כי בסה"כ כל מה שכתוב הוא נחמד לקריאה , ונותן חשק להגיב. ועובדה שהגבת ל " איפה אתם " שכתבתי. כי אני בטוחה שאנחנו משתתפות הפורום מגיבות על כל הודעת שרשומה. אז קדימה....

שורצמן

New member
נכון מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבל קצת בשורות טובות לא יזיקו לנו....:) אבל היום בימים אלו אנחנו מסתפקים גם בשיגרה, העיקר שהכל בסדר!!! אז בנות, באמת ספרו גם "סתם" מה קורה איתכן???!!!!! אצלי למשל ....הכל בסדר, עשיתי היום שעורים בתורה ובחשבון (אני בכיתה ג´ שבה אני מתקשה ואני גם בכיתה ו´ ששם קל לי מאוד...היתכן?! ) ילדים זה דבר שמשאיר אותך ביסודי....בתיכון....בצבא....עכשיו אני ביסודי... עושה דברים שלא עשיתי בעצמי בתור ילדה..... ביי בינתיים לילה טוב סיגל

שני 4

New member
לנו היה היום פנצר באוטו ...

וזה דפק לנו את היציאה לקניון חוץ מיזה היום היה שגרתי , דיברתי עם אביבה, שלחתי אליה את המכתב של ההמטולוגית שלי,והיא אמרה שהיא חושבת שזה מספיק. דיברתי גם עם פרפ בידר על הוראות ההמטולוגית והוא אמר שזה בסדר גמור. אני מחכה כבר לאישור הרשמי ..... טוב לילה טוב לכן בננות יקרות, עכשיו אני נכנסת למיטה שלי, בה הבת שלי בת השנתיים+ מתכרבלת . זה כזה כייף לי להתכרבל יחד איתה ועם בעלי באותה מיטה.....

מירבי*

New member
יקירותיי, רק בגלל שלחצתם../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

הנה הבשורות הטובות.. חזרנו לפני שעה מהרופא...הכל בסדר איתו/ה..יש דופק, ברור, הוא אפילו עשה לנו שלום עם היד..הרביץ כמה סלטות רציניות..בקיצור הכל בסדר. ראינו גם את השק השני, זה שהיה עובר עם דופק עד לפני שבועיים ואז פרש מהמירוץ.. רציתי לכתוב לכם בבוקר שאני הולכת לרופא אבל חששתי להכניס גם אתכם לחרדות שלי..אחרי שבבדיקה הקודמת ראינו שעובר אחד מת ירד לי מאוד מצב הרוח והפכתי לחרדה מאוד..אז היום כבר פתחנו כרטיס הריון ובעזרת השם והרופא הכל יהיה בסדר.. אז..גם אם יום אחד לא כותבים פה לא קורה כלום..אתן מוזמנות לכתוב על כל נושא שבא לכן..הפורום הזה שלנו..זה הבית שלנו ובבית מתנהגים כמו בבית
. אוהבת אתכן ומצפה לבשורות טובות אצל כולן..
מירבי*

א י נ ס

New member
יו מירב איזה בשורות יפות.

איזה כיף ויופי! מאוד מאוד יכול להיות שהעובר היא עוברית, כי אלו שורדות כבר מההתחלה שלהן הרבה יותר טוב מהבנים. אבל העיקר הבריאות, העיקר שנרגעתם כולכם. סיפרת כבר לקטנה שלך? לילה טוב אינס

מירבי*

New member
על זה בדיוק אני בונה אינס../images/Emo20.gif

שמעתי כבר מכמה אנשים על עניין ההישרדות של הבנות..המחשבה שזו בת משמחת אותי מאוד אפע"פ שלא מרשה לעצמי לחשוב על זה כרגע..העיקר שהכל יהיה בסדר.. הבת שלי יודעת כבר די מזמן, חשבנו לדחות את השיחה שלנו איתה לעוד חודש לפחות אבל הבת של הפונדקאית המקסימה שלנו גילתה לה שהתינוק בבטן של אמא שלה הוא בעצם אח שלה..אז כמובן שכשהיא שאלה כבר סיפרנו את הכל כולל הסבר מקיף על ביצית וזרע ..היא הבינה..עד כמה שילדה בת 6 יכולה להבין ענין כזה. הערב לפני שהלכתי לרופא היא אמרה שהיא מקווה שהענין עם התינוק לא יתבטל בסוף..מתוקה אמיתית..כנראה שהעברתי לה את החששות שלי בלי שממש התכוונתי לזה.. לילה טוב אינס יקירה

milanat

New member
../images/Emo25.gif נשיקות

לבת שלך. היא נשמעת מאוד חמודה. ואל תדאגי היא מבינה הכל ובטח גם היא מתרגשת מאוד מילנה|

שני 4

New member
מירבי- אני כל כך שמחה לשמוע...

שהכל בסדר עם הקטן, או הקטנה. בעצם אני בטוחה שמגיע לך שהכל יהיה בסדר!
תדעי לך שאני רואה בפורום זה כמו שאמרת ה
שלי, מישום שנושא זה כל כך חשוב לי, זה בעצם המטרה העיקרית שאני צריכה להשיג. דרך אגב עשיתי הבוקר צילום אגן קטן (קיבלתי וסת ב 5.4) להלן התוצאות : הודגם רחם במנח קדמי. מימדי הרחם:50*52 מ"מ בעל הד קו אמצע עובי רירית הרחם:7 מ"מ שחלה ימנית מימדי השחלה 29*20 נצפו מ"ס זקיקים קטנים שחלה שמאלית: מימדי השחלה :24*18נצפו מ"ס זקיקים קטנים 13 מ"מ ללא נוזל בדוגלס תגידו בנות מה פשר הבדיקה הזאת ? האם היא תקינה? בהתחשב שקיבלתי וסת ב 5.4 תודה לכן בנות יקרות ונשתמע ביי ביי ענת

מירבי*

New member
ענת, זה נשמע בסדר ובכל זאת עדיף

שתשאלי בפורום שמנוהל ע"י רופא, הזקיקים מעידים על ביוץ מתקרב.. מקווה שהעניינים אצלכם יתחילו לזוז מהר יותר... שולחת חיבוק
מירבי*

milanat

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

מירב, איזו בשורה טובה! אני שמחה בשבילך. המון המון הצלחה ומזל בהמשך... מחבקת מילנה

מירבי*

New member
תודה מילנה, משהו התחדש אצלכם

מאז ששוחחנו? אני כל הזמן מנסה לחשוב על פתרונות אחרים.. נסי לשאול פה את הבנות בפורום.. בהצלחה מירבי*

לי לך

New member
הסירי דאגה מליבך

תחשבי אופטימי,הרי חייב להיות בסדר! ואכן רוב רובם של ההריונות והלידות מסתיימים בילדים בריאים ושלמים ומקסימים.
לי לך

מירבי*

New member
מנסה לאמן את עצמי למחשבות

חיוביות לי לך, אני עדיין כועסת קצת על הסטטיסטיקות שלקחו לי עובר אחד, זה יעבור לי אני מקווה. תודה על האופטימיות יקירה.. מירבי*

משחררת אנחת רווחה

איך אני שמחה לשמוע !!!!!!! שמחה מאד בשבילכם, מחזיקה אצבעות להמשך קל וחלק. אצלי הכל על הפנים, בעלי מאושפז בבי"ח כבר כמה ימים ובינתיים לא מוצאים מה יש לו. אז כמובן שהקפאנו את כל נושא חיפוש הפונדקאית עד שמצבו ישתפר. יום טוב...

מירבי*

New member
דניאל, הכל יהיה בסדר...

מה יש לו, איפה הוא מאושפז? למה אישפזו ותו? מירבי*

אנחנו פה ../images/Emo82.gif

אבל לא תמיד יש לנו מה לכתוב תמיד קוראות, מתעדכנות, מגיבות למה שנכתב ואם יש חדש גם מעדכנות בי בינתיים

למעלה