בטח שמתם לב ש...

• פותח הנושא EHAO
  • פורסם בתאריך

BuffyS

New member
כ"כ לא מדוייק!!!!

1. אני חושבת שלא היה מקום לזאנדר להתערב. זאנדר היה ריך "לטפל" ולהתמודד עם קורדיליה, ווילו עם אוז. 2. כפי שציינו כאן- טארה בהחלט הייתה בפרק בו היא נרצחה באכזריות. 3. דון נהיית מעצבנת ככל שהסדרה מתקדמת, לא יכולה להיות מעצבנת ממנה. 4. דרוסילה הופיעה ב"קראש", ספייק העיף אותה, באפי נתנה לה לברוח, מה עוד צריך לעשות? סתם עוד משוגעת...

NimaZ

New member
שני דברים-../images/Emo108.gif

מסכימה לגמרי לגבי 3
מה סתם עוד משוגעת?! דרוסילה היא הדמות המגניבה ביותר בתכנית!!

City Of Angel

New member
נכון!! היא לא יכולה ככה סתם להיעלם

עם שאר הרביעייה המרושעת (אנג'ל דרלה וספייק) אנחנו יודעים בדיוק מה קרה, למה רק דרוסילה נעלמה?

NimaZ

New member
דרוסילה לא נעלמה,../images/Emo108.gif

היא גורשה
ב"קראש" בעונה החמישית [?] כמו שאמרה BuffyS מעליי.. אחרי שספייק סירב לה כי הוא אהב את באפי [דמאט!] וספייק ממש לא נעלם

EHAO

New member
אוקי ואז מה? מה נסגר איתה

אפילו ריילי חוזר שנדע רהוא התמסד אז לדרוסילה לא מגיע קלוזר?

alond

New member
לזאנדר היו יחסי ידידות עם אוז.

יותר מאוחר בסדרה הוא אפילו מביע געגוע מסויים לאוז. בכל אופן, בגלל יחסיו עם אוז, הוא חייב לו התנצלות. מסקנה: אם כבר מוצאים בחורה עם חבר, תדאגו שאתם לא מכירים אותו...

alond

New member
ולגבי דרו, לא ידוע מה קרה לה.

כלומר, לא טיפלו בה באופן סופי. אחרי הפרק שציינת, היא חוזרת לאנג'ל (שמשם היא בכלל הגיעה אחרי שאנג'ל שרף אותה ואת דרלה) וגם שם לא סוגרים איתה עניין.

alond

New member
מתי אנג'ל שורף את דרו ודרלה?

אז כמה פרקים אחרי זה אאל"ט.

rds15

New member
../images/Emo129.gifהמ, לא.

זאת הפעם האחרונה שרואים את דרוסילה בסדרה, לפחות מחוץ לפלשבקים.

andrew161

New member
די חשוב וכדאי להיכנס!!

5 דברים שלדעתי היו יכולים להיות תוספת מעולה לפרק האחרון- 1.לפני שסאנידייל קרסה ג'יילס היה צריך לבקר את הקבר של אהבתו ג'ני..זה היה יכול להיות קטע מאוד מרגש ויפה 2.אם היה יותר זאנדר בפרק!!גם יותר הרחבה על גורל אניה בעיני זאנדר 3.אם היו יותר הקשרים לפרקים האחרים..הראשונים...או פלאשבקים קטנים לרגעים הגדולים של באפי(מה שהיה מתוכנן אבל לא היה תקציב או משהוא אחר ...) 4.אם הקטע האחרון של lessons היה בדיוק לפני כניסתה של באפי לפי השאול או באמצע הקרב..הראשון היה בא אליה ומראה את כול הרעים האחרים זה היה יוכל להיות הרבה יותר טוב 5.אם הפרק היה שעתיים!!!!או שעה וחצי יתר נכון ולא רק שעה אחת (מה ששרה גם מסכימה איתי על זה...בכול רעיון שלה על הפרק האחרון היא מזכירה את זה וגם את חוסר זאנדר בפרק) זהו סיימתי לקטר!!!!

City Of Angel

New member
נכון, ואולי איזכורים לדמויות ישנות

פרק יותר ארוך באמת היה יכול להיות ה יותר טוב. אנג'ל יכל להישאר קצת יותר מ-5 דקות (תארו לעצמכם אותו נלחם לצד ספייק) המוות של אניה נראה כאילו פשוט היו חייבם להרוג מישהו, וחלק מההתעקשות של ג'וס שאף זוג לא יסיים את הסדרה ביחד (ווילו וקנדי לא נחשבות). ברור שאניה הייתה חשובה לזאנדר, אבל פשוט לא נשאר לו זמן ליותר מדי אבל. הייתה יכול להיות סגירת מעגל טובה עם ביקורים של עוד דמויות ישנות, כמו זה של פיית' (אוז, קורדליה..), ואולי גם איזושהי התגלות של טארה אל ווילו. מהבחינה הזאת דווקא סיום עונה 5 (שהוא בעצם הסיום המקורי של הסדרה) יותר ממצה.

אני כ"כ מסכימה.

אני מסכימה בקשר לג'ני. אני יודעת שזה היה מזמן, אבל בחייכם, אהובתו. אני גם מסכימה בקשר לזאנדר ואניה, ואני מסכימה בקשר לאורך. כי זה לא רק סיום סדרה, זה סיום תקופה בחייהם של המונים, וזה משהו חשוב כ"כ... הסוף היה צריך להיות לפחות יותר משעה.

../images/Emo45.gif

אני חושבת שהפרק האחרון היה פשוט גרוע. הרעיון היה מעולה אבל לא ידעו לסיים את הסדרה, וחבל. נורא התצטערתי לראות 7 שנים נפלאות יורדות לטמיון.

EHAO

New member
יורדים לטמיון זה ביטוי קצת קשה אבל

נכון שהפרק היה קצת מאכזב

charmer

New member
אני דווקא

בסך-הכול הייתי מרוצה מרוב הפרק, למרות שהיו פישולים. חוסר האבל הניכר של זאנדר על אניה היה פשוט נוראי, העובדה שלא הזכירו/הראו כוכבי עבר אהובים כמו טרה, אוז וכו' גם אכזבה, וקנדי סתם עלתה על העצבים כהרגלה. אבל באופן כללי דווקא היה בסדר. למרות שאולי בתור סיום עונה זה בסדר, אבל סיום הסדרה.. צריך להיות יותר קלוז'ר, לא יודעת. עזבו, אני בעצמי עוד לא החלטתי מה דעתי בנושא. אני אחזור אליכם כשאני אדע.

BuffyS

New member
כל הכבוד!

1. לגבי ג'יילס וג'ני- אני ממש מסכימה, זה היה יכול להיות מרגש מאד... בכלליות- איזכורים לגבי דמויות שמתו ונשכחו (או שלא!) היו יכולים להיות מעולים. 2. גם בקשר לזאנדר ואניה אני מסכימה. 3. אגב, בפרק, שיט שכחתי עכשיו באיזה פרק זה היה, אה!! ב"המתנה" (סוף עונה חמישית) יש בתחילת הפרק רצף של פלאשבקים מהפרק הראשון עד עכשיו. זה היה מהמם... אז עשו את זה כבר... וכן, איך הסדרה נגמרה בלי לראות את כל הדמויות הישנות והטובות???

כבשים

New member
אמבר הופיעה גם בעונה ה-6 בפרק 4..

רואים אותה שם אולי לשתי שניות אבל עדיין..

למעלה