בטח שמתם לב ש ...

flymy

New member
בטח שמתם לב ש ...

בטח שמתם לב שבפתיח התוכנית בסיומו, במשחק הכדורסל, משחקים שמה ממש אנשים מהערוץ בהם ניר למפרט (aka המנכ"ל), אסף הראל (aka הטאלנט), שי אביבי (aka מנהל התוכן) ואני מנחש שגם רם לנדס (aka חדשות 10). מקורי ומתוק
ואגב ... האולם מה-זה קטן. זה כמו שתי חדרים וחצי. אבל בטלווזיה זה נראה ממש גדול (גם האולפן ....)

מה שאתה אומר מסקרן...

בכלל, עם כל הפארודיה העצמית על ערוץ 10, אסף הראל עושה "הפוך על הפוך" שנון ביותר... נקווה שהוא לא יסבול מהערוץ הזה, בעוד כמה שבועות...

flymy

New member
מהכרות עם אנשים בערוץ ...

אתה לא יודע איך הם מסתלבטים על עצמם ... זה סוג של בדיחה פנימית

flymy

New member
לא צריך להיות כאלה רעים

אני עדיין לא מבין איך קשת באמת חשבה שהתוכנית החדשה של ארז טל, "איפה אתה חי?", תוכל להצליח להצחיק בכלל שהיא בעצם גירסא ענייה של "רק בישראל". כנ"ל לגבי "תעביר את זה הלאה" של יב"ז ברשת
התוכנית יכולה להתרומם ... יש לו פונציאל אדיר (ראינו את זה כבר ב מ.ק. 22), אבל הוא פשוט מאוד מאוד נרגש. אני מנחש שתוך חודש נראה אותו מתחיל למלא טיפ-טיפונת את הפוטנציאל שלו

אני חושב שהאינטרס של קשת ברור...

קשת הלכה על קונספט שגיבש ארז טל ב"רק בישראל": למה לתת לאנשים כרטיסי טיסה ללונדון (כמו אצל דודו טופז) או מיליוני שקלים (בשעשועונים), אם אפשר לשלם משכורות לשני מגישים וחמישה אנשי צוות וליצור תוכנית עתירת רייטינג ע"י שימוש בהומור נמוך. רשת עם התוכנית החדשה של יעל בר-זוהר הלכה על אותו קונספט בדיוק, והיא עשתה את זה עוד קודם, עם התוכנית של יאיר לפיד... אני גם מאמין ש"ימים יגידו", בנוגע לאסף הראל.

למעלה