בטח שיש היום שיעור!!!

בטח שיש היום שיעור!!!

אתם צוחקים עלי?!?!?! כבר שלושה אנשים מתקשרים אלי בשאלות מצחיקות (אולי אפילו ארבעה... כן, כן, ארבעה!!!) - "מה קורה, בן???" אני: מה??? - "מה קורה עם הגשם??" אני: "מה זה מה קורה עם הגשם?!?!?" וגם: - "בן, תגיד, איך עושים קונג-פו בגשם כזה?!?!?" אני: ??????? נקודת המפגש איננה מקורה, אז תביאו מטריה, אבל מעבר לכך, השיעור עצמו, יש איזו שהיא סיבה שלא נהיה במקום מקורה??? כאילו, דא?!?!??!? מעולם לא בוטל שיעור בגלל שהיה יום "יפה", או "סגרירי", או "גשום", או "סוער", או כל דבר אחר שקשור למזג האוויר. מי שרוצה להישאר בבית ביום כזה, שיישאר בבית, אבל מה הקשר לשיעור??? מזג האוויר בארצנו הקטנה הוא קבוע, אין רעידות אדמה (בדרך כלל), אין טורנדו, הכל קל וקבוע ובקטן. הטמפרטורות תמיד מעל האפס (וחוץ מזה, יש בגדים חמים, כאילו דא?!?!), השמיים זורקים מקסימום מים (מטריה בנקודת המפגש, השיעור עצמו במקום מקורה), הרוח לא נושבת בעוצמה שמעיפה אדם... כאילו, מה????

שיעור הקונג-פו היום

התקיים בגשם סוער, נרטבו עד לשד עצמותינו, בוססנו עם רגלינו בבוץ, הפכנו לספוגים, כשעם כל צעד וצעד שמענו את ה"בוואץ´" של המים בתוך הנעל... סתאאאם!!! הלו!!! כאילו, דא?!?!?!? האמת על השיעור היום (שהגיעו אליו 4 תלמידים, אגב): כבר מזמן לא קיימנו שיעור-ערב במקום כל כך מואר, חמים, נעים ומוגן מפני רוח, כפי שעשינו את השיעור היום. היה פשוט כיף. אז תודה לכולם!
באהבה בן

Kiru

New member
כן, כן, תצחק עלינו...

תגידו לי אתם: לא הגיוני לחשוב שלא יהיה שיעור כשיש גשם?!? ברור שהגיוני... אז זהו... אנחנו הגיוניים... הגיוניים, אני אומר! שמעתם?? טוב נו, באמת היה קצת טיפשי לחשוב שלא יהיה שיעור בגלל הגשם
היה שיעור, וגם שיעור מוצלח מאוד לדעתי. חמים ונעים. נ.ב - למי מאנשי הקבוצה שלי שאולי תוהים, נישארתי היום אחרי אמנות היכולת גם לקונג פו במקום מחר....

deep ocean

New member
אתם הפסדתפם שיעור ענק

אחד הטובים שיש טוב כל שיעור הוא כיף אבל באמת שהיה שיעור מיוחד! חהחהחחה איך הפסדתם נכנעתם לגשם חהחהחחה חהחהחחהחה
כן כן אני עושה לכם רגשות מצפון שלא תוותרו על שיעורים בגלל גשם!!!!!!

למעלה