בטח שאלה שכיחה, אבל...

tusik5

New member
בטח שאלה שכיחה, אבל...

אני לא מבין הרבה, אולי מישהו יכול לתת לי את הנוסחה לפיתוח רעיון? זה נורא קשה לבד. מאיפה מתחילים?

shafan8r

New member
research and concept

if your looking to make somthing trendy and cool i like to look in fashion magezines

weid52

New member
לך למכינה של פפריקה..

שם ילמדו אותך לפתח רעיונות!!! זה הדבר שבגללו התקבלתי..זה הדבר !! תתקשר 5612029 בת"א.

tusik5

New member
לא הבנתי, או שאני תמים..

מה, אי אפשר ללמוד איך לפתח רעיונות בלי ללכת למכינה?! לא נראה לי שהייתי שואל פה אם לא הייתי מאמין ביכולת בני האדם ללמוד לבד. אני בטוח שהפורום הזה לא נפתח למטרות רווח. (מקווה) אולי לא הכל לבד, אבל איזה טיפון קטנטן ממנוסים כמוכם. אגב, לאן התקבלת?

טיפים לתיק..

התיק צריך להיות אטרקטיבי, מעניין ומסקרן עוד לפני שפתחו אותו... שלא לדבר על התכנים..תנסה לעשות בעצמך..אם אתה מרגיש שאתה יכול,זה בסדר,יש כאלה שמתקבלים גם כך, אבל בהחל יש למכינה יתרונות, אתה פשוט מתרגל יותר ממוקד, מקבל חוות דעת מיקצועית על העבודות והרעיונות ואיך להשתפר..אתה מוזמן להראות לי דרך האתר עבודות, כך שאוכל לכוון אותך מעט. מעבר לכך, כל ההכנה האישית, אתה יכול לקרוא חומר על עיצוב, על אומנים ומעצבים, על זרמים והשפעותיהם, כדי לא לבוא חסר ידע לחלוטין לבחינות. בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

למעלה