בטח ראיתם...

infatuation

New member
בטח ראיתם...

dogma איך שהיא שיחקה שם מגניב.. כאילו הרעיון והתפקיד.. סרט מצויין! והשיר... אני פשוט מתה על השיר שהיא שרה בפסקול!

דן לא אמר שהוא גרוע!!

למרות שאנידי התאכזבתי מהסרט! היה קטעים שהרגו אותי מצחוק והיה קטעים שעוד שניה נרדמתי

AlanisJunkie

New member
מסכים שהסרט מדהים, אבל

לא מסכים שדן אידיוט. נא לא לקלל את חברי הפורום, אוקיי? לדעתי השיר מאוד יפה, אם כי קצת משעמם והקולות של ההקאה בפזמון באמת לא מובנים.

אלו הקטעים...

אלו הקטעים שהרגו אותי (משני המובנים). מצחוק: רופס והיציאות שלו, ג´יי בגלל כולו, כל האנשים בפאב של החשפנות שנלחמים במפלצת חרא... משיעמום: הקול של אלוהים, השיחות המשעממות בין המלאכים. נ.ב. יוסי, בגרסה של ה- STILL שלי אין שום קולות הקאה. מה שבטוח זה גרסה שונה, כי זה לא אותה גרסה שנשמעת בקרטיד... נ.ב. 2: לפי התמונה הזאת אפשר לחשוב שאלאניס משחקת בתפקיד הראשי...

מישהי12

New member
טוב..

השיר יפה, אבל אני מצטערת לומר שהסרט הוא נסיון מאד לא מוצלח לעשות הומור חתרני נוסח מונטי פייתון (הם אפילו העתיקו בלי בושה קטעים שלמים), שבסוף יצא סרט מסיונרי. ואין דבר יותר נורא מסרט שמעמיד פנים שהוא מצחיק אבל בעצם מטיף מוסר. לאלניס סלחתי אחרי התפקיד המדהים בסקס והעיר, אבל הסרט גרוע. מי שחושב שהוא לא מסכים איתי, שיעשה לעצמו טובה ויראה את "בריאן כוכב עליון", "מונטי פייתון והגביע הקדוש", או את הקלאסיקה המודרנית "משתגעים על מרי". ככה צריך להראות סרט פיפי-קקה אמיתי! חוץ מהקטע עם השיט-מונסטר. הקטע עם השיט-מונסטר היה מצחיק.

j u n k

New member
לא נכון ..

זה סרט גאוני לטעמי-הוא מקורי , מצחיק ולא מתיימר להצחיק בצורות וולגריות ומסריחות כמו הסרטים של היום. את מונטי פייתון אני שונאת ולא רואה את הדומה בין שני הסרטים. אין לי בעייה עם הדעה שלך אפילו ניסחת אותה בצורה נעלה, איך שהוא עדיין לא שיכנעת אותי לחשוב על הסרט הזה כסרט שלילי עם הומור ירוד.

למעלה