בטח יכסחו אותי...

בטח יכסחו אותי...

אבל כן דינה לא דינה.... זה כל הפורום? רק שירשורים על דינה? כאילו אני בטוח שיש הרבה בעיות...או דברים טובים שאפשר לפתוח עליהם שירשור... אולי לא הרבה יגידו..אבל בטח יש געגוע לפעם... אז אחרי הרבה זמן בלי להיות (לא לדאוג אני ליד מחשב זמני...) פה. משעמם פה. בקיצור מי שצריך מפה כדי למצוא לעצמו חיים מתבקש להגיע לחנות הקרובה של..(אסור פירסום) ורק להסביר שאני נמנה על אלה של לא מדובשה ולא מעוקצה של המנהלת. אז יאללה לצאת מהקופסא...

R a c h e li

New member
יווווווווווווו

התגעגתי....

כשכתבתי את ההודעה...

אמרתי לעצמי...שלא יזיק לפורום כמו שהוא נראה איזה שירשור או שניים או עשרה של רחלי החייכנית נשבע לך שגם אני..

../images/Emo140.gif

מצחיקה את באמת... אבל אומרים שכל אחד מגיב מהמקום שלו!!! עצה..שני פוזיציה...

נדמה לי...

שנדמה לך שנדמה לי שנדמה לך שבאתי להדליק את האור.. אבל לא ..רק רציתי להזכיר שכולם בוחשים (מה חדש..) וזה פשוט לא מועיל.. לאיודעאולי שיגעון גדלות ואולי לא אבל אולי זה יעזור למישהו לשים את הדברים בפרופורציה..או שלא.. נדמה לי שהסברתי סביר...

נדמה לי

New member
אגלה לך סוד

כולם יודעים הכל. לא נכתב פה ביומים האחרונים ולא מילה אחת של מידע חדש. זה חוזר למרכז לא בגלל העניין שבזה אלא בגלל העדרו של שום דבר אחר לעניין בו את התאים.

נו זה בדיוק!!!!

העניין זוכר הרבה דברים יפים ומרוממים ומשכילים שנכתבו פה... מחפש מתנדב לעכשיו ואת בטוח יכולה זוכר שכתבת יפה...

Rinattt

New member
אל תשכח לשים שנורקל ../images/Emo6.gif

חבל צחוקית לא כאן היום, היא גם בטח 'געגעה

לו"ז

כשטלה צפוני סיים עם המאסות של ההודעות,בפברואר,אז נולדה "פילוסופית בגרוש".ממש התגלגלות של נשמה. פחחחח

../images/Emo140.gif

היום מחלק פרחים חופשי אם את אומרת מי ישבור לך את המילה! נב אין פה אחד שרציתי לומר לו משהו..והוא לא שמע את זה ממני. ערב מקסים לך

למעלה