בטח זו שאלה שכבר שאלו.. אבל רציתי לדעת אם דפנה קינן קרובה של רונה קינן
N nir w New member 12/10/06 #1 בטח זו שאלה שכבר שאלו.. אבל רציתי לדעת אם דפנה קינן קרובה של רונה קינן
C clyps New member 12/10/06 #2 לא../images/Emo13.gif אבל היא קרובה של תמר קינן ותמר קינן קרובה של רפי קינן... ואם יש לך מושג בהנדסה.. תדע, שרפי קינן הוא קרוב של דפנה קינן מש"ל.
לא../images/Emo13.gif אבל היא קרובה של תמר קינן ותמר קינן קרובה של רפי קינן... ואם יש לך מושג בהנדסה.. תדע, שרפי קינן הוא קרוב של דפנה קינן מש"ל.
ה העוגייה של דפנה New member 12/10/06 #3 חחח כלל העברה../images/Emo85.gif אבל דפנה קרובה לרפי מן הסתם..הוא אבא שלה...
ה העוגייה של דפנה New member 15/10/06 #6 באשדודקוראים לזה כלל העברה../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif סתומרת, עשדוד.איך שיותר נח גם קוראים לזה אצלנו לפעמים הצבה אנחנו לומדים עם בני גורן הוא כזה שקסי..... או שלא.
באשדודקוראים לזה כלל העברה../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif סתומרת, עשדוד.איך שיותר נח גם קוראים לזה אצלנו לפעמים הצבה אנחנו לומדים עם בני גורן הוא כזה שקסי..... או שלא.
Y YoungLust New member 15/10/06 #7 אז'דוד מה, את מאז'דוד? איזה חברה שלך עברה? כי אני מכירה 2 שעברו לגן יבנה מאז'דוד
ה העוגייה של דפנה New member 15/10/06 #8 אממ ספיר אופיר..../images/Emo85.gif אם את מכירה.. ויש לה קומונת סגידה... את מוזמנתD: למרות שהיא לא פעילה בשיט.. .
אממ ספיר אופיר..../images/Emo85.gif אם את מכירה.. ויש לה קומונת סגידה... את מוזמנתD: למרות שהיא לא פעילה בשיט.. .
מ מטורפת על דפנה New member 16/10/06 #12 הפ הפ אני אשדודית גאה..../images/Emo85.gif אם למישהו יש בעיה שיגיד... ולמה זה מסביר הכל? \אני בכתה ט' ולומדת חומר של 5 יחי'.. לזה קוראים כתת מופ"ת. ולא רק במתמטיקה... יש מעט מאוד כתות כאלה בארץ. אז בבקשה...
הפ הפ אני אשדודית גאה..../images/Emo85.gif אם למישהו יש בעיה שיגיד... ולמה זה מסביר הכל? \אני בכתה ט' ולומדת חומר של 5 יחי'.. לזה קוראים כתת מופ"ת. ולא רק במתמטיקה... יש מעט מאוד כתות כאלה בארץ. אז בבקשה...