שכחתי את הגרנולה
המתכון הבסיסי:
חצי קילו שיבולת שועל
1/4 כוס דבש/סילאן או תערובת של שניהם
1/4 כוס שמן
תוספות שרוצים (אגוזים, צימוקים, חמוציות, פירות יבשים וכו')
לערבב את הדבש והשמן, לשפוך על השיבולת שועל ולערבב.
לאפות בחום של 180 מעלות תוך ערבוב מדי פעם עד שהגרנולה מזהיבה.
לצנן ולהוסיף את התוספות שבחרנו.
אני הוספתי לגרנולה פרוסות שקדים ואגוזי לוז קצוצים בשלב האפיה,
ולאחר מכן הוספתי פיסטוקים, שקדים מסוכרים קצוצים, אגוזי מקדמיה קצוצים, צימוקים, חמוציות, תותי גוז'י, מעט פולי קקאו וקוביות קוקוס מסוכר.