בטח אתם לא זוכרים...
לא הייתי פה הרבה זמן...רק רציתי לספר לכם בקצרה את הסיפור שלי: לפני שנתיים וחצי הכרתי בחור מדהים,יצאנו נפרדנו חזרנו ושוב נפרדנו ושוב חזרנו... תמיד היה "על השולחן" הטוראט... היינו יחד שנתיים וההתלבטויות היו קשות מאוד,כמובן שגם מצד המשפחה היו לחצים מאוד גדולים לסיים את הקשר , אבל הסוף שמח!!
היום אנחנו נשואים 3 חודשים באושר!!והמשפחה למדה לקבל זאת . ולמה אני מספרת לכם את זה?? דבר ראשון כדי להגיד לכם תודה, שכשרציתי לדעת יותר על הטוראט ,וכשהכל היה נראה לי מפחיד,אתם אפילו לא יודעים, אבל עזרתם לי!! ודבר שני כדי לומר שאם יש פה אנשים שנמצאים במצב שבו אני הייתי,שכביכול בחורה בלי בעיה בוחרת בחור עם טוראט (כמובן שאני מתכוונת מבחינת איך שאחרים ראו זאת) אני מאוד אשמח לעזור ולייעץ!!! אז תודה ואני אשמח לדבר עם מי שנמצא במצב כזה גם
לא הייתי פה הרבה זמן...רק רציתי לספר לכם בקצרה את הסיפור שלי: לפני שנתיים וחצי הכרתי בחור מדהים,יצאנו נפרדנו חזרנו ושוב נפרדנו ושוב חזרנו... תמיד היה "על השולחן" הטוראט... היינו יחד שנתיים וההתלבטויות היו קשות מאוד,כמובן שגם מצד המשפחה היו לחצים מאוד גדולים לסיים את הקשר , אבל הסוף שמח!!