בטחון עצמי

• פותח הנושא aoyn
  • פורסם בתאריך

aoyn

New member
למשה בוקר טוב...

שלחתי לך מסר....תענה לי בבקשה. רונית

רונית

רונית שלחתי לך מסר. אני מקווה שקיבלת אותו. שיהיה לכם חג שמח!

mickya

New member
בטחון עצמי

יעקב העלה לפני כשבועיים ב24.3. את נושא הבטחון העצמי, היות והייתי בחופשה נמנע ממני להתייחס לסוגיה החשובה. ובכן להלן התייחסותי: בדרך כלל רצוי לעשות כל שניתן כדי שהלוקה בטוראט יחוש תחושה של הערכה עצמית חיובית. ואת ניתן לעשות באמצעות חיזוק נקודות החוזק שלו, מה שיגביר את הבטחון העצמי שלו, ייתן לו תחושה רווחה אישית, יניע אותו לפעילות חיובית שמשמעה המסוגלות העצמית שלו תגבר. כתוצאה תיווצר הערכה חיובית ופועל יוצא מכך, יוגבר הבטחון האישי. התחושה של רווחה נפשית והספוק שירגיש יפחיתו מתחים וממילא יופחתו הטיקים או שפחות ישימו לב אליהם כי כוח המומחיות "ידבר".

mickya

New member
התייחסות לתכלס של יעקב מ26.3

אמרת שהבטיחו לך שהטוראט שלך יחלש בסוף התיכון, בצבא, עם הנישואים והולדת הילדים. תכלס יצאת "שקרן" לדבריך. ואם כבר העלית את הנושא עולות השאלות: איך ההתמודדות של ילדיך עם התסמונת שלך? האם מציקים להם בבית הספר? האם יש השלכות חברתיות? נראה לי שזה חשוב מאד להעלות לדיון.

jakove

New member
"תכלס" תגובה לשאלות mickya

ההיתמודדות של ילדיי היו חצי חצי ,כי נתתי להם הרבה אהבה וגם הרבה תמיכה הספיגה הכי גדולה היתה כמובן אצל הבן הבכור כניראה רק ביגלל תכונותיו אצלו הרגישות היתה גבוהה אז הפגיעה היתה כמובן יותר חזקה הוא הייה מקבל המון ירידות והייה סובל מיזה המון המון והייה מיתבייש לשוחח על זה כמובן הציונים שלו היו נמוכים למרות שהוא ילד אינטליגנטי אבל רגיש מאוד ,אני מיתכוון עד לגיל תיכון, כמובן הוא אחריי זה בהרבה אני כמובן מתחזק את ילדיי הקטנים בתוך הבית ומיחוצה לו אבל לא בכותליי בית הספר אבל לומר לך את האמת בקושי הייתיפעם או פעמיים באספת הורים על מנת לא ליצור עוד שאלות כי כבר היו מלא וכשהחברים שלהם באים אלינו הכל כיף ונחמד הם אוהבים אותי ממש כמו חבר כי אני אוהב ליצחוק ולשיר וספורטיבי והחברים עצמם נישענים עליי הם מרגישים פה יותר חופשי מהבית שלהם וההשלכות יכולות להיעלם כשהכישרונות של הילדים מפותח אז כל המרירות נעלמת ...תודה ששאלת אותי מיקי חחחחחחגשמחחחח

jakove

New member
ביטחון עצמי

ביטחון עצמי זה דבר חיוני וגם הערכה עצמית השאלה היא איך רוכשים אותם או שהם נוצרים לבד,?

למעלה