בטון מוחלק + מסורק.

guyazrad

New member
בטון מוחלק + מסורק.

שלום, אנחנו מתכננין בבית ששבילי הכניסה יהיו מבטון מסורק(ברמת גימור טובה) לצערי הבנתי שיש מעטים שיודעים לעשות את זה טוב. האם למישהו יש המלצות על קבלן ביצוע של בטון מוחלק + מסורק? תודה מראש.

בינא

Member
כל קבלן בטונים יכול לעשות זאת טוב...

אם רק יהיו לו הכלים המתאימים = כף טייחים מלבנית גדולה ומטאטא כביש חזק. הבצוע חייב להיות עם ב-250 לפחות עם אגרגט (חצץ) מסוג עדס (קטן). היציקה חייבת הליות ברצף, עם בטון שאינו נוזלי מידי ולא יבש מידי אלא עם עבידות נוחה לשיטוח והחלקה שנמשכת עד שהמים נספגים בבטון ואינם נמצאים יותר על פני הבטון העליונים. הסירוק חייב להתבצע לאחר שהמים בבטון ירדו מתחת ל-1 ס"מ העליונים. קבלנים עם ניסיון בבצוע הסירוק, יודעים לזהות את הזמן המתאים לפי הגוון שהבטון מקבל. בשום אופן לא לאפשר לסרק את הבטון לפני שכל המים נעלמים מפני הבטון. נ.ב. היות ולא כתבת באיזה אזור בארץ אתה נמצא, לא ניתן להמליץ לך על קבלנים שטובים בתחום...

fireman

New member
אני רוצה לחזק את המשפט

קבלנים עם ניסיון בבצוע הסירוק - רצוי מאוד שלקבלן יהיה ניסיון ורקורד מוכח של ביצוע עבודות בטון כאלו מאחר ותוצאה שאיננה איכותית היא תוצאה שתצטרך לחיות איתה הרבה זמן.

guyazrad

New member
זו הבדיוק הסיבה למה אני רוצה המלצות

הקבלן שלי הציע לעשות את זה אבל אין לא נסיון בזה. מכיוון שזו הכניסה לבית (שביל כניסה + מדרגות + משטח ביציאה לגינה) אני רוצה מישהו עם הרבה נסיון. אני בונה בבת שלמה (ליד זכרון) אשמח להמלצות. תודה גיא

רשר

Well-known member
מנהל
שוליים לשביל בטון סרוק

כדאי מאוד לבצע החלקה של השוליים עם פיסת פח מעוגלת במקום משולש פלסטיק, נראה יפה יותר, מחזק מאוד את השול נגד שבירה מרכב, מכות,,, חוסך המון פציעות מנפילת ילדים, כמו הסרוק זה מחייב קצת נסיון וחשוב לבדוק זאת עם המבצע,

למעלה