בטון מוחלק, ביצוע

מצב
הנושא נעול.

fatNjazzy

New member
בטון מוחלק, ביצוע

בטון מוחלק, ביצוע
היי יש לי קיר ברוחב של 220 ס"מ על 270 ס"מ. אני רוצה לשים שכבה של בטון מוחלק על כל הקיר. 1. ברוצוני לדעת איך אוכל לבצע זאת בצורה כזו שזה יהיה חזק, כלומר שלא כל מכה תפוצץ אותו? 2. איך אוכל להחליק אותו כמו בתמונה המצורפת? 3. באיזה בטון להישתמש והאים להניח אותו כמו טיח? תודה רבה.

גולי מ

New member
אי אפשר

בטון מוחלק, ביצוע
היי יש לי קיר ברוחב של 220 ס"מ על 270 ס"מ. אני רוצה לשים שכבה של בטון מוחלק על כל הקיר. 1. ברוצוני לדעת איך אוכל לבצע זאת בצורה כזו שזה יהיה חזק, כלומר שלא כל מכה תפוצץ אותו? 2. איך אוכל להחליק אותו כמו בתמונה המצורפת? 3. באיזה בטון להישתמש והאים להניח אותו כמו טיח? תודה רבה.
אי אפשר
אתה לא יכול "להניח" בטון על קיר קיים ולקבל את המראה שבתמונה. ווגאי שלא מראה של בטון מוחלק. מה שההיתי מציעה לך, זה לפתוח מניפת צבעים של טמבור או ניר-לט, לבחור גוון "בטון" ולצבוע. אם יש אפשרות לעשות גוון זה בצבע שמן, יהיה לך קיר שכאילו מחזיר אור (כמו ריצפות הבטון המבריקות שעכשיו כל כך באפנה). אם כי, זו טכניקה נורא קשה לצביעה במשטחים גדולים. בהצלחה

lank

New member
../images/Emo68.gif טעות, דווקא כן אפשר!!!

אי אפשר
אתה לא יכול "להניח" בטון על קיר קיים ולקבל את המראה שבתמונה. ווגאי שלא מראה של בטון מוחלק. מה שההיתי מציעה לך, זה לפתוח מניפת צבעים של טמבור או ניר-לט, לבחור גוון "בטון" ולצבוע. אם יש אפשרות לעשות גוון זה בצבע שמן, יהיה לך קיר שכאילו מחזיר אור (כמו ריצפות הבטון המבריקות שעכשיו כל כך באפנה). אם כי, זו טכניקה נורא קשה לצביעה במשטחים גדולים. בהצלחה
טעות, דווקא כן אפשר!!!
תברר עם "לשם השבחות". הם נמצאים במשמר השבעה. למיטב זכרוני הם כבר התנסו בקירות כאלו וזה יצא מדהים!!! דבר עם רונן גרינבויים.

גולי מ

New member
תמיד שמחה ללמוד משהו חדש:)

טעות, דווקא כן אפשר!!!
תברר עם "לשם השבחות". הם נמצאים במשמר השבעה. למיטב זכרוני הם כבר התנסו בקירות כאלו וזה יצא מדהים!!! דבר עם רונן גרינבויים.
את בטוחה? קיר בטון ליד קיר קיים (איפה חוגרת הבטון שתתמוך מתחת?) ומה עם זיון בבטון - לא צריך?

lank

New member
../images/Emo68.gifלא מדובר על בניית קיר ממש!!!

את בטוחה? קיר בטון ליד קיר קיים (איפה חוגרת הבטון שתתמוך מתחת?) ומה עם זיון בבטון - לא צריך?
לא מדובר על בניית קיר ממש!!!

arcdsgn

New member
קישקוש מוחלט

אהה... אז תגידי

ובמה כן מדובר?
קישקוש מוחלט
המישור האנכי המקסימלי שהם יכולים איכשהו לבצע הוא מדרגה וגם זה בקושי רב. קיר שלם???? "לשם השבחות" יוצקים מדה מתפלסת, עד כמה שאני מכיר מדה, אין לה נטיה להתפלס לגובה
היא נוזלת, גם במריחה. אולי ניתן לקבל תוצאה סבירה ע"י מריחת טיח וגה, לדחוס אותו, להחליק אותו ולאטום אותו עם אפוקסי.

מלפוף

New member
אין אפשרות

טעות, דווקא כן אפשר!!!
אין אפשרות

למיטב הבנתי, אי אפשר

בטון מוחלק, ביצוע
למיטב הבנתי, אי אפשר

lolipop277

New member
אפשרי להשתמש בבטון מותז.

בטון מוחלק, ביצוע
אפשרי להשתמש בבטון מותז.
מישמים את זה על רשת זיון קוטר 6 כל 10 (שכמובן מקבעים לרצפה ולתקרה) ממש כמו שממגנים חדר רגיל (כשיש צורך בממ"ד). הצרה שהעובי המינימלי הוא 8 ס"מ וצריך קבלן שעובד עם משאבה ע"מ לבצע את זה. בהצלחה. (וכן, אני אדריכלית)

מצב
הנושא נעול.
למעלה