בטולה.......

בטולה.......

המילה בטולין לא מתאימה לא-מיניות בכלל!!!!!!! נמאס לי ,, זה כאילו אני " שומרת על עצמי" ידיד שלי אמר לי שאני בטולה אז זה" מכובד" הם לא מבינים שאין כאן קטע של כבוד.

inbardaf

New member
אין קשר בכלל..

אני לא בתולה ואני רואה עצמי כא-מינית.. ואני בטוחה שלא חסרים א-מיניים לא בתולים (אם מפני שהם לא ידעו שהם כאלה וניסו ואם מסיבות אחרות) זה לא כבוד ולא נעליים. ושיצאו מהסרט הזה של הכבוד בלי קשר לא-מיניות. אני רוצה לראות שאומרים לגבר בתול שזה כבוד
הצביעות החברתית הרגילה...

snoopytush

New member
זה כן כבוד

זה כבוד אם אנשים שומרים עצמם לרגע שירצו באמת. אני חושבת שיש בזה משהו יפה. לאמיניות זה אכן לא קשור כי אני באמת לא רוצה ....

inbardaf

New member
../images/Emo3.gif

"לרגע שירצו באמת" - זו ממש לא כוונת המשורר. כאנשים מדברים על זה שבחורה 'שומרת' את עצמה, הפ מתכוונים לזה שהיא לא שוכבת עם כל חבר שיש לה ומחכה 'עד החתונה' ושטויות כאלה. אנשים מיניים רוצים באמת. אם הם לא רוצים - זה בכל מקרה אונס ואז בטח שאין קשר לכבוד... עברנו את ימי הבניים שלבחורה אסור לשכב עם אף אחד עד החתונה והיא שייכת(!) לגבר אחד ואחד בלבד! שכל אחת תעשה מה שהיא רוצה. אם לגברים מותר לשכב כשהם 'רוצים באמת' אז גם לנשים מותר. זו סתם הצביעות הרגילה של חברה שובינסטית..

Larik

New member
../images/Emo45.gif מסכים איתך ב 100%

למה לאזעזל כשגבר שוכב עם בחורות על ימין ועל שמאל אז הוא נחשב כ"זיין" וזה נחשב מכובד. אבל כשבחורה עושה את אותו הדבר פתאום קוראים לה בשמות לא כל כך יפים כשגבר נשאר בתול עד גיל מתקדם - אז הוא הוא נחשב פחות "גבר" בעיני אחרים ואילו אצל בחורות זה נחשב לדבר מכובד. WTF, זו חשיבה פרימיטיבית ושוביניסטית, ולצערי עדיין מקובלת בהרבה מדינות בעולם, כולל ישראל.

Berethor

New member
זה כבוד לשני המינים

ולא להפך. חשיבה פרימיטיבית ושוביניסטית זה כאשר רק למין אחד מותר ולשני אסור מצד אבל זה באמת מכובד. אני חושב שזה חיובי שרואים בחורה שעושה אותו דבר כפי שרואים רק חבל שלא רואים גם גברים ככה. אני בטוח שאז היו הרבה פחות "זיינים" והרבה יותר פרוצות ממין זכר כי זה בדיוק מה שהם! אם גבר נחשב פחות "גבר" זה הרבה יותר פרימיטיבי ויש לומר חייתי.

Berethor

New member
מסכים לגמרי

זה משהו יפה ונעלה. מישהו ששוכב עם כל המי ומי. מכל סיבה שהיא הוא יצור עלוב. הגישה לנשים דווקא מסייעת להן לשמור על צלם אנוש. תתארו איך העולם היה נראה אם אותו יחס היה גם לגברים.

למעלה