בטוח חיים האם משיכה של בטוח חיים הוני, כרוכה במס אם כן, מה התקרה הפטורה (אם יש כזו)
Y yanivme New member 28/10/02 #1 בטוח חיים האם משיכה של בטוח חיים הוני, כרוכה במס אם כן, מה התקרה הפטורה (אם יש כזו)
P PINIZ New member 29/10/02 #2 משיכת בטוח חיים המשיכה הזו מתבצת בעקבות תום פוליסה? או בזמן אחר? זה חשוב.
Y yanivme New member 29/10/02 #5 שאלת המשך אם כן, אזי מהם ההבדלים בין בטוח חיים הוני לבין תקציבי (בהנחה שגם את ההוני אני פודה בפנסיה) כי על קצבה אני משלם מס, אזי מה היתרונות אם בכלל של קצבתי?
שאלת המשך אם כן, אזי מהם ההבדלים בין בטוח חיים הוני לבין תקציבי (בהנחה שגם את ההוני אני פודה בפנסיה) כי על קצבה אני משלם מס, אזי מה היתרונות אם בכלל של קצבתי?
P PINIZ New member 31/10/02 #6 עירוב מושגים 1. פנסיה תקציבית- משמעותה מתקציב של גוף מוסדי כגון עיריה, ממשלה וכד´ 2. פוליסה לקיצבה הינה פנסיה המקנה לך קיצבה, חלקה חייבת מס וחלקה פטורה. 3. פוליסה הונית הינה פוליסה הנפדית כולה עם תום תקופת הפוליסה והינה פטורה ממס בעת המשיכה.
עירוב מושגים 1. פנסיה תקציבית- משמעותה מתקציב של גוף מוסדי כגון עיריה, ממשלה וכד´ 2. פוליסה לקיצבה הינה פנסיה המקנה לך קיצבה, חלקה חייבת מס וחלקה פטורה. 3. פוליסה הונית הינה פוליסה הנפדית כולה עם תום תקופת הפוליסה והינה פטורה ממס בעת המשיכה.