בטא

mickey81

New member
בטא

היי לכולן,
ביום ראשון 06.05.2018 הוחזרו 2 מוקפאים בני 5 יום. אחד בלסטוציסט והשני עם 8 תאים
עשיתי בטא ביום רביעי 16.05 בטא 9.
יום חמישי 17.05 בטא 17
היום 21.05 בטא 92
הרופא אומר שהוא לא אופטימי.
ואני כבר לא יודעת מה לחשוב, מה לעשות. אני מבואסת לגמרי.
ממש עצוב לי. אין לי מושג מה אני מצפה כרגע, אוףףףף

נעשה קצת סדר...

קודם כל הבטא חיובית ובמגמת עלייה נאה מחרפן ככל שיהיה את חייבת להמשיך לעקוב.
אבל משהו לא מסתדר לי ... ביום 5 עובר בן 8 תאים זה לא אטרקציה כלל להחזרה....בטוחה שאלה הנתונים שלו ? כך או כך מחזיקה לך אצבעות.

mickey81

New member
היי צילה

אכן אלו הנתונים. עובר ביום 5 עם 8 תאים. התפתח לאט מאוד אבל לפי ההסבר של האמבריולוגית הוא עדיין נראה "חי" אז הוחלט להחזיר גם אותו. בינתיים התחיל דימום די רציני. שלחתי הודעה לרופא. לא השיב עדיין. אין לי מושג אם לצפות בכלל לתשובה. תודה בכל אופן

אוי

אני לא מכירה מצב כזה
ביום 5 מחזירים בלסטוציסטים שזה כבר 100+ תאים
אני מקווה שהדימום זה כי 8 תאים פרש
ובלסטו שמנמן יודע חשבון - נשאר

יש רופאים שלא בודקים

כי אכן אין ערכי רפארנס מסודרים. זה תלוי מטופלת, ותלוי בסבב הספציפי וכמה היה הערך לפני הזרקת מבייץ (או השקול במקרה של החזרה על בסיס הורמונאלי).
מצפים לירידה אך לא צניחה מוחלטת. ואם הערכים נמוכים מידי, כפי שלי היה באחד המקרים, אז מוסיפים עוד אסטרופם או תרופה אחרת.

mickey81

New member
ערכי פרוגסטרון ו e2

היי אני רושמת את הערכים ב 16.5 פרוגסטרון 46.5, E2 - 277, בטא 9 ב 17.5 פרוגסטרון 61.2, E2 - 351, בטא 17 ב 21.5 פרוגסטרון 71.6, E2 - 427, בטא 92

ולגבי דימום..

לצערי אם מדובר בדימום מסיבי כמו בימים הראשונים של ווסת.. אז זה אכן לא סימן טוב. מדברים על 50-50.
הסיכוי להמשך תקין 50%.
&nbsp
אם מדובר רק בכתמות דם מועטות כמו בסיום מחזור.. אז יש את זה בהרבה הריונות.
&nbsp

mevugeret1975

New member
רופא שלי בקופת חולים

לא מסביר כלום ומאוד מתעצבן כשאני שואלת. חיפשתי מידע בגוגל -מה ערכים התקינים של e2 ולא מצאתי. אצלי לפני זריקת אוביטרל (ואחרי 6 ימים של פרגובריס) היה 2682 ובעוד 3 שבועות 1981..זה סבב רק עם הורמונים, בלי הזרעה. האם זה תקין? נראה לי שאת מבינה בעניין :).
תודה רבה על התשובה

londi81

New member
מה זאת אומרת בעוד 3 שבועות?

הרופא נתן לך פרוגבריס + ניסיון טבעי - נשמע קצת לא מקובל..
בכל מקרה E2 משקף כמות ובשלות זקיקים, יש הבדל בין התנהגות תקינה ללא נוכחות הורמונלית ובין תגובה להורמונים... בכל מקרה הציפיה היא שה E2 יעלה עד לרגע הביוץ (כל זקיק בשל הוא בערך 600 בערכי אסטרידול) ואז ירידה ... אם יש הריון ה E2 נשאר גבוה אם לא, מתאפס ומתחיל סבב הורמונלי חדש

mevugeret1975

New member
אני חדשה בנושא טיפולים

למה זה לא מקובל? ממש מבאס, הוא לא מסביר כלום. זה סבב ראשון שלי. כן, הורמונים בשילוב נסיונות טבעים. כי זה מה שמגיע לי בקופה. ביוני יש לי תור ליעוץ פרטי במרפאה של בר חווה, משם אתחיל את הivf באופן פרטי. הזרקתי 6 ימים פרגובריס, אחר כך אוביטרל + שבועיים אוטרוגסטן. למה זה לא טוב? אני ממש מבואסת אכשיו שקיבלתי טיפול הורמונאלי והוא לא יעיל :(.
תודה. שאת ענה לי, כך אלמד יותר את הנושא

londi81

New member
רגע - לא התכוונתי. פשוט פרגובריס היא תרופה שמקובלת יותר בIVF

מאחר והמנה הקטנה ביותר שלה היא 150, יש סיכוי סביר לריבוי זקיקים ומכאן להריון מרובה עוברים..
זה לא אומר שהטיפול לא יעיל, רק שזה נשמע לי מאוד לא אורטודוקסי... וכאילו הוא פועל על עיוור - וזה לא מאוד אחראי..
עשית מעקבי זקיקים? בדיקות דם? איך התגובה שלך?
בכל מקרה - הנתונים הם בסדר... אבל אם הE2 שלך כל כך גבוה אחרי 3 שבועות, את בטוחה שאת לא בהריון?
&nbsp
ואגב, בוודאי שמגיעות לך הזרעות בקופה... וזה גם חשוב כדי לבחון את איכות הזרע...

mevugeret1975

New member
אצלי הבעיה היא גיל

עוד שבוע 43 :(. הזרע בסדר נראה לי, בדקנו. וכן, נראה לי פרגובריס 6 ימים זה יותר מידי (פשוט יום 5 ו 6 היה שישי שבת). ביום 7 (11 למחזור) הוא בדק זקיקים והיו כבר 21.5, אז ישר באותו ערב רשם אוביטרל וניסוים טבעים בבית למשל כמה ימים. זה רופא בציבורי, ואני הלאומית שאצלנו בכלל מחסור ברופאים ועוד יותר חסר רופאים טובים.

londi81

New member
הוא שלח אותך לניסיון טבעי עם 5 זקיקים בשלים????

וה E2 עוד לא ירד לך? אני חוזרת על ההצעה שאולי את בהריון

mevugeret1975

New member
לא 5

הוא רשם ימנית-20.5+קטנים, שמאלית 18.5 ממ+ קטנים. אבל על צילומי אולטרסאונד המספרים 2.16, 2.19 וחו׳.
תגידי לי בבקשה-מה לא בסדר במה שהוא עשה? זה מאוד מלחיץ אותי..שאדע פעם הבא מה לא קדאי לעשות.

נועה312

New member
זה בסדר

היו לך 2 זקיקים גדולים וזה תקין להזרעה.
מתי את צריכה לבדוק בטא?

mevugeret1975

New member
ולנסיונות טבעיים זה גם תקין?

הסבב הזה הוא בלי הזרעה. הרופא אמר לבדוק בטא ביום חמישי. אבל באולטרסאונד לא ראה הריון :(.
עד יום חמישי אשתגע... הרגע שברתי ארגז שלם של בקבוקים במעבדה שאני עובדת :(. לא ישנתי כבר 2 לילות מרוב דאגה.

londi81

New member
אני עם נועה

זה ממש בסדר.. אל תדאגי
אם בחמישי עוברים 14 יום מאוביטרל, והבטא היא רק בחמישי אין מה לראות באולטרסאונד לפני - אפשר לזהות הריון באולטרסאונד רק משבוע 5

למעלה