בטא 27

hagit11

New member
בטא 27

אני לא יודעת אם לבכות או לצחוק. הפריה ראשונה בטא 27. האחות הזמינה אותי עוד יומיים לבדיקה נוספת כי לטענתה הבטא מאוד מאוד גבולית. אם יש לכן חדשות טובות בשבילי, סיפורים על בטא נמוכה מאוד שבסופו של דבר התפתח הריון תקין - אשמח מאוד לשמוע.

יש לי , יש לי , יש לי !!! ../images/Emo24.gif

אצלי זה הלך ככה: יום 12 מההחזרה: בטא 24 יום 14: בטא 37 - בשלב הזה הרופא אמר לי שזה כנראה מחוץ לרחם או יספג בעצמו (גם אם זה ברחם) יום 16: בטא 96 - מצב הרוח קצת עלה, אבל עדיין לא טיפחנו תקוות. יום 18: בטא 170 - כוססים ציפורניים, למה לא הכפיל? יום 21: בטא 684! עכשיו אפשר לשמוח קצת! יום 23: בטא 1200 ומשהו, הרופא הסכים שנפסיק עם הבטאות ונחכה לUS שבוע 6+ 5 ימים, שק הריון ברחם עם דופק. במקרה שלי פירשנו את זה (יחד עם הרופא) כהשרשה מאוחרת, אבל עדיין בתחום הסביר בכדי שההריון יחזיק. כלומר, בדקנו מוקדם מידי. תחשבי שאם הייתי עושה את הבטא הראשונה ביום ה-16 הכל היה נראה טוב. נכון שזה לא כ"כ נעים להתחיל ככה ויש סיכוי שמשהו לא בסדר, וזה שבועיים מורטי עצבים, אבל יש מקרים לא מעטים שמתחילים ככה ונמשכים להריון תקין. מאחלת לך שהסיפור יתפתח להריון תקין! רחל

יש לי סיפור מצויין אחד...

הבטא באמת גבולית מאוד וברוב הפעמים זה לא מתפתח להריון. א-ב-ל... היתה בפורום בחורה בשם מילקי שקיבלה בטא 18 ומזה התפתח הריון תקין לגמרי. היא כבר ילדה בן. מקווה שתתווספי לסיפורים המצויינים של הפורום. חנה

אני אענה אחרת מקודמותי

כשמדובר בבטא גבולית יש מספר אפשרויות הראשונה - שמדובר בכימי שהספיק לעלות ועכשיו הוא בירידה השניה - שמדובר בהריון חוץ רחמי השלישית - שמדובר בהשתרשות מאוחרת ולכן יוכפל בהצלחה עוד יומיים למה ציינתי את כל האפשרויות כדי להראות שייתכן גם וגם וקצת מוקדם לבטל כמו שמוקדם לפתח ציפיות דבר אחד בטוח - הייתה בוודאות השתרשות וזה בפני עצמו גורם משמח כי רוב אלו שלהם מוגדרת בעיית פוריות לא מוסברת נופלים בקטגוריה של בעיית השתרשות אז אני מציע לא להיות עצובים עדיין וגם לא לצפות אלא לשמוח בשלב זה על עצם ההשתרשות. עוד יומיים תדעי יותר לטוב או לרע ובנימה פחות רפואית - מאחל לך שאת נופלת בקבוצה השלישית. וזו קבוצה לא קטנה כלל וכלל. ב-ה-צ-ל-ח-ה ליאור

אין לי סיפורים, אבל יש לי אצבעות...

מחזיקה לך את כ-ו-ל-ן. שיהיה במזל

ligo

New member
סוכריה

שלא תחשבי שאני מעתיקנית...רק אחרי ששלחתי את ההודעה שלי שלך הופיעה. אז מה לעשות שחשבנו בדיוק אותו הדבר?...

ligo

New member
הי חגית

לא מכירה סיפור דומה אבל בהחלט מחזיקה אצבעות

אין לי בעיה עם העתקות ../images/Emo8.gif

העיקר שנחזיק את כל האצבעות שיש לנו ושהבטא הזו תגדל ותוכיח את עצמה...

love joy

New member
יש לי ילד מבטא 17!!!!!!!

הפריה שניה וזה הסיפור: יום 12: בטא 17 יום 14 בטא 21 (פורפ´ משיח אומר להפסיק תמיכה אין סיכוי ובכל זאת המשכנו תמיכה) יום 15: בטא 24 יום 17: בטא 55 יום 19: בטא 110 וכ´ וכ´ שבוע 9 רואים תאומים!!!! אח"כ אחד התאומים הפסיק להתפתח (הייתה לי תאונת דרכים) אחרי 9 חודשים נולד ילד מ-ד-ה-י-ם!!!! (ואני מאוד אובייקטיבית
) לא להתייאש ולא להפסיק עם התמיכה (גם אם אומרים לך שאין סיכוי) מחזיקה אצבעות LOVE JOY

הרמוניה

New member
אין לי סיפורים אבל אני שולחת תפילות

במקום.... מקווה שתכפיל תשליש ותרביע לתפראת מדינת ישראל ולתפארת הילדון שיגדל שם בפנים הרמוניה

yaelhul

New member
חגית, כבר סיפרו לך את כל הסיפורים

המופלאים שאני מכירה (של רחל ושל מילקי), אז כל שנותר לי לאחל לך הוא שתבצעי "חיקוי המפקד" ותלכי "בעקבות לוחמים" בדיוק על העקבות שהן השאירו בדרך אל האושר. מחזיקה לך אצבעות להכפלה קרובה ולהמשך תקין. יעל

למעלה