בטא 17

בטא 17

שלום לכולם אני חדשה כאן אשמח להתייעצות... קבלתי אוביטרל ב 18.6 הרופא אמר לי שהביוץ יתרחש ב 20.6 אתמול היה 14 יום מיום הביוץ.
ביצעתי בדיקת דם ויצא בטא 17.8- יתכן שאלו שאריות של האוביטרל או הריון? אני ממש מבולבלת!! אני יודעת שקטן מ 5 זה שלילי וגדול מ 25 חיובי, אז מה זה אומר? זה קרה כאן למישהי? הרופא אמר לי לבצע בטא חוזרת בעוד יומיים כלומר מחר. אשמח לשמוע את דעתכן. תודה

לא ניתן לדעת בלי בדיקה חוזרת בעוד יומיים

לא אמורות להיות שאריות אוביטרל בשלב כזה, לכן נראה שהטא הינה של הריון. מכיוון שהינה נמוכה מאוד, לצערי החשד הוא כי מדובר בהריון כימי.
לא ניתן לדעת עד לבדיקה חוזרת של הבטא כפי שהרופא אמר לך. ממליצה לצרף לבדיקה גם בדיקת אסטרידיול ופרוגסטרון.
מקווה שתספרי לנו חדשות מפתיעות עוד יומיים

בטא חוזרת

שוב שלום. היום חזרתי שוב על הבטא ב.3.7 יצא 17.8 והיום יצא 35.37 האם זה תקין? ומה זה אומר שהבטא נמוכה אם יום הביוץ ידוע ומתוזמן למרות שלא עשיתי הזרעה האם זה משנה? אני עכשיו עוד יותר מבולבלת... מה אתן אומרות?

קרפי8

New member
אני חושבת שיש מקום לאופטימיות זהירה

יש הכפלה שזה מצויין
איך שאר הערכים? (E2 ופרוגסטרון)
יכול להיות שלמרות שידוע יום הביוץ הייתה השתרשות מאוחרת.
מקווה שהבטא תמשיך בהכפלות יפות ושיהיה הריון תקין
אני מתארת לעצמי שאת בטח משתגעת מהחוסר וודאות...
מה שלי עזר כשהייתי במצב דומה היה לשנן לעצמי שזה לא בשליטתי ולנסות לשחרר.וכמובן לנסות להיות כמה שיותר עסוקה בדברים אחרים כדי לא להשתגע.
בהצלחה

&nbsp

שוב בדיקת בטא

היי שוב אני... מזכירה 3.7 בטא 17.8 ב 5.7 בטא 35.37 והיום 9.7 בטא 166.83 האם זה תקין? את האוביטרל קבלתי ב 18.6 והביוץ היה ב 20.6 לפי הוראת הרופא לקיים יחסים במשך שלושה ימים לכן לא יודעת מתי הייתה ההשתרשות ואיזה שבוע אני לפי בטא 166.83? תודה רבה :)

קרפי8

New member
ניראה ממש טוב! שיימשיך עגול ומשעמם

אני לא יודעת איך מחשבים את השבוע במקרה שלך
אני ממחלקת ivf ויודעת לחשב רק לפי השאיבה
אבל כשהבטא מכפילה את עצמה זה סימן ממש טוב
בהצלחה

למעלה