בטא 1544

מצב
הנושא נעול.
בטא 1544

בטא 1544
ביום ה-15!!!! זיידמן אמר : "מצויין, תבואי ל-u.s עוד שבועיים ונראה אם זה 2 או 3". אני לא מאמינה, זה באמת קורה!!!!!!

ROSMARY

New member
שוב - המון מזל טוב לך מתוקה

בטא 1544
ביום ה-15!!!! זיידמן אמר : "מצויין, תבואי ל-u.s עוד שבועיים ונראה אם זה 2 או 3". אני לא מאמינה, זה באמת קורה!!!!!!
שוב - המון מזל טוב לך מתוקה
והעיקר שימשיך כך והכל יהיה בסדר עד הסוף . איזה מתח ומרגש - אההה ? מאוד שמחה בשבילך . מכל הלב רוזמרי

החיבוק לא יצא אנסה שוב../images/Emo24.gif

רויתו'ש ואוווווווווווו איזה אושר|חי
החיבוק לא יצא אנסה שוב

מקווה בשביל ש-2, ולא 3 ../images/Emo45.gif

בטא 1544
מקווה בשביל ש-2, ולא 3

ברור שזה יותר מאחד
קצב הכפלה של 2.5 ליום זה אומר שהם משתקעים עמוק שם
ואני בהחלט מקווה עבודך שמדובר בתאומים
לי הוא פשוט אמר "בואי לא.ס. ונראה את שלושתם" הולך לו לזיידמן בזמן האחרון עם שלישיות... בהצלחה

בשביל = בשבילך

מקווה בשביל ש-2, ולא 3

ברור שזה יותר מאחד
קצב הכפלה של 2.5 ליום זה אומר שהם משתקעים עמוק שם
ואני בהחלט מקווה עבודך שמדובר בתאומים
לי הוא פשוט אמר "בואי לא.ס. ונראה את שלושתם" הולך לו לזיידמן בזמן האחרון עם שלישיות... בהצלחה
בשביל = בשבילך

איזה יופי לכם, כל כך משמח

בטא 1544
איזה יופי לכם, כל כך משמח
שימשיך לך קל ותקין ובע"ה תעדכני אותנו לאחר האולטראסאונד.

פיש10

New member
וואו, מזל טוב יופי של בטא!

בטא 1544
וואו, מזל טוב יופי של בטא!
מאחלת לך שזה 2 עוברים ולא יהיה צורך בדילול. ובכלל המשך הריון תקין וקל, מ ז ל - ט ו ב!

ronitili

New member
זה באמת קורה../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif תאמיני../images/Emo70.gif

בטא 1544
זה באמת קורה
תאמיני

שיהיה המשך הריון תקין ומשעמם

topaz4

New member
טפו, טפו,

בטא 1544
טפו, טפו,
רק פעמיים, כי נדמה לי שגם בשבילך עדיף כך. שימשיך הבטא ויגדל עד לסוף 40 שבועות משעמעמים

רוית - שיחקת אותה../images/Emo49.gif

בטא 1544
רוית - שיחקת אותה

איזו בטא יפה. שתכפיל ותעלה ושימשיך היריון קל, מוצלח ומשעמם. אז יקירתי, תתחילי להתכונן לראות שניים או שלושה שקי היריון בקרוב. שיהיה לך רק טוב!

מצב
הנושא נעול.
למעלה