בטא 114?!? לחוצה ומבולבלת...

חבובי

New member
בטא 114?!? לחוצה ומבולבלת...

עשיתי בטא היום, כדי לוודא שהיא התאפסה לאחר ההפלה ביום ה'. והפלא ופלא: בטא 114. מה זה אמור להביע? מה אני עושה עכשיו? הרופא שלי לא נמצא ואני לא יודעת עם מי לדבר... למישהי יש את הפלא' של דר' ויסמן?

יפעת32

New member
תלוי כמה היתה הבטא שלך לפני ההפלה

הרופאים אמרו לי שהיא יורדת בהדרגה ושצריך לבדוק במרווחים של שבוע. אצלי למשל היא היתה לפני שבוע וחצי 214 והיום 12. (אני אחרי גרידה+ניתוח הריון מחוץ לרחם). וחוץ מזה אם את לחוצה, אני טופלתי בעבר אצל ד"ר ויסמן אריאל מבריאות האשה וגם לי היתה שאלה דחופה אליו. התקשרתי למזכירה בבריאות האישה והיא נתנה לי את הפלאפון שלו. בהצלחה!

חבובי

New member
הבטא היתה 64

לפני שבוע... (ביום ד' שעבר) ועכשיו במקום לרדת היא עלתה... מה זה יכול להיות? ביום ה' היתה לי לפי דברי הרופא הפלה, והוא בדק אותי ואמר שצוואר הרחם סגור, ובאולטרסאונד אמר שהוא רואה שהכל יצא. אז מה פשר הבטא הזו?!!!

יפעת32

New member
כדאי שתנסי לדבר עם ד"ר וייסמן.

אולי יש שאריות של ההריון והשיליה ממשיכה להפריש את ההורמון? בכל מקרה אני מאוד ממליצה לך שכשהוא יעשה לך אולטרסאונד תדרשי שיבדוק גם בחצוצרות. אצלי גילו את ההריון בתוך הרחם ולא גילו את השני מחוץ לרחם. רק ליתר בטחון...

חבובי

New member
דיברתי עכשיו עם דר' ויסמן

הוא אמר לי להגיע מחר בבוקר לבדיקת דם ואולטרסאונד. אני חוששת מאוד. אני לא רוצה לעבור גרידה...

יפעת32

New member
מחזיקה לך אצבעות.

וגם אם תצטרכי לעבור גרידה (טפו טפו), בתור אחת שעברה את זה עכשיו, זה לא נורא כל-כך. משתחררים באותו יום הביתה ונחים יום אחד בבית. בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות שלא תצטרכי...

Yosepha

New member
הריון מחוץ לרחם?

הי חבובי, אין לי מושג מה קורה אצלך. אבל אם את אומרת שהיתה הפלה ושבודאות לא רואים שק באולטראסאונד, אז או שהיתה טעות בתוצאות של המעבדה, או שיש לך הריון מחוץ לרחם. בכל מקרה אין לך מה להיכנס לפניקה. גם אם זה הריון מחוץ לרחם, אז תפסו את זה מוקדם וזריקה אחת מסדרת את העניינים. תחזיקי מעמד! יוספה

babywishing

New member
אויש חבובי../images/Emo10.gif

מקווה שהכל יסתדר בסופו של דבר
והבדיקה מחר תראה שהרחם שלך אכן נקי ושלא תצטרכי עוד התערבויות כירורגיות אחרי כל מה שעברת מתוקה

למעלה