בטא 0 !!!!!

חבובי

New member
בטא 0 !!!!! ../images/Emo6.gif

(תודו שזה נשמע מוזר שאני מאושרת מזה...) סוף סוף זה נגמר. הבטא היום היתה 0 עגול ונחמד. ואין מאושרת ממני... עכשיו רק נשאר לי להפסיק לדמם (הדימום נמשך כבר חודש וחצי... ההמוגלובין שלי כבר 10.7... הנמוך ביותר שהיה לי בחיים...) תודה לכולכן על העצות והתמיכה. מאחלת לי ולכן שהפעם זו תהיה הפעם!!!!

מם 1971

New member
הופה, חדשנות בפורום ../images/Emo3.gif

אני חושבת שכותרת כזאת מעולם לא נראתה בפורום!!! בכל אופן מברוק על יציאתה של הבטא לחופשה זמנית מקווה שתחזור לבקר במהרה לתקופה ארוכה של תשעה חודשים מושלמים.

Big Mama 1

New member
בשעה טובה ומוצלחת../images/Emo8.gif

אני רק מקווה שחוץ מלציין את ערך ההמוגלובין שלך, את גם עושה משהו בנידון, קצת ברזל לא יזיק לך, במיוחד עכשיו כשאת תיכף בהריון. יאללה, לעבודה, רוצה לשמוע בשורות טובות ממך.

חבובי

New member
תודה, באמת התחלתי השבוע לקחת ברזל

הומאופטי. אני מקווה שזה יעזור. אם לא נעבור לקונבנציונלי....

בבוצי

New member
מזל טוב

כמה שזה נשמא מצחיק לאחל מזל טוב כשאין כבר בטא, אבל אני מאחלת לך שפעם הבאה הבטא שלך תרקיע שחקים וההריון יסתיים כעבור 9 חודשים עגולים ויפים.

נועם@בת

New member
תחי האירוניה ../images/Emo45.gif

אז נא לחגוג את אפסותה של הבטא במנה כבד או בסטייק עסיסי, ובדרך הביתה לעבור בסופרפארם ולקנות תכשיר ברזל וB12. כדי להתחיל הריון תקין את צריכה להיות עם רמת המוגלובין גבוהה אחרת תתמוטטי. הפעם זאת תהיה הפעם, אין ספק
.
נועם

תמר27

New member
אין כמוך !

מופרעת אחת, את לא יודעת שלא מזכירים חבל בבית התלוי ???
כדי לכפר על הגיעה הקשה ברגשותי, את צריכה לעשות 'תשובת המשקל', וזה אומר שתוך החודשים הקרובים את צריכה לפתוח הודעה "בטא 100 " ברור ?

babywishing

New member
בשעה טובה ../images/Emo3.gif

שהבטא היחידה שנשמע ממך להבא רק תכפיל את עצמה כל הזמן - אמן. אז תנוחי טוב מתוקה, ותדאגי לעצמך, כי התינוק שבדרך אלייך צריך אמא חזקה ובריאה. דרך אגב - הייתה כתבה בעיתון על תה באנצ'ה/ באנצ'י, שיש בו כמות גדולה של סידן ושל ברזל, שווה לנסות. יש בחנויות הטבע.
ענקי

למעלה